![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=BERIA;352506][B]Hosbulduk Hazan bacim
Sizden fazla uzak kalamadim Hos vakit icin bende burdayim Birazda isterdim derdimi paylasayim[/B][/QUOTE] Anlatta derdini bulalim derman, Istersen alayim sultandan ferman, Güclü ol kardesim dilenme aman, Dertler gecip gider gelir mutluluk. |
[QUOTE=sandalli;352507]Vazgecersem eger ben sari sactan,
Olamam ki ben ayri o kalem kastan, Mevlam yaritirsa beni taa bastan, Yinede sari sacliya kosar giderim.[/QUOTE] [B]Bilirim Yar'i unutamazsin Istesende kavusamazsin Saclarini oksayamazsin Hayalinde sari sacliya kosar gidersin.[/B] |
[QUOTE=BERIA;352510][B]Bilirim Yar'i unutamazsin
Istesende kavusamazsin Saclarini oksayamazsin Hayalinde sari sacliya kosar gidersin.[/B][/QUOTE] Herkesin var birseylere ilgisi, Kiminin var kiminin yok bilgisi, Eger bulursam bir gecmis silgisi, Silem gecmisimi yazam yeniden |
[QUOTE=sandalli;352500]rallim gelmis uzaklardan bakisir,
O yigido O`na hersey yakisir, Gün gelince rakiplerle kapisir, Selamlar sana ey güzel insan.[/QUOTE] [B]Yazamıyorum ama takipteyim bilesin... Sarı saçlı elin gızını aklından silesin... İkramım için yazın memlekete gelesin... Karla kaplı Sivasımın manzarasını özleyesin...[/B] |
[QUOTE=rallim58;352513][B]Yazamıyorum ama takipteyim bilesin...
Sarı saçlı elin gızını aklından silesin... İkramım için yazın memlekete gelesin... Karla kaplı Sivasımın manzarasını özleyesin...[/B][/QUOTE] Sariyi silersem artik yazamam, Güzel adin sayfalara kazamam, Gece aglar gündüz ayik gezemem, Sarim olmus bana ilham kaynagi. |
Güvenilmez benim sagim soluma,
Kar mi yagmis Sivasimin yoluna, Takarsam sariyi birgün koluma, Sivas`ta kartopu oynasak derim. |
[QUOTE=sandalli;352517]Sariyi silersem artik yazamam,
Güzel adin sayfalara kazamam, Gece aglar gündüz ayik gezemem, Sarim olmus bana ilham kaynagi.[/QUOTE] [B]Vakit geldi çıkmalıyım şimdi işten Gavurun Sarısı çıkarmış seni baştan Kesmiş seni, ekmekten aştan Unutmaya çalış bari yavaştan[/B] |
[QUOTE=sandalli;352509]Anlatta derdini bulalim derman,
Istersen alayim sultandan ferman, Güclü ol kardesim dilenme aman, Dertler gecip gider gelir mutluluk.[/QUOTE] [B]Care bulunmazki derdime Kavusamam sevdigime Bir care var sadece Ona kavusurum öldügümde[/B] |
[QUOTE=rallim58;352519][B]Vakit geldi çıkmalıyım şimdi işten
Gavurun Sarısı çıkarmış seni baştan Kesmiş seni, ekmekten aştan Unutmaya çalış bari yavaştan[/B][/QUOTE] Gecmis olsun bugün bitti mi isin, Evde hazirlanmis bekler sicasik asin, Havalar cok soguk kalin tut basin, Yollar buzdur cok dikkatli gidesin. |
[B]Kusuruma bakmayin yine cikmaliyim acilen
Aslinda kopamiyorum bir türlü sizlerden Merak etmeyin insallah gelirim yeniden Insallah kurtulmus olurum o zaman bu dertten[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:54. |
|