![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
dilegim mutluluklar yoluna serilsin
kulagin sevgi sozleriyle delinssin unutma tek emelim tek dilegimsin sana mutlu ol diye diye dilim tukendi |
Üçkağıtçı çıktı siteye girdi,
Hepimize kötü bir haber verdi, Milletin ruhunu, kalbini gerdi, Ben onlara kıza kıza tükendim. ( Onlar kendilerini bilir) |
arif abiden cektigimiz nedir
salim abinin derdindedir bizi üzdügü bu ikincidir arif abinin sakalarindan tükendim |
Adı üstünde bugün nisan bir
Yapılır şaka ne kin kalır ne kibir Olduk dostlar bugün hemfikir Yaptıkta üzdük diye tükendim |
geçen sene geldi aklıma
yapmıştım bir şaka ne gülüp kırmıştık ortalığı 1 nisan şakalarından tükendim:D |
Bir Cley, bir Arif, biri de Salim,
Üçünü toplasan etmez bir alim, :D Yetmez mi bizlere yaptığın zalim? Ben bunlara yaza yaza tükendim. |
Aldık dersimizi birdaha yapmak yok
Yedik lafımızı artık karnımız tok "Yalanım yoh hılafımda yohh" :) Şaka yapmaktan tükendim |
Demek ki Salim´in seveni çokmuş,
Şakayı yapanın insafı yokmuş, Bütün gün acısı canımı yakmış, Moralimi boza boza tükendim. |
arkadaşlar yeminle söyleyim çok ciddy şekilde üzüldüm tansıyonum
yükseldi ama şu an çok iyyim böyle şaka olmaz hepinizi bir kardeş gibi seviyorum yaşlı yürek dayanmıyor işte |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Bende yazamıyom hastayım bugün
Tüm dostlara selam salayım bugün Yozgatta kalmıştım dönelim bugün Ben sizleri üze üze tükendim.[/FONT][/COLOR] Tüm ozanlara sonsuz selamlar saygılar. Ağır bi şakaydı hakkınızı helal edin.. |
Gardaşım, yiğidim, yoluna kurban,
Kandırma bizleri yırtılır urban, Bak bütün bir site sizlere hayran, Bu yollarda toza toza tükendim. |
yetim büydüm zaten yanık bu bağır
duyunca haberi oldu kulaklar sağır yaptığınız bu şaka gerçekten ağır küçükten yüreğim eze eze tükendim |
Gelmeyen vuslatım yaralı şimdi,
Sinemde acılar sıralı şimdi, Aklarım yok başım karalı şimdi, Ben kendimi üze üze tükendim |
Bugün onu gördüm beyaz içinde,
Ayrı ahenk vardı siyah saçında, Vuslatımız bilmem ayın kaçında, Yan bakışla süze süze tükendim. |
Çileye uyanır sevdalar bende,
Silinmez izleri bırakır tende, Yarından ümit yok, hicranlar dünde, Yüreğimi büze büze tükendim. |
Saadet diledim hep onun için,
Peki bu bendeki hüzünler niçin? Gömülmüş sevdayı çıkarmak için, Mezarını kaza kaza tükendim. için-için aynı olmuş özür dilerim. |
Acı arzum değil, böyle kaderim,
Ela gözden geldi bunca kederim, Bilmem ne söylerim, ben ne ederim? Ela gözü süze süze tükendim |
Sorsalar halimi ne der Yunus'a,
Kaldırın der bunu koyun fanusa, Irmak sürükledi bak okyanusa, Su dibinde yüze yüze tükendim. |
Öyle bir güzeldi, gönülden baktım,
Kalbimi aşkına bilerek yaktım, Yaş oldum yarimin gözünden aktım, Ela gözden sıza sıza tükendim. |
Yerleşmiş bir kere kalp otağına,
Saplandım çıkamam aşk batağına, Bir sabah uyurken tüm yatağına, Papatyalar dize dize tükendim. |
Acı arzum değil, böyle kaderim,
Ela gözden geldi bunca kederim, Bilmem ne söylerim, ben ne ederim? Ela gözü süze süze tükendim |
Üşüdü sevdamız kalk üstünü ört,
Yarıda kalır mı yapılan flört, Genç sayılırdım yaşım otuz dört, Yaşlanmadan taze taze tükendim. |
