![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][QUOTE=tatli-dilli;353452]gec otur bakalim söyle karsima
kutlayalim yeni yasini birer dolu bardak cay ile cikarmasin mevlam birdaha vefasiz birini karsina belkide karsilikli göbek atirz gün gelir seninle[/QUOTE] Sen istersinde ben geçmez miyim karşına Aman de tatli dillim çıkarmasın karşıma Atarız atmazmıyız seninle bir göbek Kıskandırırız başkalarını biz bu gidişle [/B] |
[quote=sivaBURs;353450]Adresi bir yerden alıyor muşuz
Kaldığı otele gidiyor muşuz Sandallı ozana ce diyor muşuz Beraber bir tatil yapsak olmaz mı[/quote] Adresi googleden alır gideriz Oteli bulur baskın ederiz Bir çayın kahvesin içeriz Gecede bara gitsek olmaz mı ?:D |
[QUOTE=arifcoskun;353455]Adresi googleden alır gideriz
Oteli bulur baskın ederiz Bir çayın kahvesin içeriz Gecede bara gitsek olmaz mı ?:D[/QUOTE] İçer dağıtırız elin barında Yav yenge vardır şimdi yanında Alkol baştan alır olsa kanında Yengeden müsade alsak olmaz mı |
Bakma kazaklığına bizlere hava atar
Bilirsin Sandallı yengeden korkar Karşısında görünce hemencik tırsar Önce izin alıp içsek olmaz mı |
yengeye gerek yok ben varirim yaninizda
ben indirtmem o mereti midenize gerekirse yaparim bar sahibiyle anlasma aman sakin ha o ickinin yanina yanasma |
[QUOTE=tatli-dilli;353465]yengeye gerek yok ben varirim yaninizda
ben indirtmem o mereti midenize gerekirse yaparim bar sahibiyle anlasma aman sakin ha o ickinin yanina yanasma[/QUOTE] Arif abimin canı sağolsun Neşe bulacaksa kadehi dolsun Biz ozanlar onun kurbanı olsun Senede bir gün içsek olmaz mı |
Sen ne diyorsun abim bu işe
Dur demeyecek misin yanlış gidişe Bizim kızdan izin yok boş kaldı şişe Gel aramızda anlaşalım olmaz mı |
geciyorsa size biraz nazim
o sisedeki icmemeniz lazim ha dersenizki seni kiracagiz gözlerinden damla damla yas akitacagiz |
[quote=sivaBURs;353462]Bakma kazaklığına bizlere hava atar
Bilirsin Sandallı yengeden korkar Karşısında görünce hemencik tırsar Önce izin alıp içsek olmaz mı[/quote] Kazaktır bizim sandalli korkmaz Yenge yok belkide soramaz O olsa zaten bizi çağırmaz Biz üç bekar takılsak olmaz mı ? |
[QUOTE=tatli-dilli;353471]geciyorsa size biraz nazim
o sisedeki icmemeniz lazim ha dersenizki seni kiracagiz gözlerinden damla damla yas akitacagiz[/QUOTE] Boş kalsın meyhanem olmasın barım Ne yanından geçer ne de uğrarım Seni kıracağıma ben kafamı kırarım Yaşlarını akıtma artık olmaz mı |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:27. |
|