![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=arifcoskun;563061]Akort bozuk sazım düzen tutmaz
Dostlar terk etmiş buraya bakmaz Bu dünya fanidir kimseye kalmaz Gönülden gönüle gidelim bugün[/QUOTE] Akort tutmaz teli kırık saz ile, Bir çiçekle gelen sahte yaz ile, Laftan anlamayan deli kız ile, Gönülden gönüle nasıl gidelim? :) |
[QUOTE=sandalli;563078]
Akort tutmaz teli kırık saz ile, Bir çiçekle gelen sahte yaz ile, Laftan anlamayan deli kız ile, Gönülden gönüle nasıl gidelim? :)[/QUOTE] Sazın ekisi telin yenisi Öğrencinin olur hep velisi Eksik olmaz bu dünyanın delisi Yinede hatır sual soralım bugün:) |
Selamm İyi akşamlar geçiyordum ugradım :))
Osman Abimm nasılsın ?? |
[QUOTE=arifcoskun;563081]Sazın ekisi telin yenisi
Öğrencinin olur hep velisi Eksik olmaz bu dünyanın delisi Yinede hatır sual soralım bugün:)[/QUOTE] Kötü yola düştü sazların teli, Meyhane bekliyor zamanın gülü, Düzeni bozdu ya huysuzun dili, Gönülden gönüle nasıl gidelim? |
[QUOTE=arifcoskun;563081]Sazın ekisi telin yenisi
Öğrencinin olur hep velisi Eksik olmaz bu dünyanın delisi Yinede hatır sual soralım bugün:)[/QUOTE] günlerdir özledim bütün dostumu ozanlar ne oldu bu siteye küstümü vallahi kalkmam bu gün serdim postum haydi bütün ozanlar burda görelim bu gün |
[QUOTE=OSMAN ECE;563090]
günlerdir özledim bütün dostumu ozanlar ne oldu bu siteye küstümü vallahi kalkmam bu gün serdim postum haydi bütün ozanlar burda görelim bu gün[/QUOTE] Dinledim Osman Abimin sitemlerini Allah boşa yormasın emeklerini Tarlada azmı biçtik sarı ekini Eskilere doğru gidelim bugün |
[QUOTE=OSMAN ECE;563090]günlerdir özledim bütün dostumu
ozanlar ne oldu bu siteye küstümü vallahi kalkmam bu gün serdim postum haydi bütün ozanlar burda görelim bu gün[/QUOTE] Diyari canıma can katar sözün, Hakk´tan başkasını görmez ki gözün, İnsan sevgisiyle doludur özün, Sen sür de ki ustam sürelim bugün. |
[QUOTE=HasreT;563084]Selamm İyi akşamlar geçiyordum ugradım :))
Osman Abimm nasılsın ??[/QUOTE] teşekkür ederim kardeşim hepinizi çok özledim [QUOTE=sandalli;563094]Diyari canıma can katar sözün, Hakk´tan başkasını görmez ki gözün, İnsan sevgisiyle doludur özün, Sen sür de ki ustam sürelim bugün.[/QUOTE] yiğitolarda kötülük olmaz ettiği kötülük kımseye kalmaz yurdumun insanı kinnedir bilmez sevgi ağlarını örelim bugün |
Hoş gelmişsin Hasret çiçeği kaptın,
De hele bu akşam ne yemek yaptın, Çok zamandır sende siteden saptın, Zalimin defterin dürelim bugün. |
Bir uçtan bir uca bu ülke bizim
Kötü kalbi hemen anlar sezgim Sevgi tarlasına çiçekler ektim Toplayıp kalplerde derelim bugün |
yine neşelendim güllerim açtı
sizssiz buranın tadları kaçtı işte can dostlar kaynayıp coştu kötüye dersini verelim bugün |
Siteye uzağım, kine de uzak,
Bilmem ki kimlere kuruldu tuzak, Gelen yok, giden kiminle yazak? Bu kötü talihi kıralım bugün. |
bilmemki ne desem siyahi usta
kalpler kırlmış gönüllerde yasta kime ah etsem o benden hasta haydi bu rüyayı yoralım bugün |
Kinden öfkeden nefretten uzak
Sevgiden yana bir dünya kurak Dostluk türküleri çalıp çığırak Türkülere sözlere doyalım bugün |
Bahar gelmiş sitemize yaz günü,
Öyle bir şey yaz ki unuttur dünü, Bir kere gel desen kıramam seni, Zalimin sırtına vuralım bügün. |
Haberin aldım kara yazıdan
Ayırmasın bizi yüce yaradan Ne serden geçilir nede yardan Sırra kalemi basalım bugün |
[QUOTE=sandalli;563101]Hoş gelmişsin Hasret çiçeği kaptın,
De hele bu akşam ne yemek yaptın, Çok zamandır sende siteden saptın, Zalimin defterin dürelim bugün.[/QUOTE] bu akşam yemegimi annemde yedim dostun iki çift sözüne kanıp geldim bilmem iyimi yoksa kötümü ettim bizi kıskananlar çatlasın bugün :D |
Söyledik dertleştik coştuk bugün
Her anımız olsun bayram, düğün Donmasın topic yazalım hergün Herkese iyi geceler olsun bugün |
soyledim yazdim guldum uzuldum gidiyom hosccakalin hayrli geceler
|
ellerinize yüreklerinize sağlık ozan kardeşlerim inşallah devam edersiniz.çok teşekkür ediyorum sizlere sağolun vaarolun.
