![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
Burasi cok hizli ilerliyor, takip etmek bile cok zor
|
[QUOTE=gönlüm58;496162]Onur kızdırma SsİiVvAaSsLlIı aman biz kıznca knu bilem kapanır dikkat et...:):):)[/QUOTE]
Bende başka konuda içerim :) hihihihihiih |
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
Abi geldi mesajın,
profiline yazmıştım mesajın geldiğini de sanırım okumadın. sagolasın abi beni onere etmişsin mesajında, saglıklı ve huzurlu günler dilerim. |
[QUOTE=ONuR;496163]cebimde sürekli parfüm,deodorant benzeri güzel kokan ürünlerle dolaşırım.Bu aşamada onları kullanmayı düşünüyorum.Pencereyide biraz aralarsam anlaşılmaz :D[/QUOTE]
dedim ya uyanıksın diye :) :) :) |
[QUOTE=ONuR;496165]Bende başka konuda içerim :) hihihihihiih[/QUOTE]
Onur inat etme, biliyorum dürüst ve doğru söyleyen bir arkadaşımsın. ama inat bir arkadaşım olmanı istemem. |
bir deyil can hemşerim ilk cavaptan sonra iki daha gönderdim
onları sordum ben |
[QUOTE=SsİiVvAaSsLlIı;496167]dedim ya uyanıksın diye :) :) :)[/QUOTE]
gel sende iç yahu :D içen sayısı ne kadar fazla olursa etkili olma şansımız o kadar artar.Bizi engelleyemezler iflas bayrağını çekerler :D |
[B]yok onurum pc temiz yeni format attırdım. bağlantı sinyali zayıf ondan galiba.
tarak açık sürekli tarıyor..d[/B] |
[QUOTE=ismail 58;496168]Onur inat etme, biliyorum dürüst ve doğru söyleyen bir arkadaşımsın.
ama inat bir arkadaşım olmanı istemem.[/QUOTE] Dikkate alacağım İsmail abim :) |
SsİiVvAaSsLlIı sen Onurla basedersın,takviye kuvvet lazım olursa burdayım canım...:):):9
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:37. |
|