![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=HaZaN;352359][B][I][COLOR="Indigo"]Sandallı çok dertlisin bilirim.
Dünya fanidir bunu unutmayalım. Candan insanlarla dost olalım, Bu zamanda dosta kurban olalım. [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Dost elinden gelen zehir icilir, Dostluk icin Hazan serden gecilir, Gercek dostlar teker teker secilir, Sahte dostluklardan biktim be bacim. |
[QUOTE=HaZaN;351966][B][I][COLOR="Indigo"]Mutluluklar senin olsun isterim,
Sende usta bir kalemsin derim. Sevgi kutsaldır bunu bilelim, Neş'eli ve mutlu ömür dilerim. [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim O güzel günleri beraberce gecirmemizi dilerim Amatörce birseyler yazmaya calisir kalemim Yanlislarim icin simdiden özür dilerim[/B] |
Sarilsam sarinin ince beline,
Güller versem onun narin eline, Bal seker süreyim tatli diline, Biz bize hayati yasayip gitsek. |
[QUOTE=BERIA;352403][B]Güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim
O güzel günleri beraberce gecirmemizi dilerim Amatörce birseyler yazmaya calisir kalemim Yanlislarim icin simdiden özür dilerim[/B][/QUOTE] Ozandan ozana olur mu özür, Ozanlar sende ki bu isigi görür, Bu yetenek ile zirveye yürür, Yeter ki sen bunu iste kardesim. |
[QUOTE=sandalli;352412]Sarilsam sarinin ince beline,
Güller versem onun narin eline, Bal seker süreyim tatli diline, Biz bize hayati yasayip gitsek.[/QUOTE] [B]Gülün üzerine gül koklamani etmem tavsiye Hemen kanma o güzel bakisa ve tatli dile Kimseyi koyma gercek yarin yerine Siz size hayati yasayin gidin. [/B] |
[QUOTE=arifcoskun;352361]Hoşbulduk HaZaN bacım hoşgeldin derim
İçten gelen duygulara gem vurulmaz diyelim Görünce maskeli yüzleri çok içerlerim Bende kendi halimce çalar söylerim.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Indigo"]ALLAH (cc) razı olsun hoşbuldum, Bir o kadarda huzrlu ve mutlu oldum. Sizin gibi ozan olamadım. Affınıza sığınır kusuruma bakmayın.[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=sandalli;352419]Ozandan ozana olur mu özür,
Ozanlar sende ki bu isigi görür, Bu yetenek ile zirveye yürür, Yeter ki sen bunu iste kardesim.[/QUOTE] [B]Maalesef yine fazla yok benim vaktim Bugünde buraya kadarmis siirlerim benim Yeniden beklersiniz beni bundan eminim Simdilik sizlerden üzülerek müsade isterim. [/B] |
[QUOTE=berat.demir;352435]Bir gör bu halimi zalım
Bedenim kalır sensiz yarım Bu derdime olsa olsa Bulur bir derman Sandallım[/QUOTE] Berat sen cimrisin paraya kiyman, Doktorlara gidipte ilacin alman, Elini sen hic mi cebine sokman, Ara derim dermani kendi cebinde.:) |
Imzam senin icin oldu almanca,
Gel senle atalim radyoya kanca, Gidek lokantaya yiyek doyunca, Hesaplari sen verecen unutma. |
[QUOTE=BERIA;352403][B]Güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim
O güzel günleri beraberce gecirmemizi dilerim Amatörce birseyler yazmaya calisir kalemim Yanlislarim icin simdiden özür dilerim[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Indigo"]BERIA hoşlar sefalar getirmişsin, Umarım burada hoş vakitler geçirirsin. Güzel dostluklar, arkadaşlıklar edinirsin, İyki gelmişim diye dua ederisn. [/COLOR][/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:11. |
|