Dilinden dökerdi bal ile şerbet,
Bana hep derdi ki az daha sabret, Sandalli yaşamım o yüzden berbat, Hayatımdan beze beze tükendim. |
Sandallı döktürür hem de anında,
Ozanlık kudreti asil kanında, sivaburs harcandı içki yanında, Masalarda meze meze tükendim. |
ise giderken salim abiyi duydum
simdi gordum cok mutlu oldum arif abi yanina birakmam aklima koydum aksami bekleye bekleye tukendim |
[COLOR="Red"][B]beni yiyip duruyor gece dinledigimde
her defasinda alip goturuyor istedigim yere bir satiri aklima getiriyor gozlerini gozumun onune ayni turkuyu dinleyip dinleyip tukendim[/B][/COLOR] |
Zannetim hayatım sensiz de geçer,
Geçmiyor vefasız sen olmayınca, Sanma ki gönlümde mor güller açar, Açmıyor vefasız sen olmayınca. |
[B]beni yıktın beni incittin
yaradan başka bişe vermedin kırıldı kolum kanadım susmuyor yüreğim sen olmayınca[/B] |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Dökülen yaşlara değdimi şimdi
Gözümdeki yaşlar akarken dindi Buradaki dostlar kıymetim bildi Gülmüyor gözlerim sen olmayınca.[/FONT][/COLOR] [QUOTE=OSMAN ECE;540224]yetim büydüm zaten yanık bu bağır duyunca haberi oldu kulaklar sağır yaptığınız bu şaka gerçekten ağır küçükten yüreğim eze eze tükendim[/QUOTE] [COLOR="Black"][FONT="Arial"]Seni çok üzdüm özür dilerim Birşeyler yazmaya varmaz ellerim Dilerim affeder tüm sevenlerim Siteye girmedim bende tükendim.[/FONT][/COLOR] |
Ümitlerim senin olduğun yerde,
Aşkın esir almış, duruyor serde, Benden göçün derim binlerce derde, Göçmüyor vefasız sen olmayınca. |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Sitem eder oldum bazen hayata
Bana bakıp güler bizim kerata Bindireyim onu birgün kır ata Tadı yok hayatın sen olmayınca.[/FONT][/COLOR] |
sen sahte aradin yuzlerde sevgiyi
goremedin ne dogruyu nede egriyi yaban ellere savurdun bu dertliyi simdi mutlumusun ben olmayinca |
Bazı gün neşe bazı gün keder
Ayrılık insana ölümden beter Kimi kısmet dedi kimi de kader Servet neye yarar sen olmayınca |
yarali, kaldi tum emeller sende
aradigin sevgi bendir bende sen uzaktan kis kis gulsende guzelligin neye yarar ben olmayinca |
Kimi saz çalar kimi zurnayı
Döne döne oynanır Sivas Halayı Hasretle özlediğim güzel sılayı Neyleyim içinde sen olmayınca |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Küçükken çekerdik ne güzel halay
Akşamları toplanır kurardık hayel Davulu zurnayı dinlemek kolay Neyleyim halkada sen olmayınca.[/FONT][/COLOR] |
Ömürden geçiyor baharlar yazlar
Aynaya baktımki ağarmış saçlar Dünya yalan gerçek olan canlar Neyleyim bu canı sen olmayınca |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Canımdan edecek bu yollar beni
Eğer göremessem birdaha seni Bekletme hemen ver eldeki gülü Neyleyim Sivası sen olmayınca..[/FONT][/COLOR] |
[B][I]Geçen zamanlar bitirdi beni.[/I][/B]
[B][I]Kurumuş ağaca çevirdi seni,[/I][/B] [B][I]Zamana bıraktım artık yerini.[/I][/B] [B][I]Yaşamın tadı yok sen olmayıca.[/I][/B] |
Sessiz yapılmıyor kalbe yarenlik,
Aşkını yaşamak büyük erenlik, Senden sonra her şey göze karanlık, Seçmiyor vefasız sen olmayınca. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:39. |
|