![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=OSMAN ECE;567186]elim işte daim kazma kürekte
şimdi gözüm çayla börekte salim unutulmaz daim yürekte suçunuz topukta deyil dizde ozanlar sazları kılıfta duvara asmışlar bizim yiğitler bize iyice küsmüşler selamı sabahı hepten kesmişler gelin bugün toplanalım bizde ozanlar[/QUOTE] Osman Abim olmuş barış elçisi Çok inat olurmuş Ankara keçisi Herkes insandır beyazı zencisi Sazları inletin bugün ozanlar |
kapatmayın hele açık kalsın kepeyi
sizinle ben atışmayalı oldu epeyi burakın gelin artık dağı tepeyi konuşalım sizinle düzde ozanlar |
Diyari ozanın en büyük dostu,
Barış ve kardeşlik abimin kastı, Sizin yokluğunuz yüreğe bastı, Yeriniz her zaman özde ozanlar. |
[QUOTE=sandalli;567233]Diyari ozanın en büyük dostu,
Barış ve kardeşlik abimin kastı, Sizin yokluğunuz yüreğe bastı, Yeriniz her zaman özde ozanlar.[/QUOTE] bugün biraz işe yaradım usanıp burdan bende ıradım ben her yerde sizleri aradım fer kalmadı artık gözde ozanlar |
[QUOTE=OSMAN ECE;567235]bugün biraz işe yaradım
usanıp burdan bende ıradım ben her yerde sizleri aradım fer kalmadı artık gözde ozanlar[/QUOTE] Gün geçtikçe burda azaldı sayı, Saat diye diye devirdik ayı, Doldurup icseydim sizlerle çayı, Demlerdim inanın közde ozanlar. |
[QUOTE=sandalli;567237]Gün geçtikçe burda azaldı sayı,
Saat diye diye devirdik ayı, Doldurup icseydim sizlerle çayı, Demlerdim inanın közde ozanlar.[/QUOT eski deriler şimdi post oldu ozanlara biraz kast oldu eski küsülüler dost oldu konuşulan kalmasın sözde ozanlar |
[QUOTE=OSMAN ECE;567242]
eski deriler şimdi post oldu ozanlara biraz kast oldu eski küsülüler dost oldu konuşulan kalmasın sözde ozanlar[/QUOTE] Aşık Aydın neden çıkmıyor sesin? Korkma boşa gitmez burda nefesin, Bir kıta da sen yaz dolsun hevesin, Senin her sözünle hazda ozanlar. |
[B][COLOR=darkorange]Aşık Aydın gelmiş aramıza
sefalar getirmiş odamıza hemen kaynaşıp alınmış aramıza saygılar sunarım özden ozanlar [/COLOR][/B] |
Bulutlar dolaşır güneşim kapalı
Bir ok değmiş yüreğim yaralı Çok oldu o dostla ayrı kalalı Kini, nefreti defedin ozanlar |
[QUOTE=kronik;567246][B][COLOR=darkorange]Aşık Aydın gelmiş aramıza
sefalar getirmiş odamıza hemen kaynaşıp alınmış aramıza saygılar sunarım özden ozanlar [/COLOR][/B][/QUOTE] Bir de Kronik var sitenin rengi, Acem´de, Urum´da bulunmaz dengi, Her zaman dostluga yapar o cengi, Hep aynıdır kışta, yazda ozanlar. Benim Arif ağam canların canı, Gül bahçesi olur her zaman yanı, Onunla geçmeli ozanın anı, Sözlere can verir sazda ozanlar. |
[QUOTE=sandalli;567251]Bir de Kronik var sitenin rengi,
Acem´de, Urum´da bulunmaz dengi, Her zaman dostluga yapar o cengi, Hep aynıdır kışta, yazda ozanlar. Benim Arif ağam canların canı, Gül bahçesi olur her zaman yanı, Onunla geçmeli ozanın anı, Sözlere can verir sazda ozanlar.[/QUOTE] Sivastan ayrılmış Hamburg olmuş ili Bu gurbeti yaratana bilmem ne demeli Ozanlar içinde yeri çok özel belli Şiire, Türküye tat verir ozanlar |
akşam misafir geldi erken ayrıldım özür dilerim
|
Bugün akşam görüşelim Osman Abi selamlar...
