![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[COLOR="Red"][B]Su asik Sevda yazar baska sey bilmez
Her birinin kalbinde ask soner onda sonmez oda biliyorki nankor sevgiliye gozyasi degmez ama elden birsey gelmez hadi gelde aglama[/B][/COLOR] |
[B]Ozanlar burda ben eksik kalmışım,[/B]
[B]Güzel sözlere kanıp hayale dalmışım,[/B] [B]Vakit geç olmadan farkına varmışım,[/B] [B]Degmez kimseye boş yere aglama...[/B] |
Akıl başta değil yürek yaralı,
Dertlerin hepisi döşte sıralı, Sensin bu alemin inan kralı, Suratımı çizip çizip ağlama. |
[QUOTE=sandalli;536637]Geçici hepisi az daha sabret,
Yetmez mı ki bana duyduğun nefret, Haydi gel barışak kardeşim Hasret, Sandallı´ya kızıp kızıp ağlama.[/QUOTE] Sabreden derviş muradına ermiş Sözlerim latife kim öyle demiş Ben küs değilim Hasan abimmiş Bana sitem edip edip ağlama NOT:Ayak çok zor :) |
[QUOTE=58Sevda;536643][COLOR="Red"][B]Su asik Sevda yazar baska sey bilmez
Her birinin kalbinde ask soner onda sonmez oda biliyorki nankor sevgiliye gozyasi degmez ama elden birsey gelmez hadi gelde aglama[/B][/COLOR][/QUOTE] Hem cevap niteliği taşısın hem de ayak zor diyenler kolay yazsın diye affınıza sığınarak ayağı değiştiriyorum. Seversin seneler geçse aradan, Diğer duyguların bil ki sıradan, Sevgiyle yaratmış bizi yaradan, Huzura açılan kapıdır sevgi. |
[B]Bugün bana yazmış o yar selam,
Kuşuma anlattım ettik iki kelam, Bunda ne var üzülme dedi adammm, Bana derken o agladı,aglama... [/B] |
Karşılık beklemek olmaz ha aman,
Kalbi ateş kaplar ciğeri duman, Ğünlerin yıl ölür, geçmez ki zaman, Hayatın aslında çapıdır sevgi. |
[QUOTE=sivaburs;536641]Koy beni mezara ser turabını,
Başım sana feda ör çorabını, Benden gizli içip aşk şarabını, Bir köşede sızıp sızıp ağlama.[/QUOTE] siva burs sözlerin taktire şayan sandallı aşkını ediyor beyan diyari baba kaldı burada yayan bulmacaları çözüp çözüp ağlama |
Ölümden öteye çare bitmişse,
Daha genç yaşında çekip gitmişse, O bana canını feda etmişse, Bana miras kalan tapudur sevgi. |
[B]Dilde söylenenler hep sahte,
Mühim olanı derinde kalpte, Herkese söylenıyorsa iki kelime, Sende ayaga düştün sevgi...[/B] |
Kaplar bedenini acıyla keder,
Seni doğduğuna bin pişman eder, Akıl firar eder başından gider, Bazen de donduran tipidir sevgi. |
Sevgisiz hayat anlamsızdır
Yiğidin sevdiği kalpte saklıdır Aşk denilen şey hep bir sızıdır Her kapıya anahtardır sevgi |
[QUOTE=gönlüm58;536649][B]Bugün bana yazmış o yar selam,
Kuşuma anlattım ettik iki kelam, Bunda ne var üzülme dedi adammm, Bana derken o agladı,aglama... [/B][/QUOTE] ayak degişti aman nede hoş gönlüm agladı gözleride şiş dertler uzak durun acık kişkiş duydunmu gönül ayak oldu sevgi |
Severim ben ona varana değin,
Ona gidebilmek ne kutlu düğün, Su ile birlikte hem de her öğün, İçerim mutluluk hapıdır sevgi. |
Gitse de sevgilin düşmez döşünden,
Kan damlar gönlüne gözün yaşından, Değerlidir sana ekmek, aşından, Kalbin beslendiği tüpüdür sevgi. |
[COLOR="Red"][B]her siirin her kelimenin satiridir
her turkunun bestesi ve notasidir her sairin dile getirdigi cumlesidir iste boyle birseydir ''sevgi''[/B][/COLOR] |
[QUOTE=OSMAN ECE;536652]siva burs sözlerin taktire şayan
sandallı aşkını ediyor beyan diyari baba kaldı burada yayan bulmacaları çözüp çözüp ağlama[/QUOTE] Diyari bilirsin tecrübelisin, O sana gelemez sen gitmelisin, Dilini özüyle öğretmelisin, Türkçede bir istek kipidir sevgi. |
[B]Gözleri aldı benden gönlümü,
