![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
gunaydin ozan kardaslar yine sabah sabah yureklerinize dokmussunuz satirlara hadi gurbette gune iyi basla baslayabilirsen ozlemlerle dolu bir yasam duygularin guzeliklerin torbaya konup agizinin baglandigi bir ortamda yasa yasayabilirsen
|
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Ortak sorunumuz bu acı gurbet
Gün gelip bitecek birazcık sabret Hergünüm acıdır hergünüm berbat Başımda saç kalmadı bu gurbet elde.[/FONT][/COLOR] |
Gurbeti gördüm de yine yandı içim
Gurbette vereceğim ben son nefesim Kimsem yok ne ana,ne gardaş ne bacım Gözüm açık giderim birgün, gurbet elde |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Bırak git diyen yok gurbette bana
Hergün el sallarım uzaktan sana Seni unutmadım ben asla ana İçim burkuluyor şu gurbet elde.[/FONT][/COLOR] |
Babam yataga düştü de gidemedim
Son nefesinde de yanında olmadım Çırpınmak neçare, gurbet bedelim Kafamı taşlara vursam az, gurbet elde |
[B]Gurbette bende çok kaldım,
Sizi dinleyince efkara daldım, Bedenim orda aklım sıladaydı, Günler geçmiyordu,gurbet elde... [/B] |
ozan olmak nasil bisey ya bende sivasliyim ya ozan olmadim olursam bir dortlukde ben yazacam merakim var
|
[B][COLOR=indigo]Aglatma gurbette cektigim yeter[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4b0082]Dert vardirki bundan daha beter[/COLOR][/B] [B][COLOR=#4b0082]Sevdigim bu derdi cektigim yeter[/COLOR][/B] [B][COLOR=#4b0082]Gel gel diye yazmis................[/COLOR][/B] |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Çekilmez oluyor bazen sıkıcı
Birgün dinecekmi bendeki acı Bir selam yollasa uzaktan bacı Ölümü koymayın siz gurbet elde.[/FONT][/COLOR] |
ozanlarim bugün derdimi desti
cektigim gurbette canima yetti alsin canimi artik mevlam dedittirdi gözü kör olasica kaldim gurbet elde |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Ozanlar nedense çok derti yazmış
Gurbet elde artık canından bezmiş Gideceği günler yakındır sezmiş Üzülürüm artık ben gurbet elde.[/FONT][/COLOR] |
[B] Yar içinde can alana sarıldım
Aşk elinden ben o yare darıldım beni bana bırakarak gittin ey zalim yar gurbet ele[/B] |
gonlunuze;
yuregınıze; emeğinize sağlık..... |
[COLOR="Red"][B]Ne sabahi belli ne de gunduzu
Ne yazi belli nede soguk kisi Sanki her dort bir yani zindan gibi Gunes dogmaz oldu gurbet elde...[/B][/COLOR] |
gurbette tutuldum onulmaz derde
bütün sevdiklerim herbiri bir yerde memleket hasreti var iken serde gülermi yüzler hiç bu gurbet elde |
Düsürmez garipler dilden ağıdı,
Yaza yaza derde boğar kağıdı, Akşam oldu yine hava soğudu, Gelmiyor nedense yaz gurbet elde. |
yine konu gurbetten açıldı
garibin sıtına kefen biçildi nice dertlerle ömür geçildi sılaya bakar göz gurbet elde |
[COLOR="Red"][B]Gozumde yas var gonlumde yara
Ansizin hersey tutter burnunda Memleketim anam babam gelir aklimda ne derman belli nede dert gurbet elde[/B][/COLOR] |
geçirdim ömrümü boşu boşuna
neler gelip geçmez garip başına hasretim sılanın ekmek aşına daim özlem çeker öz gurbet elde |
[QUOTE=OSMAN ECE;536609]yine konu gurbetten açıldı
garibin sıtına kefen biçildi nice dertlerle ömür geçildi sılaya bakar göz gurbet elde[/QUOTE] [COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Gurbet elde aci olur hasret cekmek her derde bir damla gozyasi dokmek bu derdin tek ilaci silaya gitmek Yoksa halin yamandir abi gurbet elde[/B][/FONT][/COLOR] |
Gözümün yaşını silermisin anam
Yavrun çürüyor bilirmisin anam Gelsem bagrına basarmısın anam Aklım sende anam, gurbet elde Ya ben bugün hem yazdım hem agladım ayak degişsin mi? lütfen osman abim sen başka bir ayak ver.. |
[QUOTE=HasreT;536616]Gözümün yaşını silermisin anam