|
Kimler geldi kimler geçti Dünyadan
Varmı bu dünyadan hiç ayrılmayan Mahmut Erdal'da ayrıldı aramızdan Bir ulu çınar daha devrildi bugün |
mahmut hocamın güzeldi sesi
bütün alame yayıldı yası ozanlar içinde en hası allar siyaha çevrildi bu gün |
Dinlerdim sesi sanki kadife
Her sözü yürekte iner derine Çok şeyler verdi Sivas eline Hakkımı helal eyledim bugün |
rahmetli babamda çalar söylerdi ve örnek aldığı ustalardan biride merhum mahmut erdaldı nasıl şehitler ölmezse benim için aşıklarda ölmez gönlümüzde yaşayacaksın artık büyük ozan seni çok seviyordum ve hep seveceğim allah ali kızıltuğa uzun ömürler versn onuda çok seviyorum.sizinde ellerinize ve yüreğinize sağlık kardeşlerim ve osman abim abicim kendine çok iyi bak emi sağlığına dikkat et noolur osman abi sana diyorum arif bey kardeşim daha genç nasıl olsa o kendine dikkat eder dimi kardeşim.
|
Ozanlar nerde çalıp söylemez
Seslerim yine kimseler gelmez Dostlar yoksa yüzüm gülmez Kederi hüzünü yaşadım bugün |
[QUOTE=arifcoskun;564053]Ozanlar nerde çalıp söylemez
Seslerim yine kimseler gelmez Dostlar yoksa yüzüm gülmez Kederi hüzünü yaşadım bugün[/QUOTE] ozanlar sustu söylemezler çalıp bir çoğu gittiler başlarını alıp arif hocamız tek başına kalıp kiminle söyleyip kiminle çalsın |
[COLOR=DarkGreen][B][FONT=Comic Sans MS]Muhtaçligim sana olsun ,
Gözlerim yaslarla dolsun, Akan her damla Seni bulsun, [/FONT][/B][/COLOR][COLOR=DarkGreen][B][FONT=Comic Sans MS]Dermanim sensin Ey sevgili...[/FONT][/B][/COLOR] [COLOR=DarkGreen][B][FONT=Comic Sans MS] , Hostur senden gelen bana, Nefsim'dir düsmandir bana, [/FONT][/B][/COLOR][COLOR=DarkGreen][B][FONT=Comic Sans MS]O yüzden feryadi figanim sana[/FONT][/B][/COLOR],[COLOR=DarkGreen][B][FONT=Comic Sans MS] Dermanim sensin Ey sevgili...[/FONT][/B][/COLOR] |
[QUOTE=OSMAN ECE;564088]
ozanlar sustu söylemezler çalıp bir çoğu gittiler başlarını alıp arif hocamız tek başına kalıp kiminle söyleyip kiminle çalsın[/QUOTE] Osman abim özler bekler dostları Gönülden, gönüle yollar selamı Beklemekten bıkıp atar fırçayı Akort yapıp sazın hazırlar bugün Yaz geldi herkes bir tarafa gitti Geçmez denen zaman ne çabuk geçti Mevsimler başa döndü çiçekler açtı Ömürden bir yaprak daha döküldü bugün |
her girdiğim yere giriyor şirret
kafam atacak bir gün Rabbim affet tükürdüğünü yaladı olsun afiyet yalakalık revaçta görüldü bugün |
[QUOTE=goramaz;564316]
her girdiğim yere giriyor şirret kafam atacak bir gün Rabbim affet tükürdüğünü yaladı olsun afiyet yalakalık revaçta görüldü bugün[/QUOTE] Kötü söz yakışmaz insan diline Sevgi duruken kindarlık niye Güzel söz söyleyin ozan dilince goramazı kim kızdırmış bugün |
