![]() |
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sandalli;567988]Paradan haber ver hizmetçi kolay,
Aşçıyı çağırmak sanma ki olay, İstersen bizlerle geçme hiç alay, Yemek yapıp, soğan soyanım gelsin.[/QUOTE] Bügün bi rüya gördüm hayrola Benim param yok, sen yolla :D Yemek yapıp, sogan soyanı yolla Tepende ki bulutlar bize gelsin... |
[QUOTE=OSMAN ECE;567990]anlayan olmadı gönül yasımı
yar silmedi yürekteki pasımı o gelmeden vermem son nefesimi yürekten sesimi duyanım gelsin[/QUOTE] Gezdim bu dünyayı hep köşe, bucak, Açmadı aşkıma yâr denen kucak, Kalbime saplandı aşkından bıçak, Beni dilim dilim kıyanım gelsin. |
öffff son kısmı olmamış;
sayın yöneticilerimizden biri ugrarsa son mısra "tepende ki bulutlar bize gelsin" diye degiştirsin bi zahmet |
[QUOTE=HasreT;567992]Bügün bi rüya gördüm hayrola
Benim param yok, sen yolla :D Yemek yapıp, sogan soyanı yolla Tepende ki bulutları bize yolla...[/QUOTE] Parayla, pul ile mutluluk olmaz, Dağılır bulutlar burada kalmaz, Biraz iş yapmakla hayatın solmaz, Yaptığın yemekle doyanım gelsin. |
Parayı sevmiyom ama sinirimi alıyo
Oda olmayınca kimse yüze bakmıyo Oynadığım loto bir türlü tutmuyo Bana şans getirecek melekler gelsin :) |
Gün olur bu hasret elbette biter,
Bağımda yeniden bülbüller öter, Canını sevdiğim burnumda tüter, Bidenem, yılanım, çiyanım gelsin. |
[QUOTE=sandalli;567997]Parayla, pul ile mutluluk olmaz,
Dağılır bulutlar burada kalmaz, Biraz iş yapmakla hayatın solmaz, Yaptığın yemekle doyanım gelsin.[/QUOTE] hakimler tahliyeme eyledi ret kalmadı aklım bağlandı basret yıllardır nazlı yare hasret beni bu derde koyanım gelsin |
Bir yanım İstanbul bir yanım Sivas
Hele dur gardaş dertlenme yavaş Veriyoruz hayatta her türlü savaş Barışı sevgiyi bulanlar gelsin |
[QUOTE=OSMAN ECE;568002]hakimler tahliyeme eyledi ret
kalmadı aklım bağlandı basret yıllardır nazlı yare hasret beni bu derde koyanım gelsin[/QUOTE] Göremedim bu hayatın düzünü, Çok özledim nazlı yarin yüzünü, Nasıl affederim gavur kızını, Aşkını sineme oyanım gelsin. |
[QUOTE=sandalli;568008]Göremedim bu hayatın düzünü,
Çok özledim nazlı yarin yüzünü, Nasıl affederim gavur kızını, Aşkını sineme oyanım gelsin.[/QUOTE] açmayın yürekte yaralar derin ayrılık rüzgarları esiyor serin ölenedek kalbimde yerin aşık diyari baba diyenim gelsin |
[QUOTE=OSMAN ECE;568009]açmayın yürekte yaralar derin
ayrılık rüzgarları esiyor serin ölenedek kalbimde yerin aşık diyari baba diyenim gelsin[/QUOTE] Dost yüzünde tebessümler hep kalsın, Derdi, kederini akan su alsın, Sandalli yolunun kurbanı olsun, Artık hatırımı sayanım gelsin. |
[B][I]Adalet ile ahlaklı toplum gayemiz
Osmanlıdan gelir asil soyumuz Temiz ellerden yanadır oyumuz Muhsin'e oyunu verenim gelsin...[/I][/B] |
Yozlaştı toplum kalmadı saygı
Ne zaman biter bizdeki kaygı Gelişmek lazım işte bu farkı Bizi bilgin toplum yapacak gelsin |
[B][I]Arif abi bu yüce ırkta saygı bitmez
