![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;353472]Kazaktır bizim sandalli korkmaz
Yenge yok belkide soramaz O olsa zaten bizi çağırmaz Biz üç bekar takılsak olmaz mı ?[/QUOTE] Benim için farketmez ben tek bekarım Yiyip içip yatarım ben keyfime bakarım Bana güvenmeyin belki de ispiyonlarım İzin alıp gelseniz daha iyi olmaz mı |
[QUOTE=sivaBURs;353476]Boş kalsın meyhanem olmasın barım
Ne yanından geçer ne de uğrarım Seni kıracağıma ben kafamı kırarım Yaşlarını akıtma artık olmaz mı[/QUOTE] sen bitanesin be canim inanki kalmasin gönlün yarim dostluktur yanimiza kar kalan yasar bizim gibi bekarlari alan : )) |
[QUOTE=tatli-dilli;353481]sen bitanesin be canim
inanki kalmasin gönlün yarim dostluktur yanimiza kar kalan yasar bizim gibi bekarlari alan : ))[/QUOTE] E unuttum tabi sen de bekarsın Biz halay çekeriz sen de bakarsın:D Mutluluk rüzgarı etrafın sarsın Bana olan sana olmasın derim |
[quote=sivaBURs;353479]Benim için farketmez ben tek bekarım
Yiyip içip yatarım ben keyfime bakarım Bana güvenmeyin belki de ispiyonlarım İzin alıp gelseniz daha iyi olmaz mı[/quote] Senin için farketmez her yola gelirsin Keyf sende zevk sende yaşarsın İspiyonları sevmeyiz ceza alırsın Vize tamam sen boşa çabalarsın :D |
[QUOTE=sivaBURs;353479]Benim için farketmez ben tek bekarım
Yiyip içip yatarım ben keyfime bakarım Bana güvenmeyin belki de ispiyonlarım İzin alıp gelseniz daha iyi olmaz mı[/QUOTE] beni unutma bende bakarim kafam esince bol bol yemek yaparim tuzun yanisira icine bir tutam da sevgi katarim bahceme ektigim sebzeleri kendi ellerimle toplarim |
Ben unutmak isterim hatırlatırsın
Açma dertlerimi kapalı kalsın İster misin burası efkarla dolsun Suskun kalsam biraz olmaz mı |
[B]Bırakın onu bunu
Bir Yıldız kaydı gitti Mehmet Yıldız'ı sattınız Taraftara nasıl hesap vereceksiniz....[/B] |
[QUOTE=sivaBURs;353487]Ben unutmak isterim hatırlatırsın
Açma dertlerimi kapalı kalsın İster misin burası efkarla dolsun Suskun kalsam biraz olmaz mı[/QUOTE] hatirlama seni üzen seyleri unut gitsin o eski defterleri burasi dolacaksa ancak mutlulukla dolar sen üzülürsen ozanlardaki huzur cicekleri solar |
[QUOTE=yerliturkuaz;353489][B]Bırakın onu bunu
Bir Yıldız kaydı gitti Mehmet Yıldız'ı sattınız Taraftara nasıl hesap vereceksiniz....[/B][/QUOTE] Değer veren utansın paraya pula Satılan da vefasız onu satan da Yıldız bizde parlaktı söner orada Yazıklar olsun desek olmaz mı |
[QUOTE=tatli-dilli;353491]hatirlama seni üzen seyleri
unut gitsin o eski defterleri burasi dolacaksa ancak mutlulukla dolar sen üzülürsen ozanlardaki huzur cicekleri solar[/QUOTE] Kalbin ne kadar temiz ah tatlı dilli Dünyan pembe olsun çiçekli güllü Gelin olursun bir gün duvaklı telli Dert sana uğramasın olmaz mı |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:01. |
|