![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
Sizden de ALLAH razı olsun,
kaynınızı tanırım, biladerlerin arkadaşı olurlar. |
[QUOTE=arifcoskun;495803]Günaydın beyler, nasılsınız?
Şu soğuk kış günlerinde herkese Temmuz sıcaklığında bir gün olmasını diliyorum[/QUOTE] [B]günaydın abi soğuktur bugün içerisi sıcak gönlümüz serin sobayı yakmışız atalım odun sohbete buyuran dostlar sağolsun.[/B] |
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[B][I]Günaydın dostlarrrrr uyuya kalmışınız uamım artık size çay ve simit getirdim.[/I][/B]
[IMG]http://fatihozcan.net/wp-content/uploads/2008/01/cay-simit.jpg[/IMG] |
yok uyuyamadım bugün erkenciyim teşekkür ederim çay ve simit için ben alıyım hemen kimse kapmadan
|
[QUOTE=Salim58;495806]
[B]günaydın abi soğuktur bugün[/B] [B]içerisi sıcak gönlümüz serin[/B] [B]sobayı yakmışız atalım odun[/B] [B]sohbete buyuran dostlar sağolsun.[/B][/QUOTE] Ozanlık senin ruhunda var Gönlün zengin verirsin karar Dost sofranda gönüller doyar Sevgidir kardeşliktir özün |
[QUOTE=arifcoskun;495803]Günaydın beyler, nasılsınız?
Şu soğuk kış günlerinde herkese Temmuz sıcaklığında bir gün olmasını diliyorum[/QUOTE] Sizlere de günaydın Arif abi, Teşekkür eder, sizinde iyi olmanızı canı gönülden dilerim. Beklemekte olduğumuz soğuk ve karlı havalar henüz gelmedi, özlemini yaşamaktayım, Karı-kışı özlüyoruz ama içimizdeki sıcaklık kadar, Temmuz ayınıda özlemiyor değiliz hani... |
[QUOTE=arifcoskun;495810]Ozanlık senin ruhunda var
Gönlün zengin verirsin karar Dost sofranda gönüller doyar Sevgidir kardeşliktir özün[/QUOTE] [B]ozan olunması kolay iş değil gönlümüz devamlı asla boş değil soframız açıktır her dosta daim bizim dostluğumuz bakidir hergün.[/B] |
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.........
|
[B]günaydın deyip kaçayım hemen
bi dörtlük yazayım sizlere hemen çayınız simidiniz kokuyor buram tüm kardeşlerime iyi sohbetler..[/B] |
ben dün neler kaçırmışım yaaa çok üzüldüm ama bu akşam burdayım misafir gelmesse bugünde isterim dünkü atışmalardan
salim abi günaydıın |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:38. |
|