![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Basimda bir dert var dönüp duruyor,
Kalbimin tam ortasindan vuruyor, Her gelen o dertten bize soruyor, Ask atesi artik sönse olmaz mi. |
[quote=sandalli;352662]Ozan vurma öyle sazin teline,
Bülbüller konmazmi senin gülüne, Aci sözler yakismiyor sözüne, Sende bize nese versen olmaz mi.[/quote] Çarşamba gecesinde bir rüyayla uyandım Vefasızı görmüştüm içimde korla yandım Sabah olmak bilmedi sorsan nasıl dayandım Böyle vefasızları kutba sürsen olmaz mı |
[quote=sivaBURs;352664]Sandallı abicim noldu hallere
Yorgunluk mu indi tatlı dillere Selamım ulaşmaz mı Ariflere Kötü söz ettiysem yutsam diyorum[/quote] Bugün hüzün yüklü bütün bulutlar Dokunsan ağlayacak sanki duygular Almışım selamnı Arif olan anlar Sen hoşgeldin ozanım desem olmaz mı ? |
[quote=arifcoskun;352675]Bugün hüzün yüklü bütün bulutlar
Dokunsan ağlayacak sanki duygular Almışım selamnı Arif olan anlar Sen hoşgeldin ozanım desem olmaz mı ?[/quote] Hoşbulduk abicim boşaldı içim Bak rahat çıkıyor şimdi nefesim Daha yeni başlıyor yazma hevesim Kağıdı kalemi bolca alsam olmaz mı |
[QUOTE=sivaBURs;352672]Çarşamba gecesinde bir rüyayla uyandım
Vefasızı görmüştüm içimde korla yandım Sabah olmak bilmedi sorsan nasıl dayandım Böyle vefasızları kutba sürsen olmaz mı[/QUOTE] Kutuplar cok soguk orada donar, Aska düsen yürek odlara yanar, SivaBurs kardesim sevgiye kanar, Bir sari saclida sen alsan olmaz mi. |
[quote=sivaBURs;352678]Hoşbulduk abicim boşaldı içim
Bak rahat çıkıyor şimdi nefesim Daha yeni başlıyor yazma hevesim Kağıdı kalemi bolca alsam olmaz mı[/quote] Paylaştıkça azalır bütün sorunlar Hafiflersin başlar yeni duygular Bir gün gelir oda hatasını anlar Yeni bir sayfa aç desem olmaz mı ? |
[quote=sandalli;352681]Kutuplar cok soguk orada donar,
Aska düsen yürek odlara yanar, SivaBurs kardesim sevgiye kanar, Bir sari saclida sen alsan olmaz mi.[/quote] Şimdiye kadar direniyordum İçimden hep sana imreniyordum Zaman içinde gerçeği gördüm Bir sarı adresi versen olmaz mı |
[quote=arifcoskun;352686]Paylaştıkça azalır bütün sorunlar
Hafiflersin başlar yeni duygular Bir gün gelir oda hatasını anlar Yeni bir sayfa aç desem olmaz mı ?[/quote] Sarıyla açtım yeni sayfamı Geç oldu anladım ben de hatamı Abilerim siz çizin benim rotamı Aranızda yer açın gelsem olmaz mı |
[QUOTE=sivaBURs;352687]Şimdiye kadar direniyordum
İçimden hep sana imreniyordum Zaman içinde gerçeği gördüm Bir sarı adresi versen olmaz mı[/QUOTE] Benim sarinin var bir kuzeni, Asla sevmez asigini üzeni, Sende kur sana böyle düzeni, Sarilar gidip gelse olmaz mi. |
[quote=sandalli;352692]Benim sarinin var bir kuzeni,
Asla sevmez asigini üzeni, Sende kur sana böyle düzeni, Sarilar gidip gelse olmaz mi.[/quote] Tamam bundan sonra özünüzdeyim Asla çıkmam artık sözünüzdeyim Ocakta sönmeyen közünüzdeyim Sarının biriyle kalsam olmaz mı |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:51. |
|