![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
garip kaldım gurbet elde ağlarım,
bilmem bu derdimi ben kime yanarım, bir sevdaya düştüm hergün söylerim, vurdun yüreğimden sivas öldürdün beni... |
gurbet elde aşkın beni kül etti,
ankaranın derdi canıma yetti, gönlümün güneşi bugün yine battı, öyle bir ataşa düşürdün sen beni |
Hava öyle ayaz, öyle bir soguk,
Dünyanin düzeni basindan bozuk, Insanlar disarda yasiyor yazik, Bunlarin hesabin kimler verecek. |
Böcekler sardi da kurudu dalim,
Nehire biraktim yüzmüyor salim, Nereye varcak benim bu halim, Yar senin elinden felegim sasti. |
[quote=sandalli;354139]Hava öyle ayaz, öyle bir soguk,
Dünyanin düzeni basindan bozuk, Insanlar disarda yasiyor yazik, Bunlarin hesabin kimler verecek.[/quote] Mevsim kış ama önümüz bahar Bu milletin hakkını kim nasıl sorar ? Hortumcu kral gibi kaçar yaşar Bunlara bir dur desek olmaz mı ? |
Kis gelince donar yolda arabam,
Tanimaz mi beni hicbir akrabam, Yitirmisim aklimi artik aramam, Yar senin elinden sasti felegim. |
[QUOTE=arifcoskun;354142]Mevsim kış ama önümüz bahar
Bu milletin hakkını kim nasıl sorar ? Hortumcu kral gibi kaçar yaşar Bunlara bir dur desek olmaz mı ?[/QUOTE] Hortumcunun hortumunu keserim, Dolu ile yagar rüzgar ile eserim, Hayat nese vermez candan bezerim, Yokluk canim yakmis hesap sorarim. |
[quote=sandalli;354172]Hortumcunun hortumunu keserim,
Dolu ile yagar rüzgar ile eserim, Hayat nese vermez candan bezerim, Yokluk canim yakmis hesap sorarim.[/quote] Makasmı, maketmi bıçakmı olsun Bu soygunlar artık bir son bulsun Namussuzlardan da hesap sorulsun Şu IMF'yi def etsek olmaz mı ? |
[QUOTE=arifcoskun;354175]Makasmı, maketmi bıçakmı olsun
Bu soygunlar artık bir son bulsun Namussuzlardan da hesap sorulsun Şu IMF'yi def etsek olmaz mı ?[/QUOTE] Kronick ne güzel yapti revani, Bunlarinda döner birgün devrani, Kötü olanlarin olmaz hayrani, Bunlari kuyuya atsak olmaz mi. |
[quote=sandalli;354180]Kronick ne güzel yapti revani,
Bunlarinda döner birgün devrani, Kötü olanlarin olmaz hayrani, Bunlari kuyuya atsak olmaz mi.[/quote] Kronick yapar revaninin kralını Yiyen ısırır hep parmağını Üstüne birde çay sigarasını Tüttürüp gelip yazsa olmaz mı ? |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:22. |
|