|
Hoşgeldin aramıza Aşık Aydın
Ozanlarda her zaman yerin saygın Halep ordaysa bak burda Arşın Saz ile söz ile doysun ozanlar |
GELDİM ARİF CAN İŞTE BURDAYIM
BİZİM SESİMİZİ DUYSUN OZANLAR ARAMAYIN BENİ ŞİMDİ NERDEYİM BİZİM AYAKLARA UYSUN OZANLAR |
[QUOTE=AŞIK AYDIN;567524]GELDİM ARİF CAN İŞTE BURDAYIM
BİZİM SESİMİZİ DUYSUN OZANLAR ARAMAYIN BENİ ŞİMDİ NERDEYİM BİZİM AYAKLARA UYSUN OZANLAR[/QUOTE] seni sayfa sayfa aradım bütün sayfaları tektek taradım dün seslendim işe yaradım elini vicdana koysun ozanlar |
BENİM OSMAN ABİYE EZELDEN SAYGIM
SANDALLI BURDAYSA KALMIYOR KAYGIM HER GEÇEN GÜN ARTTI İÇİMDE DUYGUM ATIŞMA BİLMEZSEN TOYSUN OZANLAR |
[QUOTE=AŞIK AYDIN;567524]GELDİM
ARİF CAN İŞTE BURDAYIM BİZİM SESİMİZİ DUYSUN OZANLAR ARAMAYIN BENİ ŞİMDİ NERDEYİM BİZİM AYAKLARA UYSUN OZANLAR[/QUOTE] [COLOR=black][FONT=Verdana]Hoşgeldin Aşık Aydın sevgiler [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Bugün maçlar var sanırım gelmezler[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Beşiktaş CİM BOM inşallah yener[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Maç bitsin de atışırız ozanlar [/FONT][/COLOR] |
Atışma sayfanın biberi tuzu,
Ama karışmasın koyunla kuzu,:) Kargoyla gönderdim Anamur muzu, Tane tane alıp soysun ozanlar. |
[QUOTE=sivaburs;567542]
Atışma sayfanın biberi tuzu, Ama karışmasın koyunla kuzu,:) Kargoyla gönderdim Anamur muzu, Tane tane alıp soysun ozanlar.[/QUOTE] Atışma olmadan taşlama olmaz Kurtlar kuzu olmuş hiç belli olmaz:) Ozan taşı dostun başını yarmaz Muzları yedikçe söylesin ozanlar |
[QUOTE=sivaburs;567542]Atışma sayfanın biberi tuzu,
Ama karışmasın koyunla kuzu,:) Kargoyla gönderdim Anamur muzu, Tane tane alıp soysun ozanlar.[/QUOTE] şükür kavuşturana usta kaleme boğmuştun içimi keder eleme doymadım sizinle sohbet aleme bugün atışmaya doysun ozanlar UASTADIM HOŞ SAFA GELDİNİZ BİR ÇOK ARKADAŞA SORDUM DOĞRU BİR CEVAP ALAMADIM SİZİ GÖRDÜĞÜME ÇOK ÇOK MUTLU OLDUM BİRDAHA AYRILDIĞIN ZAMAN BU İHTİYARA BİR HABER VER OLURMU YÜREKTEN SÖYLÜYORUM ÇOK ÖZLETTİN KENDİNİ |
NE GÜZEL
sivaburs hocam da teşrif etmiş ozanlar hep birden dile gelmiş yüreginden gecenleri dillendirmiş ne mutlu size hep iyi olun ozanlar çok acemice idare edin sizin kadar yetenekli degilim :) |
[B][COLOR=darkorange]ebrulum da gelmiş midesi ağrır
acep bunun sebebi nedir ben çekeyim derdini bana getir pay pay eder bölüşür ozanlar[/COLOR][/B] |
kronikim çok incesin (KISS)
asla elem keder görmeyesin derdim derdin olmasın ben derdimi kendim çekerim ozanlar :P:P:P :P |
[B][COLOR=darkorange]midenin ağrısı performansını etkilemiş[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]zira dörtlüğün kafiyeli olmamış[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ne yapsak ne etsek, kafan yerine gelmemiş[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]tavayı kafasıa vurun , vurun ozanlar :D[/COLOR][/B] |
sivaburs kardeşim hoş geldin safalar getirdin.
