![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=darkorange]sözüm sözdür namert değilim
buyrun gelin hep davet ederim ne derseniz başım üstüne derim size ev sahipliği ederim [/COLOR][/B] |
Kronick demledi cayi,
Daglarda kalmadi ayi, Olma böyle kabadayi, Sivaslilar korkmaz asla. |
[B][COLOR=darkorange]kabadayı değilim
bilakis çok da narinim çok üstüme gelmeyin[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]annemin bi tanesiyim [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;338082][B][COLOR=darkorange]kabadayı değilim
bilakis çok da narinim çok üstüme gelmeyin[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]annemin bi tanesiyim [/COLOR][/B][/QUOTE] Darıldım sana yazmıyorum Eklemiycem sana yorum Artık nasıl barışırız Orasını bilmiyorum |
Akşam olunca ozanlar geliyor
Ağızlarından sanki bal damlıyor Sivasburs'u gören aşık sanıyor Sözleriyle sanki insan ayıklıyor ;) |
[QUOTE=arifcoskun;338094]Akşam olunca ozanlar geliyor
Ağızlarından sanki bal damlıyor Sivasburs'u gören aşık sanıyor Sözleriyle sanki insan ayıklıyor ;)[/QUOTE] Yoo bak buna darılırım Ortadan ikiye yarılırım Aşıklığıma laf söyleme Vallahi sana kırılırım |
Neden öyle nazli nazli bakarsin,
Beni böyle icten ice yakarsin, Birgün olur sende düze cikarsin, Yokusta kalmaz yükümüz bizim. |
[quote=sivaBURs;338086]Darıldım sana yazmıyorum
Eklemiycem sana yorum Artık nasıl barışırız Orasını bilmiyorum[/quote] [B][COLOR=darkorange]niye darıldın bilemedim[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]geleyim dedin gel dedim misafirim ederim dedim suçum neymiş bilemedim [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;338103][B][COLOR=darkorange]niye darıldın bilemedim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]geleyim dedin gel dedim misafirim ederim dedim suçum neymiş bilemedim [/COLOR][/B][/QUOTE] İyi yemek yaparsın Kızdırırsam banlarsın Neden kızdığımı da Arif isen anlarsın |
[QUOTE=sivaBURs;338097]Yoo bak buna darılırım
Ortadan ikiye yarılırım Aşıklığıma laf söyleme Vallahi sana kırılırım[/QUOTE] Seni gören asik olmus saniyor, Yitirmis yarini o nu ariyor, Hergün yüregin de ates yaniyor, Asik olan asik lafa kirilmaz. |
[quote=sivaBURs;338097]Yoo bak buna darılırım
Ortadan ikiye yarılırım Aşıklığıma laf söyleme Vallahi sana kırılırım[/quote] Darılmak yok bizimki yarenllik Seninle azmı kafaları çektik Yoksa sürcü lisanmı eyledik Sanki dost acımı söyler dedik :D |
[QUOTE=sandalli;338112]Seni gören asik olmus saniyor,
Yitirmis yarini o nu ariyor, Hergün yüregin de ates yaniyor, Asik olan asik lafa kirilmaz.[/QUOTE] Aşık aşığın değildir şefi Laf söyleyemez gelince keyfi Diğer konulara darılmam ama Aşığın aşıklığa olmasın lafı |
Sohbet cay ile olur,
Sular yatagin bulur, Cosan birgün durulur, Kizmayin bana dostlar. |
[QUOTE=arifcoskun;338120]Darılmak yok bizimki yarenllik
Seninle azmı kafaları çektik Yoksa sürcü lisanmı eyledik Sanki dost acımı söyler dedik :D[/QUOTE] Elbette biz de ettik bir şaka Bastıramaz yoksa kimseler faka İstersen gel yine çekelim Götüreyim seni ulu çınara |
[QUOTE=sivaBURs;338123]Aşık aşığın değildir şefi
Laf söyleyemez gelince keyfi Diğer konulara darılmam ama Aşığın aşıklığa olmasın lafı[/QUOTE] Asiklar asiga ögüt vermeli, Cagirdigi yere hemen gelmeli, Dostlar kirilmayip kiymet bilmeli, Sen benim dostumsun kirilma öyle. |
[B][COLOR=darkorange]ne oluyor ya burada
gerginmisini z hayrola ne gerek var kalp kırmaya toplanın hele benim masaya [/COLOR][/B] |
[B][I][COLOR="Magenta"]hop dedik abiler ne oluyor yani
Yalnizmi sandiniz siz kronicki Bakin bende geldim simdi Ama maalesef hemen gitmem gerekli[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=kronick;338131][B][COLOR=darkorange]ne oluyor ya burada
gerginmisini z hayrola ne gerek var kalp kırmaya toplanın hele benim masaya [/COLOR][/B][/QUOTE] Sen gittin buradan dagildi masa, Iflas eyledik bak kapandi kasa, Sen bizi biraktin gam ile yasa, Havuctan toplari yalniz mi yedin. |
[QUOTE=sandalli;338130]Asiklar asiga ögüt vermeli,
Cagirdigi yere hemen gelmeli, Dostlar kirilmayip kiymet bilmeli, Sen benim dostumsun kirilma öyle.[/QUOTE] Elbette dostumsun şüphen mi var Gel de geleyim diyar diyar Benimki de latifeydi üzülmeyin Sizleri çok sevdiğim aşikar |
Arif abi sitemim sana değil bilesin
Yüzündeki elemleri çabuk silesin Biz bir toplantı düzenliyoruz İşi gücü bırakıp çabuk gelesin |
[B]EyüphanAydın geldi idmandan
Sizlerdemi burdaydınız sabahtan ? Yine ortalık çok iyi atışmış.. Selamlar olsun hepinize...[/B] |
Sitenin ozanlari costular yine,
Istersen simdi git yine gel yine, Ozanlar Kronick`in kiymetin bile, Sende bulandirma suyu ne olur. |
[QUOTE=EyüphanAydın;338140][B]EyüphanAydın geldi idmandan
Sizlerdemi burdaydınız sabahtan ? Yine ortalık çok iyi atışmış.. Selamlar olsun hepinize...[/B][/QUOTE] Hos geldin Eyüphan nese getirdin, Kederi elemi hemen bitirdin, Gelirken sen cüzdanin mi yitirdin, Neden bize birsey almadan geldi. |
[B][COLOR=darkorange]sweet sana selam ederim
eyüphan sende hoşgeldin masaya aşıkları düzeyim arif abim kafayı mı çekelim ?[/COLOR][/B] |
[quote=sivaBURs;338128]Elbette biz de ettik bir şaka
Bastıramaz yoksa kimseler faka İstersen gel yine çekelim Götüreyim seni ulu çınara[/quote] Bugün muallimler günü bilirsin Sanki kafayı çekecek gibisin Belli olmaz belkide sen gelirsin Beyoğlunda kafa çekeriz bilirsin;) |
[B]Hoşbulduk hoşbulduk ya ozanlar.
