![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
sıladan ayrıyım içimde acı
arayıp sormazki gardaşla bacı yaşlandı dizlerim kalmadı gücü acep yolum düşermi köyüme benim |
ararım doslarım hani nerde
diyarim yatar bir kuru yerde ahir ömrümde tutuldum derde yetişmez hiç kimse hayıma benim |
allah uzun ömür versin abime
elbet bir gün kavuşursun köyüne üzülme abiciğim üzülme yine sana bişiy olmasın dilerim rabbime. |
[QUOTE=ayten58;533100]allah uzun ömür versin abime
elbet bir gün kavuşursun köyüne üzülme abiciğim üzülme yine sana bişiy olmasın dilerim rabbime.[/QUOTE] yorgunum takat yok halım yok siz dostlar var iken bana ölüm yok türlü libasım sırtta çulum yok yüreğin acı görmesin sevgili bacım |
arkadaşlık insana güzel bir dugu
vaar olun sizlerden gördüm saygı kardeşliğimden kimseye olmasın kaygı hepiniz sağ olun vaar olun canlar |
canomun dörtlüğünde her bir satırdım
bütün dertlerimi yazıp dile getirdim beştane oğul var ikide kız yetirdim hayat arkadaşımla şimdi kaldık yalınız |
saygılarım sonsuz her bir görüşe
ozanlarımız soyundu büyük yarışa bakalım kim gelecek en son varışa yüreğinize sevgi dolsun ozanlar |
ben sizlerde sevgiyi buldum
bizim sitede pek yalnız kaldım sizleri hep kardeşim bildim birazda bu yana gelin ozanlar |
dostlardan uzak bayram yaklaştı
kanayan yüreğime yaralar açtı bir çoğu sevindi gönüller coştu gurbette bayram zor gelir bana |
viran bağlarda bülbüller ötmez
fakirin çilesi bir türlü bitmez alev alev yanar dumanı tütmez soğuk kış ayları har gelir bana |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:37. |