Sadece kaygı duymakda yetmez Bal tutanlar artık yalıyor pekmez :) Ata gibi vatanı sevenim gelsin...[/I][/B] |
sesledim geliyor bilal köseyi
attım kafadan gaygı tasayı kim uyguladı kafadan bu ysayı biraz hoş görülü olalım beyler |
[B][I]Hoşgörü bizim huyumuz beyler
Sanki organımız duyumuz beyler 4 Milyonu aştı sayımız beyler Gurbetdeki 4 milyon Sivaslı gelsin..:)[/I][/B] |
burası sivasın yigidolar sitesi
zorunludur görüşlere saygı gösterilmesi ne kazandırdı sinirlerin gerilmesi herkesin iyi düşünüp kendini bilmesi beyler |
[B][I]Hoşgörü bizim huyumuz beyler
Sanki organımız duyumuz beyler 4 Milyonu aştı sayımız beyler Gurbetdeki 4 milyon Sivaslı gelsin..:)[/I][/B] [B][I]Yanı dörtlükten ikitane gitmiş nasıl oldu bende anlamadım..:confused:[/I][/B] |
[QUOTE=YILDIRIM;568027][B][I]Hoşgörü bizim huyumuz beyler
Sanki organımız duyumuz beyler 4 Milyonu aştı sayımız beyler Gurbetdeki 4 milyon Sivaslı gelsin..:)[/I][/B] [B][I]Yanı dörtlükten ikitane gitmiş nasıl oldu bende anlamadım..:confused:[/I][/B][/QUOTE] yine siyasetten başladın yağda kızartıp suda haşladın kaç aydır nerelerde kışladın ver hele cavabını sen metin ozan |
[B][I]Aman abi ne ozanı?
Ozan sanma her yazanı Benim gibi oyun bozanı Araya tekrar alanlar gelsin..:)[/I][/B] |
[QUOTE=YILDIRIM;568030][B][I]Aman abi ne ozanı?
Ozan sanma her yazanı Benim gibi oyun bozanı Araya tekrar alanlar gelsin..:)[/I][/B][/QUOTE] oyun bozan deyil oyun kuransın mert oğlu mert sözünde duransın kötü rüyaları hayırlara yoransın senin kıymetini bilenler gelsin |
[B][I]Vee bir ayakta sayın Başbakanımız açtı benim aracalığımla sitede paylaşılmasını istedi..:)
İşte Başbakanımızın zengin uyaklı ve kafiyeli şiiri; "Memleketi soydum Başucuma koydum Ben bir yalan uydurdum Duma duma dum Re-fe-ran-dum..!" R.Tayyip Erdoğan[/I][/B] [QUOTE=OSMAN ECE;568031]oyun bozan deyil oyun kuransın mert oğlu mert sözünde duransın kötü rüyaları hayırlara yoransın senin kıymetini bilenler gelsin[/QUOTE] [B][I] Oyunu kuracak inşallah Qyedi Başkan bu sene çok para yedi Q 7'nin yanına Gutide var dedi Bizi bu sene şımartan gelsin..:)[/I][/B] |
BEN GELDİMKİ ATIŞMALAR BAŞLAMIŞ
OSMAN ABİ GÜZEL AYAK İŞLEMİŞ METİN GARDAŞ SİTEMİZE HOŞ GELMİŞ YARALI YÜREKLER SÖZE KARIŞMIŞ |
[QUOTE=AŞIK AYDIN;568042]BEN GELDİMKİ ATIŞMALAR BAŞLAMIŞ
OSMAN ABİ GÜZEL AYAK İŞLEMİŞ METİN GARDAŞ SİTEMİZE HOŞ GELMİŞ YARALI YÜREKLER SÖZE KARIŞMIŞ[/QUOTE] atışma başladı bugün sabahtan yemekler yapıldı dolma kabaktan ortalık dolmuş çatal kaşık tabaktan mutvakta glin dul kıza karışmış |
ÇOK ŞÜKÜR BU GÜNDE KARNIN DOYURDUN
SEFA GELDİN SİTEMİZE BUYURDUN METİNİ NİYE BU KADAR ÇOK KAYIRDIN SANDALLI TÜRKÜ SÖYLER SAZA KARIŞMIŞ |
Ne hizmetçi geldi ne aşçı, bekledim
Yemegimi yaptım evimi pekledim Hasan, para yollamıyacak anladım Benim CAN'ım kayıplara karışmış |
[QUOTE=AŞIK AYDIN;568044]ÇOK ŞÜKÜR BU GÜNDE KARNIN DOYURDUN
