![]() |
--->: -->: --->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=leblebi82;240543][B][COLOR="Indigo"]
Valla neyi ıslattığımızı bende bilmiyorum da nasıl isterseniz öyle ıslatırız. [/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]sende dünden hazirsin islatmaya desene :D yani resimdeki acilis felan degilmi?? yada ne bilim ise baslama felan gibi??[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
-->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[img]http://img252.imageshack.us/img252/1305/img0820ta3.jpg[/img]
Sivasspor sevgisi her yerde..:) A.B.D. California / Los Angeles / Laguna Beach... |
--->: -->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=myway;240575][img]http://img252.imageshack.us/img252/1305/img0820ta3.jpg[/img]
Sivasspor sevgisi her yerde..:) A.B.D. California / Los Angeles / Laguna Beach...[/QUOTE] vaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwww süperdi |
--->: -->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=myway;240575]
Sivasspor sevgisi her yerde..:) A.B.D. California / Los Angeles / Laguna Beach...[/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ne yani bu simdi senmisinnnn .........................[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
-->: --->: -->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=Sweetgirl;240579][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ne yani bu simdi senmisinnnn
.........................[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B]evet haliylee aaa neden sasirdin ki simdi?[/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;240554][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]sende dünden hazirsin islatmaya desene :D
yani resimdeki acilis felan degilmi?? yada ne bilim ise baslama felan gibi??[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Onun gibi birsey diyelim. Burda söylemem doğru olmaz şimdi. [/COLOR][/B] |
--->: -->: --->: -->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=myway;240582][B]evet haliylee aaa neden sasirdin ki simdi?[/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yoooo sasirmadim ama simdi o denizi görünce eccük üzüldüm yaaa neseeeee bu arada yüzün belli olan bir resim eklemen gerekir yüz belli olmayan resimleri kabul etmiyoruz :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=leblebi82;240584][B][COLOR="Indigo"]Onun gibi birsey diyelim. Burda söylemem doğru olmaz şimdi. [/COLOR][/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]nese önemli degil :D sonucda islatiyormussun ya önemli olan o ne zaman nerde ve nasil [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;240586][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]nese önemli degil :D
sonucda islatiyormussun ya önemli olan o ne zaman nerde ve nasil [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Onu sizin ekibe bıraktım artık. Nerde ve nasıl isterseniz. [/COLOR][/B] |
-->: --->: -->: --->: -->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=Sweetgirl;240585][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yoooo sasirmadim
ama simdi o denizi görünce eccük üzüldüm yaaa neseeeee bu arada yüzün belli olan bir resim eklemen gerekir yüz belli olmayan resimleri kabul etmiyoruz :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B] niye polismisiniz alla alla:D esgalimi belirtecek bi fotograf mi lazim:D tamam bi dahaki sefere nufus cuzdan fotokopimi vergi numarami ikametgah ilmuhaberimi de yuzum net gorunen bir fotografta ustune de parmak basarak eklerim:D oldu mu:)[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:35. |