Bugün gördüm okulda sazanlar. Tekrar burada olmaktan Gurur duydum Yaaa ozanlar[/B] |
[B][COLOR=darkorange]ben içemem mazeretim var
malamat olurum gülesin mi var ben içersem kıkır kıkır gülerim dengem bozulur sendelerim [/COLOR][/B] |
[quote=kronick;338131][B][COLOR=darkorange]ne oluyor ya burada[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]gerginmisini z hayrola[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ne gerek var kalp kırmaya[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]toplanın hele benim masaya [/COLOR][/B][/quote] Yok birsey bunların hepsi cilve naz Ozanlar ara sıra olur böyle haylaz Ozan doğru söyler asla sallamaz Masada açık oturummu yapacaz :D |
[B][COLOR=darkorange]benim aklım ermez din,devlet işine[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]hele hele siyasi liderlere[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]karıştırmayalım şimdi bu densizleri[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]bulandırırz yoksa durgun denizleri [/COLOR][/B] |
[quote=kronick;338144][B][COLOR=darkorange]sweet sana selam ederim [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]eyüphan sende hoşgeldin[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]masaya aşıkları düzeyim [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]arif abim kafayı mı çekelim ?[/COLOR][/B][/quote] Sweete bendende selam söyle Neden gelmiyormuş bu köşeye Aşıklar dizilmiş söyler Sweete Haydi bekletme artık gel diye Kafa çekme kalsın artık seneye:D |
Sivasburs gitti geri gelmiyor,
Ozanlarin kiymetini bilmiyor, Arasira olur böyle latife, Ozanlar O`nu pek cok seviyor. |
Dedim güzel ördek misin kaz mısın?
Dedi doğru yürü sen hırsız mısın? Dedim güzel gelin misin, kız mısın? Dedi top zülüfler yüzde sevgilim. Esmer Dursun YILDIZELİ Yolkaya |
[quote=EyüphanAydın;338140][B]EyüphanAydın geldi idmandan[/B]
[B]Sizlerdemi burdaydınız sabahtan ?[/B] [B]Yine ortalık çok iyi atışmış..[/B] [B]Selamlar olsun hepinize...[/B][/quote] Sende hoş geldin Eyüphan Çok gol kaçırdı arkadaşın Ayhan Çağırmışın eve gelsin Sibel Can Annen tatlıları hazırlasın bir yandan:D |
Esmerdursun hosgelmissin sayfaya,
Güzellikler koyalim gel araya, Sende takilirsan gardas buraya, Bir daha gidemen haberin olsun. |
[quote=esmerdursun;338162]Dedim güzel ördek misin kaz mısın?
Dedi doğru yürü sen hırsız mısın? Dedim güzel gelin misin, kız mısın? Dedi top zülüfler yüzde sevgilim.[/quote] [B][COLOR=darkorange]öncelikle hoşgeldin diyeyim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]selam vermedin bari ben vereyim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ben sitenin kronicki[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sorsam gelinmisin kızmısın [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]acep beni döven mi ki [/COLOR][/B] |
Kirmizi gülleri takmis zülfüne,
Güzel türküleri dolar dilne, Asik oldum bende sari geline, Sari saclarini savurur gezer. |
[quote=esmerdursun;338162]Dedim güzel ördek misin kaz mısın?
Dedi doğru yürü sen hırsız mısın? Dedim güzel gelin misin, kız mısın? Dedi top zülüfler yüzde sevgilim. Esmer Dursun YILDIZELİ Yolkaya[/quote] Ne ördek ne kaz biz Sivas'tan ozan Hırsızlıkla işimiz olmaz Ramazan Sende hoşgeldin yeni ozan Haydi göster kendini o zaman |
Gavurun kizi nazin kavurur beni,
Seni seviyorum yalnizca seni, Güldürme üstüme ne olur eli, Sari saclarini savurup gezme. |
Sandalli dedigin kücük bir usak,:)
Bizde sevginin gölüne kosak, Sivaslilar net te ozanla cosak, Sari saclarini savurup gezme. |
[B][QUOTE=arifcoskun;338165]Sende hoş geldin Eyüphan
Çok gol kaçırdı arkadaşın Ayhan Çağırmışın eve gelsin Sibel Can Annen tatlıları hazırlasın bir yandan:D[/QUOTE] Sibel can benim neyime :) Teşekkür ettim o güzel paylaşımın için size ufak bir selseliş duydum tenime :) Tekrar hoş buldukkkk :D [/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:57. |