![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
ben sana aldanamam yarimm ben sana dayanamam
bülbülüm altın kafesteyi erken oğur harika okuyor yahuu |
[B]MFÖ - Güllerin Icinden[/B]
(bu da en sevdigim mfö sarkilarindan biridir) güllerin içinden canım koşarak koşarak gel bana gel o güzel gözlerini canım süzerek süzerek gel bana gel bu küskün yüzün gayrı gülsün canım gülerek gülerek gel bana gel güllerin içinden canım koşarak koşarak gel bana gel o güzel gözlerini canım süzerek süzerek gel bana gel bu küskün yüzün gayrı gülsün canım gülerek gülerek gel bana gel dayanamadım gayrı döndüm canım diyerek diyerek gel bana gel aaaa aaaaa aaaaah |
[B]MFÖ - Ele güne karsi [/B]
hobaaaaa süper bu ya |
erdal güney..... sigaramın ucuda senden dumandan yanii ateşten ibaret..sevdam bi sigara kadar yakın dumanı kadar uzakk.... :(
|
[B]Nilüfer - Namussuz aksamlar[/B]
sana hasret ah buralar, gelde kapansin kor yaralar |
erdal güney..... ağla yaralı kaldim hepsi yalan ağla bir avuç küldür elde kalan...... :(((((((
|
[B]Nilüfer - Ask kitabi[/B]
(müthis bir sarkidir, tavsiye olunur / cikis yili 1982) Ne olur söyleyin sevenler bana Ayrilmak kanunmu ask kitabinda El ele tutusup gülmeden daha Terk etmek kanunmu ask kitabinda Ümitlerim kirildi bitti Hayallerim yikildi gitti Bu dert beni benden etti Sevdim, sevdim bak ne hale geldim Her seven sonunda düsüyor derde Bu ask kitabinin yazani nerde Bir asik inandi çok sevdi diye Terk etmek kanunmu ask kitabinda Ümitlerim kirildi bitti Hayallerim yikildi gitti Bu dert beni benden etti Sevdim, sevdim bak ne hale geldim |
trende biletsiz sevdalar vardı vagonlar kaçaklra göz yumarlrdı.. aksada yüreklere kar pınarları ....... ağlayacam birazdan bu gidişle :( gülay abla yaktın beni...
|
[B]Nil Karaibrahimgil - Bütün kizlar toplandik[/B]
bütün kizlar toplandik sorduk neden yiprandik biz onlardan hoslandik simdi niye zorlandik |
müge sarıkurt.. sen hiç mi bahar görmedin yüreğin aşak sermedin.....
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:46. |
|