![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
salim abi görün sen sabah erkenden burdayım içiyo musun görcezzzzz :))))
|
SsİiVvAaSsLlIı sana destek olmaya geldim canım.Kankamda gelmiş..Neki dumana verecekler burayı tilkimi çıkaracaksınız astımım var diyorummmmmmmmm...:):):)
|
[QUOTE=ONuR;496140]Hiçte bile :D Şiddet ve hiddetle açık olduğunu iddaa ediyorum :D[/QUOTE]
onur ablalara karşı gelinmez :) sus bakam sen kapalı diyosak kapalıdır :) |
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[QUOTE=OSMAN ECE;496138]onur bey benim bilgi sayar da bugün çok yavaşladı
ne yapmam lazım yazdıgım mesacı bir iki dakiyka sonra gönderiyor[/QUOTE] Hocam bazen bende de öyle oluyor.Eğer pc de açık olan uygulama sayısı çoksa işlemler yavaşlayabilir.Virüs de bulaşmıs olabilir.Antivirüs programlarının aktif olmasında fayda var |
gel gönlüm abla gı bunlar pek ısrarcı çıktı anam :)) içeçik diyolar başka bişi demiyolar
|
[QUOTE=SsİiVvAaSsLlIı;496143]salim abi görün sen sabah erkenden burdayım içiyo musun görcezzzzz :))))[/QUOTE]
ben geldiğimde kimse olmuyor.:) baktım burdasın dışarda içer gelirim ..:D |
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
ismail bey sizi yakalamışken soruyum canım
size iki mesac gönderdim cevap gelmedi ben fazla bilgisayarı kullanamıyorum acap yinemi yanlış yere gönderdim merak ettim |
[QUOTE=SsİiVvAaSsLlIı;496146]onur ablalara karşı gelinmez :) sus bakam sen kapalı diyosak kapalıdır :)[/QUOTE]
peki bari öyle diyosanız öyle olsun ablalara karşı gelinmez :) bende gizli gizli içerim veya sabaha karşı içerim o zaman kimse olmuyor :) Bu sabah saat 5-6 daki izmaritlerde bana aitti .Hıııh :) |
[QUOTE=ONuR;496135]Üstü açık bi alan burası :D İçebiliriz.bi problem yok :D[/QUOTE]
Onur sen bahçede, kamelyadanmı baglanıyorsun nete....))) |
[QUOTE=Salim58;496149]ben geldiğimde kimse olmuyor.:) baktım burdasın dışarda içer gelirim ..:D[/QUOTE]
Abi dışarı çıkmana gerek yok gizli gizli içeriz :P |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:22. |
|