![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[B]Ozanlar bu gece gene süperdi,herkese İyi Geceler...[/B]
|
Büyük savaş var dört eylülde
Cimbom attı golü yedik filede Haydi Sivas'ım bekliyoruz netice Sakın Cimbomu yenmeden gelme |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Kaçırdık elimizden puanlar gitti
Artık bu takımın canına yetti Hayrettin düşünce nefesim gitti Cimboma dar ettik yeşil çimleri..[/FONT][/COLOR] |
[B]bir yar sevdim adı zalim
bir yara bıraktı gönül dargın ne tabib anlar ne dost anlar bu derdi çare bulunmaz derdime ey hain[/B] |
Ozanlar neler yazmış bakın hele
Döktürmüşler sözcükleri cümlelere Bulunmaz güzel yürekleri ile Hep beraberler el ele bu güzel dostlukların bozulmaması dileği ile saygılar herkese |
Bu kadar suskun olmak yakışmaz size
Hadi toparlanın gelin hele Ozanlarımızın şiiirlerini okumak Çoook iyi geliyor bizlere :P :P :D |
[QUOTE=Ebrulum;542570]Bu kadar suskun olmak yakışmaz size
Hadi toparlanın gelin hele Ozanlarımızın şiiirlerini okumak Çoook iyi geliyor bizlere :P :P :D[/QUOTE] oooooooo ; maasallah iyiden iyiye alışmışsın bu ie ebrulum . devam devam non stop ... |
İhmal edilmiş sitemizin ozanları
Acep ne olmuş dostların halları Alalım buraya çökmüş tozları Çağırsam gelirlermi acep bilemem |
[QUOTE=arifcoskun;543433]İhmal edilmiş sitemizin ozanları
Acep ne olmuş dostların halları Alalım buraya çökmüş tozları Çağırsam gelirlermi acep bilemem[/QUOTE] tanrı selamı alınmazmı dost kıymeti bilinmezmi çağırırsın da gelinmezmi çok özledim sizleri ben |
ozanlar susmuş yine
sessiz sedasız kalmış yine nerdesiniz ey ozanlar yüreğimiz susup limanımız boş kalmasın:D |
Şu yalan dünyanın kahrı çekilmez,
Yanımda yaşayan sen olmayınca, Kurumuş gönlüme sevda ekilmez, Mis kokan o beyaz ten olmayınca. |
[QUOTE=ela58;543672]ozanlar susmuş yine
sessiz sedasız kalmış yine nerdesiniz ey ozanlar yüreğimiz susup limanımız boş kalmasın:D[/QUOTE] [COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]mac saatti gelmis ilk yari bitmis macin skoru 1-1 mis macin ikinci yarisi basliyormus sevda izlemeye kaciyormus:D[/B][/FONT][/COLOR] |
Sivas'ım engelleri bir,bir aşacak
Kayseri'de takımımız şahlanacak Üç puan henemize yazılacak Yiğido bu süperligte kalacak Paunları alıyoruz tek, tek :) Hayırlısı artık. |
sivas engelleri yarı aştı
yenilmektense berabere kaldı olsun 1 puan bile fayda inş bi dahaki maça skoru aşar:D |
[QUOTE=ela58;543841]
sivas engelleri yarı aştı yenilmektense berabere kaldı olsun 1 puan bile fayda inş bi dahaki maça skoru aşar:D[/QUOTE] Yürüyoruz dikenlerin üstünde Bir puan geldi yine şükreyle Biri veren Allah üçüde verir bekle Alıyoruz puanları TEK, TEK :D |
[B]dikenler batmaz bize
durmak yok yola devam aslanım sivasım 58 alemde tekiz:D[/B] |
[QUOTE=ela58;543852][B]dikenler batmaz bize [/B]
[B]durmak yok yola devam [/B] [B]aslanım sivasım [/B] [B]58 alemde tekiz:D[/B][/QUOTE] Nice dikenli yollardan geçtik Gönlümüzde biz Sivas'ı seçtik Nice yenilmezleri çimlere serdik Alacağız puanları TEK, TEK :) |
[QUOTE=ela58;543852][B]dikenler batmaz bize
durmak yok yola devam aslanım sivasım 58 alemde tekiz:D[/B][/QUOTE] Aslanım deme cinconlar aklıma gelıyor...:D |
kimleri vurmadın sen yere
şahidiz anlındaki ter asyada tek türkiye de tek anadolu da tek puan olsada tek sivaslının türeginde bir sen varsın tek sivas sporum |
Sensin asıl Anadolunun yıldızı
Kalplerde yaşarsın içimde sızı Birgün gelir durduramazlar bizi Sen gönüllerde olacaksın TEK |