Kuruttum ondan kalan son gülümü, Aşkı için yaşarken tattım ölümü, Bu kadar basitmiydi senin için sevgi?[/B] |
Ben ne yazsam acep bilmemki
Yeni ayak desem ne derleki Bugün çok zorlandım ben niyeki Zor ama yazıyorum sebebide sevgi NOT: benim lafıma bakıpta ayak degiştirmeyin, ayak güzel devam edelim :) |
Dikkat etmek gerek kuş olur uçar,
Bazen gariplere neşeler saçar, Fırsat verme hemen bırakır kaçar, Kellerin taktığı kepidir sevgi. |
Yürekte yareler türlü türlüdür
Giydiğin söyle yoksa kürkmüdür Olmuşun fabrikaya sanki müdür İmzayı attırır insana sevgi |
aklım ermedi bu feleğin işine
cahilin aklı gelmez imiş başına yüzümü sürsem esvelt taşına kabeye açılan kapıdır sevgi |
Çamura el ele verip batarak,
Karakışta bile çıplak yatarak, Her bir tuğlasına emek katarak, Birlikte kurulan yapıdır sevgi. |
sacini dökmüssündür ugruna
disinde kalmamistir agzinda sabredersin anasina babasina insani bu hallere düsürür sevgi |
Bazen Mecnun eder cöle düsürür,
Girer yüreğine yakar, pişirir, Ferhat eder karlı dağlar aşırır, Dudakların cıkan şapıdır sevgi. |
Çiçegin adı güldür,
Ölmeden gelde güldür, Dikenin battı bu cana, Yalan yere olurmu sevgi... |
Katlanır insan her cefasına
Olmazsa varmaz hayatın tadına Aşığın dertli vurdurur sazına Bir yudum ilaç gibidir sevgi |
Kalpte sevgi varsa olmasın kaygı,
Temeli olmuştur her zaman saygı, Ona eşit olmaz inan her duygu, Duygunun karesi, küpüdür sevgi. |
[COLOR="Red"][B]birileri istemisti keklik kani cayi
kayboldu gitti bilmem nerde takili kaldi hele bir daha istesin benden cayi dinlemem ne arkadas ne sevgi[/B][/COLOR] ismi lazim degil:D |
Şaşırmışım ben de gitsem neriye?
Sarıl gel koluma yaklaş beriye, Hayat kısa, ne kalır ki geriye? Kiminin kalbinin çöpüdür sevgi. |
[QUOTE=58Sevda;536675]
[COLOR=red][B]birileri istemisti keklik kani cayi[/B][/COLOR] [B][COLOR=red]kayboldu gitti bilmem nerde takili kaldi[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]hele bir daha istesin benden cayi[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]dinlemem ne arkadas ne sevgi[/COLOR][/B] ismi lazim degil:D[/QUOTE] İçtim keklik kanı çayı buldum kafayı Yolumu şaşırdım kaybettim sevdayı Abone yaptı beni demledi kafa çayı İnsana bayat çayı bile içirir sevgi :D |
Fazla geciktirme zamanı kolla,
Haydi sevdiğine bir selam yolla, Değeri biçilmez parayla pulla, Bazen bir çiçeğin sapıdır sevgi. |
Sandalli der sevgi yaşadı bende,
İzini bıraktı, her zaman tende, Kalbime girecek doğan her günde, Gönüllerin bağı, ipidir sevgi. |
sivaburs her zaman sevgiyle yaşa,
Kötü insanlarla gelirsin başa, Onu kuşanıp da girsen savaşa, Zaferin tüfeği, topudur sevgi. |
o imanımda büyük bir güçtür
kalplerden sökülmeyen taştır sevgisi olmayan akılsız baştır diyarimin gönlünde tapudur sevgi |
Ozanların yüreği sevgi doludur
Gönülden, gönüle köprü kurdurur Bu yol sevgi kardeşlik yoludur Kördüğümü bile çözdürür sevgi |
Yüreğinizden sevgi hiç eksik olmasın arkadaşlar. Sazınıza, sözünüze sağlık. İyi geceler.
|
[QUOTE=sivaburs;536690]Yüreğinizden sevgi hiç eksik olmasın arkadaşlar. Sazınıza, sözünüze sağlık. İyi geceler.[/QUOTE]
İyi geceler olsun sivaBURs ozan Sevgidir gönüle, kalplere dolan Bekleriz yine yerin hazır heran Ayazda bekletir insanı sevgi |
isten yeni geldim geckaldim galiba
dertli ozanlar hepinize merhaba dualar ettim yalvardim allaha kalbinizden eksik olmasin sevgi |
Yıllarca yüzüme bakmayan yârim,
Beni soruyormuş sormasın boşa, O´nsuz senelerce ateştir yerim, Aşka eriyormuş ermesin boşa. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:04. |
|