![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=HaZaN;352898][B][I][COLOR="Indigo"]Yok vallahi sandalli tazedir böreklerim,
Çok yiypte midene dokunmasından korkarım. :) Sizin gibi ozanlara keklik kanı çaylar hazırlarım,;) Afiyat bal şeker olsun gene beklerim. sabah sabah çok güldüm ALLAH(cc) da seni güldürsün[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Sagol Hazan bacim doyurdun bizi, Belkide yineden ziyaret ederiz sizi, Kurulursa sofra bizde kirariz dizi, Börek yeyip, cayi icip ederiz dua. |
Güz gelende koyun kuzu sayılır
Kalan kalır bazıları pazarda satılır Dost, dosta nedense çok kırılır Kırılmasın dostluklar kalsın desem olmaz mı? |
[quote=arifcoskun;352903]Güz gelende koyun kuzu sayılır
Kalan kalır bazıları pazarda satılır Dost, dosta nedense çok kırılır Kırılmasın dostluklar kalsın desem olmaz mı?[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]kim kime kırılmış ben bilemedim doğrusu bu işi çok merak ettim söyleyin kabahatim varsa bileyim özür dilerim desem olmaz mı ?[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;352900][B][COLOR=darkorange]halay başı ben olam [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]sizlerini yanıma sıralayam [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]oynayam ,coşam, halaya doyam[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]arif abi ye de mendil versek olmaz mı ?[/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Indigo"]Kronic hoşlar sefalar getirmiş, Çok da güzel halaylar çekermiş En başı da Arif abim istermiş, HaZaN da sizlere iyi eğlenceler dilermiş.[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=kronick;352900][B][COLOR=darkorange]halay başı ben olam [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]sizlerini yanıma sıralayam [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]oynayam ,coşam, halaya doyam[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]arif abi ye de mendil versek olmaz mı ?[/COLOR][/B][/QUOTE] Halayin basina Kronick dursun, Zurnalar calinsin davul vurulsun, Sivasli kimimis el alem duysun, Dünyaya ünümüz salsak olmaz mi. |
[quote=kronick;352900][B][COLOR=darkorange]halay başı ben olam [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]sizlerini yanıma sıralayam [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]oynayam ,coşam, halaya doyam[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]arif abi ye de mendil versek olmaz mı ?[/COLOR][/B][/quote] Halayın başına pek yakışırsın Sivas halayı da bir güzel çalsın sivaslilar.net te toplansın Bir güzel alkışlasalar olmaz mı ? |
[QUOTE=sandalli;352896]Sohbete girerken bir selam eyle,
Acelen mi var ozan cevabi söyle, Neden hayiflanip durursun böyle, Daha cok baharlar gecer ömürden.[/QUOTE] ötöğün selam verdim alan olmadı, alıp da selamını salmadı, seni beni yaradanı seversen, daha bundan başka çare kalmadı, |
[QUOTE=arifcoskun;352903]Güz gelende koyun kuzu sayılır
Kalan kalır bazıları pazarda satılır Dost, dosta nedense çok kırılır Kırılmasın dostluklar kalsın desem olmaz mı?[/QUOTE] Ac kaldi köylüler kalmamis koyun, Kimsede bulunmaz bu güzel huyun, Dost olan uzatir dostuna suyun, Küsülüler barissalar olmaz mi. |
[QUOTE=karnuslu;352911]ötöğün selam verdim alan olmadı,
alıp da selamını salmadı, seni beni yaradanı seversen, daha bundan başka çare kalmadı,[/QUOTE] Tanri selamini versen alirim, Insan-aliye hürmet ederim, Istemem ben dersen giderim, Sitem etme sende katil buraya. |
[quote=kronick;352904][B][COLOR=DarkOrange]kim kime kırılmış ben bilemedim
doğrusu bu işi çok merak ettim söyleyin kabahatim varsa bileyim özür dilerim desem olmaz mı ?[/COLOR][/B][/quote] Yok öyle bir şey aslında hayal dünyası Bazen olur insana duygu yansıması Kim bilir belkide bir dost nazlanması Özüre gerek yok aynen devam desem olmaz mı? |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:22. |
|