Beni hasret ile yakıp kavurma,
Verdiğin ezalar dolmadı mı yar? Gurbetten gurbete atıp savurma, Başka hi bir ceza kalmadı mı yar? |
Sevda çölünde yandım bugün
Ne var hep benle kalsaydın yar Heyacanla doldum taştım bugün Bir ömür boyu benim olsaydın yar , |
Yılların özlemi kalbime doldu,
Sevdan aklı benim başımdan aldı, Geriye ümitsiz bir yaşam kaldı, Sensizlik sinemi delmedi mı yar? |
[QUOTE=sandalli;544375]Yılların özlemi kalbime doldu,
Sevdan aklı benim başımdan aldı, Geriye ümitsiz bir yaşam kaldı, Sensizlik sinemi delmedi mı yar?[/QUOTE] Ruhum yazlığındı yüreğim yayla, Seviyorum dedikçe attın vaveyla, Sendin beni çöle düşüren Leyla, Gel dedin de Mecnun gelmedi mi yar? |
[QUOTE=gönlüm58;543856]Aslanım deme cinconlar aklıma gelıyor...:D[/QUOTE]
vuu abla essah cinconuda hiç aklım getirmedi puhahaa:D |
Özledim hocamı gözlerim yolda,
Yaşlandım belli ki güç yoktur kolda, Hadi şu sazınla bir türkü çal da, Söylenecek türkün kalmadı mı yar? |
Alınmış yine buranın tozları
Atmıyor saklıyor yine kozları Uzanır gider sılanın yolları Sensiz bu hayat çeklirmi yar |
[QUOTE=sandalli;544614]Özledim hocamı gözlerim yolda,
Yaşlandım belli ki güç yoktur kolda, Hadi şu sazınla bir türkü çal da, Söylenecek türkün kalmadı mı yar?[/QUOTE] Kaç gündür işimle gönül eylerim, Sensiz bu sayfayı söyle neylerim, Sazı ele alıp hem de söylerim, Çal dedin de dostun çalmadı mı yar? |
[QUOTE=sivaburs;544619]Kaç gündür işimle gönül eylerim,
Sensiz bu sayfayı söyle neylerim, Sazı ele alıp hem de söylerim, Çal dedin de dostun çalmadı mı yar?[/QUOTE] Hocam bir gidersin dönmezsin geri, Yoluna vereyim ruhumu, seri, Acep özlendiği bu güzel yeri, Yoksa Halit hocam bulmadı mı yar? |
[B]ey yarim hasretinle yanar gönlüm
yar mı yaren mi olduk bilemedim sevmeyi bilemedin kıymetten anlamadın ben değil kaybeden sen oldun yar[/B] |
[QUOTE=sandalli;544620]Hocam bir gidersin dönmezsin geri,
Yoluna vereyim ruhumu, seri, Acep özlendiği bu güzel yeri, Yoksa Halit hocam bulmadı mı yar?[/QUOTE] Benim dostumsunuz bilmem öteyi, Birlikte yiyelim sıcak keteyi, Bu dertli dostunuz güzel siteyi, Kendine bir mekan kılmadı mı yar? |
Yıllar var sizinle yüreğim coşar,
Gönül zaptedilmez sohbete koşar, Bir güzel sözünüz boyumu aşar, Bu kalbim dostlarla dolmadı mı yar? |
Ozanlar bir olmuş çalar söylerler
Uğruna harcanan bunca emekler Kara yazı yazılmış nasıl silerler Bir silgi bulup silemedinmi yar |
Benim gibi derde göğüs gerdin de,
Gün be gün eriyen beni gördün de, Sen yanan yüreğe gelip girdin de, Yürek değerini bilmedi mi yar? |
Ben dostlarım için gelip, giderim,
Can Ozanlar yoksa ben ne ederim, Aşkın bedelini elbet öderim, Yokluklar kalbimi dilmedi mi yar? |
Her adım attıkça onu izlersin,
Bir gün göremesen hemen özlersin, Hakiki dostunun yolun gözlersin, Sizlerle şu yüzüm gülmedi mi yar? |
Şiirin özüne sizinle erdim,
Başarma amaçlı çok gayret verdim, Adamdan sayıldım dergaha girdim, Yoksa istediğin olmadı mı yar? |
Çeşmeye varmış suyu doldurur
Sevdaya tutulmuş benzin soldurur Seven yürek arar sevdiğin bulur Gidip bir hoyratı yarmı sandın yar |
Sizi dostum bilip sizi kolladım,
Mektup yazdım dosta hem de pulladım, Hemen gitsin diye çabuk yolladım, Postacı kapını çalmadı mı yar? |
Geceye hüzünü aşkların ekti,
Bilsen gönlüm senden ah neler çekti, Kara sevdan beni kavurdu yaktı, Sararıp bu tenim solmadı mı yar? |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:43. |
|