![]() |
Cevap: Sitemizin Ozanları
yalan oldu o eski aşklar
artık evlilik mantıkla başlar kimin sözü geçerse o haşlar karı koca belli degil |
[QUOTE=sandalli;568059]İnsan nerde olsa dertle yaşıyor,
Engelleri bir şekilde aşıyor, Her önüne gelen eşya taşıyor, Kamyon belli değil TIR belli değil.[/QUOTE] ACEMİYİM GARDAŞ KALMA KUSURA YÜREKTE BİR YARA VARDIR BU SIRA ANCAK SEN ERERSİN BENDEKİ SIRRA ATEŞ BELLİ DEĞİL HAR BELLİ DEĞİL |
Yaşadıklarıma bulamam isim,
İçime saplanmış koca bir cisim, Ayları karışmış bozulmuş mevsim, Yağmur belli değil kar belli değil. |
Aşık Aydın geçtin işin başına,
Hüremetim var emeğine, yaşına, Karışılmaz ozanların işine, Kolay belli değil zor belli değil. |
Elinde kalmadı bir kırık saban,
Çıkmış gurbet ele memleket yaban, Şaşırmış ne yapsın köylü gariban, Peynir belli değil lor belli değil. |
[QUOTE=sivaburs;568060]İçerde bunaldım aram yok evle,
Bana dediler ki git keklik avla, Oynayayım dedim sizinle tavla, Pulları kaybolmuş zar belli değil.[/QUOTE] ustadı aradım nerede derken bugün siteye gelmiş erken tadını çıkaram ustalar varken atışacak mekan belli deyil yer belli deyil |
[QUOTE=sandalli;568067]Aşık Aydın geçtin işin başına,
Hüremetim var emeğine, yaşına, Karışılmaz ozanların işine, Kolay belli değil zor belli değil.[/QUOTE] SANA KIYARMIYIM BAŞIMIN TACI YETER GURBETTEKİ ÇEKTİĞİN ACI SANA NASİP OLSUN ÜMREYLE HACI GİT BELLİ DEĞİL DUR BELLİ DEĞİL |
Şaşırdık bizlerde günü, zamanı,
Gurbette garibin bitmez amanı, İçimde bir ateş tütmez dumanı, Külü belli değil, kor belli değil. |
vermiyor artık eski tadı
görünümüyle aynı kaldı adı hornonla doluyor çiçekteyken arkı elma belli degil nar belli degil |
[QUOTE=OSMAN ECE;568069]ustadı aradım nerede derken
bugün siteye gelmiş erken tadını çıkaram ustalar varken atışacak mekan belli deyil yer belli deyil[/QUOTE] Kulak verdim üstat sizdeki sese, Üstadımız sensin duyur herkese, Aslan yuva yapmış gelip kümese, Tavuğun çıktığı tar belli değil. |
Anlatın gönlüme sözünüz yağa,
Burda her bir ozan canıma ağa, Sizsiz sevda bağı dönüyor dağa, Bahçe belli değil kır belli değil. |
Çalışan başlamış işine erken,
Mesut bahtiyarmış bir lokma yerken, Şu bizim memleket büyüyor derken, Döviz de fırlamış kur belli değil. |
[QUOTE=sivaburs;568073]Kulak verdim üstat sizdeki sese,
Üstadımız sensin duyur herkese, Aslan yuva yapmış gelip kümese, Tavuğun çıktığı tar belli değil.[/QUOTE] gurbet ellerde tütmez bacalar ocağı sönüp dağılıyor niceler bu sıra çoğaldı sahte hocalr alim belli deyil pir belli deyil |
[QUOTE=OSMAN ECE;568079]gurbet ellerde tütmez bacalar
ocağı sönüp dağılıyor niceler bu sıra çoğaldı sahte hocalr alim belli deyil pir belli deyil[/QUOTE] Üstadım sen bana ol daim arka, Tut benim elimden gidelim parka, :) Sandım ki bindiğim araba marka, Kaporta patlamış far belli değil. |
Bizim memlekette her birşey yasak,
Dedim bu yasağı kanunla kesek, Sokaktan geçilmez, caddeler pasak, Hijyen belli değil kir belli değil. |
CANLAR HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM
DERDİME AĞLAYIP DERDE GÜLERİM ÇOK YORGUNUM YAVAŞ YAVAŞ GİDERİM TAKAT BELLİ DEĞİL FER BELLİ DEĞİL |
Dedim ekin oldu hadi biç de sat,
Tırpanım körelmiş tutmuyor masat, Birkaç adam buldum edeyim hasat, Irgatın döktüğü ter belli değil. |
Aşık Aydın neden hep erken gider,
Biraz sıkışınca hemen pes eder, Her gidiş siteye salarken keder, Meydan belli değil yer belli değil. |
Canıyla kazandı ülkeyi deden,
Birileri çalar vatanı neden, Dediler toprağın altında maden, Uranyumdan geçtim bor belli değil. |
Bugün de içimde bitmez sıkıntı,
Yeniden yapılmaz bunca yıkıntı, Sandalli kalbime sığmaz akıntı, Geniş belli değil dar belli değil. |
bu vatanın her yeri benim
korumak için gönüllü erim içimizdeki hayinlere derim dost belli degil düşmam belli degil |
[QUOTE=sandalli;568086]Aşık Aydın neden hep erken gider,
Biraz sıkışınca hemen pes eder, Her gidiş siteye salarken keder, Meydan belli değil yer belli değil.[/QUOTE] 40 DERECE SICAK YANDIM YAPIŞTIM ÖYLE YORGUNUMKİ ZOR GÜÇ ATIŞTIM SANDALLININ SÖZLERİYLE YATIŞTIM ZARAR BELLİ DEĞİL KA'R BELLİ DEĞİL |
midem boşaldı biraz teklerim
bahçemde açan gülü koklarım diyarim sizleri akşam beklerim aşıkar belli deyil sır belli deyil |
Buradaki butun ozan ailesine selam ve saygilarimi sunuyorum..Sizlerin o guzel yuregi butun kotuluklerin ustesinden gelecektir eminim.hepinize ayri ayri tesekur eder saygilarimi sunarim.
