![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sivaBURs;353516]Yalnız benim sesim tek kötü çıkar
Heyecan fırtınası boğazım tıkar Sen de al mikrofon de beni kurtar Düet yapıyoruz sensiz olmaz ki[/QUOTE] kaptik ikimizde elimize birer mikrofon arkada caliyormu ne biri saksafon parcanin icinde geciyor merzifon dikkat cebinde titriyor telefon : )) |
Kapilmisim ben askin seline,
Bülbüllermi konar benim gülüme, Ne verseler kurur benim elime, Ben böyle hayati nasil seveyim. |
abim gelmis hosgelmis
tatilinizde ne cabuk bitivermis emin ol abicim ozanlar yolunu hep gözlemis gönlünüzde eglenebilmissinizdir |
Kara kader elim kolum baglamis,
Sevda atesi yüregimi daglamis, Bütün dostlar bu halime aglamis, Ben böyle hayati nasil seveyim. |
Tatil bitti simdi girdim evime,
Herkes hayran senin tatli-diline, Tesekküler yeni yilin gülüne, Tatil iyi gecti calisirim yarin. |
Sevgi yükü agir dayanmaz belim,
Soguktan titriyor buz gibi elim, Zemheri ayinda sustu bülbülüm, Ben böyle hayati nasil seveyim. |
Kayanin basinda ötüyor kuslar,
Kafama geliyor kocaman taslar, Sel olmus akiyor gözümden yaslar, Ben böyle hayati nasil seveyim. |
Yasayan ölüyüm alamam nefes,
Kalamdi icimde birazcik heves, Sandalli sus artik sesini bi kes, Ben böyle hayati nasil seveyim. |
yine eser abimin basinda efkar dagi
kaldirir her kisin sonunda mevlam yagdirdigi kari girdimi gönüle bir dert bagi isler yüregimize sökülmez bir agi |
Sivas eli oldu kar ile boran,
Dag basinda eksilimez duman, Askin elinden halim cok yaman, Ben böyle hayati nasil seveyim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:43. |
|