[QUOTE=arifcoskun;564321]Kötü söz yakışmaz insan diline
Sevgi duruken kindarlık niye Güzel söz söyleyin ozan dilince goramazı kim kızdırmış bugün[/QUOTE] kimseye ne kızgınlığım ne kırgınlığım var öylesine ozanlar boş kalmasın diye yazıverdim. Allah herkese bir misyon yüklemiştir. Kötüler olmadan iyilerin kıymeti bilinmez kaypaklar olmadan dimdik duranlar belli olmaz. Evrendeki (insanı da içine alan) düzene saygım var . Bazen neden ve niçinleri sorgulamdan kendini rüzgarın önünde savurmak gerekiyor. Saygılar abi. |
Hayat direnmektir, özlemdir umuttur
Yüreğimde kine nefrete yer yoktur Seven yürek sevdiğini arar bulur Paslanmış sazın telleri ötmüyor bugün |
[QUOTE=arifcoskun;564579]Hayat direnmektir, özlemdir umuttur
Yüreğimde kine nefrete yer yoktur Seven yürek sevdiğini arar bulur Paslanmış sazın telleri ötmüyor bugün[/QUOTE] herkesi burda dost olur sandım ozanlar sitesinde yalınız kaldım bir çoklarından sözünü aldım herkes verdiği sözü tutmuyor bugün |
[QUOTE=OSMAN ECE;564595]herkesi burda dost olur sandım
ozanlar sitesinde yalınız kaldım bir çoklarından sözünü aldım herkes verdiği sözü tutmuyor bugün[/QUOTE] Ozanlarim size ne oldu boyle. Osman abimi kizdirmayin boyle. Abim guzel dizelerini sen soyle. Yollar ayriliga dustu bugun. |
Bu cennet vatanın güzel insanı
Toprağına göz dikmiş yılanı, çıyanı İyi tanı çıkarı için ülke satanı Birlik beraberlik olma günü bugün |
[QUOTE=OSMAN ECE;564595]
herkesi burda dost olur sandım ozanlar sitesinde yalınız kaldım bir çoklarından sözünü aldım herkes verdiği sözü tutmuyor bugün[/QUOTE] Bir dost bulamadım gün akşam oldu Hazan düştü bağıma güllerim soldu Mecnun, Leylasına sararıp soldu Bülbül gül dalında konmuyor bugün |
[QUOTE=arifcoskun;564948]Bir dost bulamadım gün akşam oldu
Hazan düştü bağıma güllerim soldu Mecnun, Leylasına sararıp soldu Bülbül gül dalında konmuyor bugün[/QUOTE] ozanlar sitesine park ettim tırı dost arife cevap versin biri kalmadı benim gözümün feri farlarım uzağa yanmıyor bugün |
umudu sarartıp soldurmak niye?
güneşler doğsun hep şehire köye Sivaslı dostuna sadıktır diye ozanlar kelama kanmıyor bugün (oldu mu ) |
[QUOTE=goramaz;564953]umudu sarartıp soldurmak niye?
güneşler doğsun hep şehire köye Sivaslı dostuna sadıktır diye ozanlar kelama kanmıyor bugün (oldu mu )[/QUOTE] diyarim yaşlı kafa yoramaz güzel yazmışın canım goramaz verdiği sözde kimse duramaz ozanlar düze enmiyor bugün |
sizdeki tecrübe ah bende olsa
goramazın aklı başında dursa bir de şöyle yol göstereni olsa pişmanlık ateşi sönmüyor bugün |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:05. |
|