|
bilal çok sevindim şimdi
kose de araca bindi sensiz sitede derdim bindi abi belli degil kardeş belli degil |
sanıyorum yanlış bir anlaşılma oldu bundan dolayı oluşan mesajları siliyorum .
|
[QUOTE=arifcoskun;568132]sanıyorum yanlış bir anlaşılma oldu bundan dolayı oluşan mesajları siliyorum .[/QUOTE]
TEŞEKKÜR EDERİM ARİF BEY |
Olmuşum zıplayan küçük çekirge,
Konduğum ilçenin adı pötürge, Arif Abi almış ele süpürge, :) Süpürüp sayfayı başa çevirir. |
[QUOTE=sivaburs;568141]Olmuşum zıplayan küçük çekirge,
Konduğum ilçenin adı pötürge, Arif Abi almış ele süpürge, :) Süpürüp sayfayı başa çevirir.[/QUOTE] dertler sıralanmış uc uca ekli atıyom zarları geliyor yekli yaşlandıca kaybettim aklı yaz bahar ayımı kışa çevirir |
Yere düşsün artık kralın tacı,
Alınsın garibin, fakirin öcü, Gurbetin yaşamı ölümden acı, Dolar gözlerime yaşa çevrilir. |
[QUOTE=OSMAN ECE;568142]dertler sıralanmış uc uca ekli
atıyom zarları geliyor yekli yaşlandıca kaybettim aklı yaz bahar ayımı kışa çevirir[/QUOTE] Ekinler yetişmiş tırpan al da biç, Üstadım sözümü takma artık hiç, Ne olur üstüne bir yudum su iç, Yoksa Rabbim beni taşa çevirir. |
Dökün üstadlarım sözleri dökün,
Dizilin yanyana halaylar çekin, Bu temmuz ayında toplandı ekin, Analar kazanda aşa çevirir. |
gelhele beriye sen aşık aydın
yedin kuruyu küp gibi doydun ortamı siyah dumana yaydın yaktı gözlerimi şaşa çevirir [QUOTE=sivaburs;568144]Ekinler yetişmiş tırpan al da biç, Üstadım sözümü takma artık hiç, Ne olur üstüne bir yudum su iç, Yoksa Rabbim beni taşa çevirir.[/QUOTE] bodrum koyunda gezer kayıklar siyah saçları var kaytan bıyıklar ustayı çırağı tek tek ayıklar ikiden dalar tuşa çevirir |
[B][COLOR=darkorange]ozanlar bu akşam kalabalık
yazmak isterim kafam karışık bu iş aklımı başımdan alık azıcık olan aklımı kıta çevirir[/COLOR][/B] |
Yeller sıcak eser bak efil efil,
Sıcağın yüzünden olmuşuz sefil, Aşık olduğuma bulamam kefil, Kara sevda beni leşe çevirir. |
İnandım yâr senin tatlı sözüne,
Mevlam ne güzellik vermiş yüzüne, Yıllarca bakşam da doymam gözüne, Bakışlar yönümü kaşa çevirir. |
[B][COLOR=darkorange]sizin ev serin mi sivaburs hocam
eğer serinse kapına çul atam gelirken bir şişe kola da alam köz olan yürekleri buza çevirir[/COLOR][/B] |
Yazın burda kalmak inanın yersiz,
Bir tek saatimiz geçmiyor tersiz, Soğuğu kim çaldı vay seni hırsız, Dört ay olan yazı beşe çevirir. |
Sen gelirsen hayat anlamın bulur,
Bana canım demen aklımı alır, Senin olduğun yer hep cennet olur, Gerçek yaşamımı düşe çevirir. |
sana derim aydın uzaktan bakma
tenhada yerlerde kuru sıkı sıkma kaba tuz alıyım tuzlayım kokma dibi kurtlanmış dişe çevirir |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:38. |