Yavrun çürüyor bilirmisin anam Gelsem bagrına basarmısın anam Aklım sende anam, gurbet elde Ya ben bugün hem yazdım hem agladım ayak degişsin mi? lütfen osman abim sen başka bir ayak ver..[/QUOTE] [COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]ayy ablam aglama nolur.... hepimiz gurbet eldeyiz, kader bizi buralara atti.. aglama lutfen...[/B][/FONT][/COLOR] |
Dayanmazdı kalbim olsaydı çelik,
Kapanmaz gönlümde açılan delik, Çorabım yok zaten yırtıldı kelik, Dudağını büzüp büzüp ağlama. |
[QUOTE=HasreT;536616]Gözümün yaşını silermisin anam
Yavrun çürüyor bilirmisin anam Gelsem bagrına basarmısın anam Aklım sende anam, gurbet elde Ya ben bugün hem yazdım hem agladım ayak degişsin mi? lütfen osman abim sen başka bir ayak ver..[/QUOTE] sen ağladın ben gurbette güldümmü çocuk yaşta çıktım benliğimi bildimmi hep ağladı gözlerim göz yaşlarım sildimmi hepimiz çekiyoruz hasretlik biz gurbet elde hasret kardeşim ayağı bugün siz verin |
Gurbet dedilerdi cigerim yandı
Bilmem bu garip kimin ahını aldı Cahil kafam iki güzel söze kandı Bu kadere, gelde oturup aglama |
[QUOTE=sandalli;536621]Dayanmazdı kalbim olsaydı çelik,
Kapanmaz gönlümde açılan delik, Çorabım yok zaten yırtıldı kelik, Dudağını büzüp büzüp ağlama.[/QUOTE] muğla ile sivasımın arası yüreğimizi yakar sıla yarası söyleyim dost geldi sırası şiirini yazıp yazıp ağlama |
zaten benim derdim burda cogudu
ozanlarim baska yazacak sey yokmuydu yana yana ömrüm viran oldu nasil dersiniz bana aglama |
[QUOTE=OSMAN ECE;536625]muğla ile sivasımın arası
yüreğimizi yakar sıla yarası söyleyim dost geldi sırası şiirini yazıp yazıp ağlama[/QUOTE] Yüreğim yanıyor aşkın harından, Düşürmem sevdayı dertli serimden, Ağlayıp kalbimi sökme yerinden, Bu sinemi ezip ezip ağlama. |
[QUOTE=HasreT;536624]Gurbet dedilerdi cigerim yandı
Bilmem bu garip kimin ahını aldı Cahil kafam iki güzel söze kandı Bu kadere, gelde oturup aglama[/QUOTE] yazmış hasret ardı ardına düşmüşüz burada ekmek derdine sende dön git ana ata yurduna gamlanıp uçsuz çölde ağlama |
[COLOR="Red"][B]Mevlam kisaltsin sila yollarini
ortadan kaldirsin daglari taslari dualar korusun sevdiklerini felege kahredip sakin aglama[/B][/COLOR] [COLOR="Black"][B]Hasret, Osman Ece ve Sandalli'ya[/B][/COLOR] |
Bir ümidim vardı olmadı gitti,
Özlemler gönlümü ateşe itti, Burda beklentiler azaldı, bitti, Gurbet elde gezip gezip ağlama. |
Ben oksam sevgilim bil yayım sensin,
İnan güvendiğim tek dayım sensin, Kaderin sunduğu aşk payım sensin, Yüreğini üzüp üzüp ağlama. |
calistim geldim gavur isinden
anlamazlar hic garibin derdinden anlatsamda anlamazlar dilimden gelde su halime nasil aglama |
[QUOTE=sandalli;536630]Yüreğim yanıyor aşkın harından,
Düşürmem sevdayı dertli serimden, Ağlayıp kalbimi sökme yerinden, Bu sinemi ezip ezip ağlama.[/QUOTE] tutlduk gurbette vahim bir derde ana baba kardeş bacılar nerde ölmeden kavuşmak isterdik yurda gurbette yalnız gezip gezip ağlama |
Geçici hepisi az daha sabret,
Yetmez mı ki bana duyduğun nefret, Haydi gel barışak kardeşim Hasret, Sandallı´ya kızıp kızıp ağlama. |
[QUOTE=OSMAN ECE;536631]yazmış hasret ardı ardına
düşmüşüz burada ekmek derdine sende dön git ana ata yurduna gamlanıp uçsuz çölde ağlama[/QUOTE] Osman abim imkanım olsa hemen Ama buralıyım artık gidemem :( Çaresizlik kapatır yolu ne diyem Arada sıra daglar,nasıl dersin aglama |
[B]Sac üstünde yaglama,
Ozanlarım çalıyor baglama, Zengini fakire vermezler, Boşa dudak büzüp aglama...[/B] |
kader beni gönder vatana
ne yaptim sana actin benimle ara boynumu büktürdünde baktirdin yollara su kaderime gelde aglama |
Koy beni mezara ser turabını,
Başım sana feda ör çorabını, Benden gizli içip aşk şarabını, Bir köşede sızıp sızıp ağlama. |
kimse istemezdi gurbete gelmek
isterdik sılsda oynayıp gülmek zor gelir bize el yurdunda ölmek morelini bozup bozup ağlama |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:42. |
|