SEFA GELDİN SİTEMİZE BUYURDUN METİNİ NİYE BU KADAR ÇOK KAYIRDIN SANDALLI TÜRKÜ SÖYLER SAZA KARIŞMIŞ[/QUOTE] sandallı metin eski bir dost içimde kimseye olmazki kas ayırmam aslaa üst ve ast olakı bir kem söze karışmış |
AYAKLAR TÜKENMİŞ KALMAMIŞ HECE
YENİ AYAK VERSİN ÜSTADIM ECE VARMISINIZ SABAH EDEK BU GECE SANMANKİ BALIMIZ TUZA KARIŞMIŞ |
[QUOTE=AŞIK AYDIN;568047]AYAKLAR TÜKENMİŞ KALMAMIŞ HECE
YENİ AYAK VERSİN ÜSTADIM ECE VARMISINIZ SABAH EDEK BU GECE SANMANKİ BALIMIZ TUZA KARIŞMIŞ[/QUOTE] bugün şükür küsülüler barıştı verdiğim ayaklar birbirine karıştı usta çırak hep birlikte yarıştı usta belli deyil tor belli deyil YENİ AYAK TOR |
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Gönüller bir olsun, olalım hak aşığı[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Haram bilmez bak sallıyor kaşığı[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Nasıl geçer tıkanmıyor boğazı[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Helal, haram birbirine karışmış[/SIZE][/FONT] |
RAHAT OL ÇAYINI İÇ YUDUM YUDUM
VERDİĞİN AYAĞI HEMEN OKUDUM BAŞKALARI GELİR DİYE UMUDUM KOLAY BELLİ DEĞİL ZOR BELLİ DEĞİL |
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Herkesin bir işi var gider işine[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Küpesini takmış, saçlar belinde[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Kadın mı, erkek mi bakılmıyor tipine[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Kadını erkeği birbirine karıştı[/SIZE][/FONT] |
Aydın abi ayağımı kaydırır,
Sabah akşam bana sayı saydırır, Lafımızı duymaz ama uydurur, Sağır belli değil kör belli değil. |
bugün site sayfamız sugibi akıyor
herkes kafayı neden bana takıyor bazıları çok yükseklerden bakıyor şaşı belli deyil kör belli deyil |
Sevda ümitlerim yere dökülmüş,
Daha genç yaşımda belim bükülmüş, Etekler baldırdan üste çekilmiş, Namus belli değil ar belli değil. :) |
[QUOTE=AŞIK AYDIN;567859]AYSİMA EBRULÜM HASRETİM NERDE
KAMERA KRONİK YOKTURMU BURDA SERVET BEY BENİ DÜŞÜRDÜ DERDE SİVABURSA DİVAN KURALIM CANLAR[/QUOTE] gurbetel beni düşürdü derde bu saydıkların her biri biryerde yem oldum burda çakala kurda döğüş belli deyil hır belli deyil |
[QUOTE=sandalli;568054]Aydın abi ayağımı kaydırır,
Sabah akşam bana sayı saydırır, Lafımızı duymaz ama uydurur, Sağır belli değil kör belli değil.[/QUOTE] KAFAMI YARIYOR ATTIĞIN TAŞLAR NEREYİ BULDUM ORADAN BAŞLAR GÖZÜNE VURURSAM DÖKÜLÜR DİŞLER SEVEN BELLİ DEĞİL VUR BELLİ DEĞİL |
İnsan nerde olsa dertle yaşıyor,
Engelleri bir şekilde aşıyor, Her önüne gelen eşya taşıyor, Kamyon belli değil TIR belli değil. |
İçerde bunaldım aram yok evle,
Bana dediler ki git keklik avla, Oynayayım dedim sizinle tavla, Pulları kaybolmuş zar belli değil. |
Her dağın ardında bir ümit durur,
Hasretlik sineme acılar vurur, Bir sevda uğruna kalmadı gurur, Verem belli değil çor belli değil. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:54. |