|
dile geldi gönül dost ince dedi
dostta al gör mükafatın bu dedi dosttan gelene boyun kıldan inceydi görün bakın dostlugu ey ozanlar |
[QUOTE=OSMAN ECE;567569]şükür kavuşturana usta kaleme
boğmuştun içimi keder eleme doymadım sizinle sohbet aleme bugün atışmaya doysun ozanlar UASTADIM HOŞ SAFA GELDİNİZ BİR ÇOK ARKADAŞA SORDUM DOĞRU BİR CEVAP ALAMADIM SİZİ GÖRDÜĞÜME ÇOK ÇOK MUTLU OLDUM BİRDAHA AYRILDIĞIN ZAMAN BU İHTİYARA BİR HABER VER OLURMU YÜREKTEN SÖYLÜYORUM ÇOK ÖZLETTİN KENDİNİ[/QUOTE] Üstadım, yazdıkların; temiz ve yüce kalbinin yansıması. Birtakım işler yüzünden, bu aralar pek sağlıklı giremiyorum siteye. Ama söz ara ara da olsa bırakmayacağım yazmayı. Seni üzdüysem özür dilerim. Saygılarımla. [QUOTE=aysima58;567613]sivaburs kardeşim hoş geldin safalar getirdin.[/QUOTE] Sıcak karşılama için çok teşekkür ederim ablacım, hoş bulduk. Bizdedir işveler, bizdedir eda, Saz çalsın ozanlar dökülsün seda, Bu güzel sayfaya olur mu veda, Yüreğe mutluluk aksın bu gece. |
ellerinize sağlık sayenizde gözümüz gönlümüz açılıyor çok teşekkürler hepinize.
|
Kutsal davalarda kırklara erip,
Temiz yürekleri ortaya serip, Küskün sevgililer el ele verip, Barış tohumunu eksin bu gece. |
Toplanır komşular yapardık hedik
Sayadanlar yapar ederdik şenlik Pekte güzel öterdi dalında keklik Geçmişe doğru gidelim bu gece |
Arif Abi kimse yazmayınca aşağıdaki dörtlüğü yazmıştım, şimdi sen yazınca belki anlamı kalmadı ama olsun o kadar emek çektim yazıcam yine :)
Sayfaya bir iki cümle ekledim, Ozanlar gelecek diye bekledim, BMC kamyonu gibi tekledim, İsteyen yazmadan baksın bu gece. |
[QUOTE=sivaburs;567689]Kutsal davalarda kırklara erip,
Temiz yürekleri ortaya serip, Küskün sevgililer el ele verip, Barış tohumunu eksin bu gece.[/QUOTE] bir kaç densiz sitemizi gerdiler gel dedim uzaktan bakıp durdular siva burs ustadım şeref verdiler ozanlar içinde teksin bu gece |
[QUOTE=OSMAN ECE;567699]bir kaç densiz sitemizi gerdiler
gel dedim uzaktan bakıp durdular siva burs ustadım şeref verdiler ozanlar içinde teksin bu gece[/QUOTE] Her ozan dertlidir tükenmez ahı, Allah’tan başkası olmaz ilahı, Sazıdır, sözüdür onun silahı, Ozanlar silahı çeksin bu gece. |
vallahi canım çok sıkkın osman abi şu densizler kimse adlarını özelden yazda ecik kavga ediyim belki deşarj olurumda ecik açılırım kele.
|
[QUOTE=sivaburs;567701]Her ozan dertlidir tükenmez ahı,
Allah’tan başkası olmaz ilahı, Sazıdır, sözüdür onun silahı, Ozanlar silahı çeksin bu gece.[/QUOTE] yavaş gidin gençler beni yormayın dikkat edin hatir gönül kırmayın haydı yaklaşın hele uzak durmayın ozanlar bayrağı diksin bu gece |
[QUOTE=sivaburs;567695]Arif Abi kimse yazmayınca aşağıdaki dörtlüğü yazmıştım, şimdi sen yazınca belki anlamı kalmadı ama olsun o kadar emek çektim yazıcam yine :)
Sayfaya bir iki cümle ekledim, Ozanlar gelecek diye bekledim, BMC kamyonu gibi tekledim, İsteyen yazmadan baksın bu gece.[/QUOTE] Halit hocam alemin şefi, pirisin Söylemezsen dost halin ne bilsin Aşık Aydın nerde kaldı oda gelsin Ozandan ozana pas olsun bu gece |
Arif Üstadım, Diyari Üstadım, şu ozanlara dokunduralım biraz, belki gelirler ne dersiniz?
Ben ilham alırım güneşten aydan, Söyledim bir kere ok çıktı yaydan, Görelim ozanlar burada meydan, Hanımdan korkmayan çıksın bu gece. |
hee kele aşıh aydında yoh aşıh sandallıda noruyollarsa gelemediler ellaam işleri çıhdı aman hasde masde olmasınlar işleri çıhsın öneli daal.
|
DOSTLARA İKRAM SUNACAKMIYIZ
EKMEĞİ TUZA BANACAKMIYIZ SİVAS DİYE DİYE YANACAKMIYIZ GİDİP MEREKÜMDE BUYSUN OZANLAR |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:40. |
|