![]() |
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=abdulvahid;568958]Bir hesap var kimse bilmez, ve derin,
O'ndan O'na keskin yoldur kaderin, Teslim olsa yürek tek Sahibine, Ne üzüntün kalır ne de kederin![/QUOTE] bu şiir azcıh bilmeceye benzemiş emme genede iyce olmuş kele elinize yüreğinize sağlık devam. durmak yok. |
[FONT=Comic Sans MS][B]Gecmisime bakinca Kör Oldum,
Nefsime Uyup Sarhos Oldum, Artik Kalbim'e Zikrini Koydum, Anladim ki Hiç'im O'nsuz .[/B][/FONT] |
[QUOTE=Dilsad Hatun;569398][FONT=Comic Sans MS][B]Gecmisime bakinca Kör Oldum,
Nefsime Uyup Sarhos Oldum, Artik Kalbim'e Zikrini Koydum, Anladim ki Hiç'im O'nsuz .[/B][/FONT][/QUOTE] Karıncalar toprak eşer, Yapraklar “düş” derse düşer, Nimetiyle çorba pişer, İnandım ki aç’ım O’nsuz. |
ahanda benim sayfam açılmış
içine inciler güller saçılmış eller tele değmiş diller açılmış dilden kelam saza dökülmüş anladımki yokum sizsiz. |
O’dur bana yardımcı yar,
O’nun hükmü nefse ayar, O var diye kalp bahtiyar, Hüsrandadır iç’im O’nsuz. |
Büküldü bak O´nsuz belim,
Güçsüzüm kalkımıyor elim, Başımda kalmadı telim, Ah döküldü saç´ım O´nsuz. |
Coşkun nehir gibi aksam,
Başıma nurunu taksam, Hakk’a doğru yola çıksam, Terse gider göçüm O’nsuz. |
Gönül sevdiğini arar,
O´nsuzluk kalbime zarar, Yârsız hayat neye yarar, İdam olsun suç´um O´nsuz. |
Doğru olan ödül alır,
Cennetlik bir mümin olur, Kul O’nunla değer bulur, Söyleyin ki kaçım O’nsuz. |
Bu aşkı üstümden soyun,
O´nu görmez gözü oyun, İstemem ben inek, koyun, Neye yarar koçum O´nsuz. |
Sivaburs kırklara ersem,
Yoluna canımı versem, Şeytan ile maça girsem, Yenilgidir maçım O’nsuz. |
hasanla sivaburs hoş gelmişler
osman abimi nerde koymuşlar arif coşkunuda bak unutmuşlar salimsiz aydınsız olurmu on suz |
Acımam gözüm yaşına,
Karışmam elin işine, Yok Sandalli tek başına, Olmuyor ki geçim O´nsuz |
elinize yüreğinize sağlıkda kimse kalmadı be kaçtılar hep sivabursda gitti.
|
[QUOTE=sandalli;569426]Acımam gözüm yaşına,
Karışmam elin işine, Yok Sandalli tek başına, Olmuyor ki geçim O´nsuz[/QUOTE] [COLOR=DarkGreen][FONT=Comic Sans MS][B]Cemaline Güven Yeter , Kimseye Dayanma senide iter, Hersey zamanla geçer , Dermanim yoktur O'nsuz .[/B][/FONT][/COLOR] |
ömür geldi geçer yel gibi
gözüm yaşı akar sel gibi o yar yanımdan geçer el gibi acep yaşayabilirmiyim o,nsuz |
[COLOR="DarkGreen"][FONT="Comic Sans MS"][B]Simdi Yarin Olsun Mevla ,
Sonra Bakarsin Gündüz Aya, Elbet O'dur Merhem Yarana, Hiç düsündün mü naparsin O'nsuz ? [/B][/FONT][/COLOR] |
sensin beni benden alan
delirtip dağlara salan açmamış gülümü yolan beni dertten derde koyan acep beni anarmı ola |
[QUOTE=aysima58;569520]sensin beni benden alan
delirtip dağlara salan açmamış gülümü yolan beni dertten derde koyan acep beni anarmı ola[/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkGreen"] Ben Ya Hay diyorum sen Ey Yar , :D Artik sana ondan olmaz Yar , Gel sende Mevla Kapisina , Careler Caresizdir O'nsuz.[/COLOR][/FONT][/B] |
siz beni sizinle atışıyor sanıyosunuz galiba hayır ben atışmıyorum size ayak uydrmuyorum yani siz ayrı takılıyosunuz ben ayrı isteyen istediğini yazsın dimi.
|
Degersiz inan, ne para ne pul
Huzur istersen Mevla' yı bul Ben O'nun kapısında aciz bir kul Korkum; ölümüm olacak O'nsuz... |
[QUOTE=aysima58;569524]siz beni sizinle atışıyor sanıyosunuz galiba hayır ben atışmıyorum size ayak uydrmuyorum yani siz ayrı takılıyosunuz ben ayrı isteyen istediğini yazsın dimi.[/QUOTE]
[B]Ayten58 mi aysima58 mi ablaaaa yanlis anlasilmsim KUsura bakma![/B] [B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkGreen"]Korkma Bende gidecegim, Hesap gunu agliyacagim, Bilmiyorum nasil konusacagim, Dil'im tutulur O'nsuz . [/COLOR][/FONT][/B] |
ayten58 de benim aysima58 de hangisini istersen o isimi kullan benim için fark etmez
|
SİLİN KAFANIZDAN O ALAYCI ENGELİ .?
YAĞMURLU HAVADA YAKMA MANGALI EYLENCEMİ SANDIN BU YAŞLI KANGALI EDEBİ ERKANI BÜYÜK KÜÇÜĞÜ HİÇE SAYARSIN |
niye kimse yoh kele burda.
|
haydin atalım ufak ufak taşları
durun hemen çatmayın kaşları bugün toplanın burda gece kuşları çalsın davul zurna saza karışsın çağrı yaptım güle bülbüle burda dertleri getirsek dile gelmiyeceklerini ben bile bile boş çağrılar söze karışsın |
miydemi ezdi yumurtanın sarısı
bugünde oldu yine gece yarısı bir kaç ozan kaldı nerde gerisi buna bir anlam veremez oldum |
[B][I][COLOR="DarkRed"]Herkes bulutfmde toplandi
Sohbet koyu yeni basladi Bilal kardesin istegi geldi Osman Ece bizi aramaya basladi [/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Kardelencicegi;570869][B][I][COLOR="DarkRed"]Herkes bulutfmde toplandi
Sohbet koyu yeni basladi Bilal kardesin istegi geldi Osman Ece bizi aramaya basladi [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] aradım ozanları sayfa sayfa aradım hepsini burda toplamak benim muradım gelmezlerse artık bende burdan ıradım yazmamız işe yaramaya başladı |
[QUOTE=OSMAN ECE;570871]aradım ozanları sayfa sayfa aradım
hepsini burda toplamak benim muradım gelmezlerse artık bende burdan ıradım yazmamız işe yaramaya başladı[/QUOTE] Yuregine Saglik sman abi hayirli ramazanlar. iyi geceler |
eline yüreğine sağlık abicim.
|
[B][COLOR="DarkRed"]Ozanlikmi ne haddime
Karaliyorum bir kac kelime Kalem alan her eline kendini Ozan bilmese iyi olur. [/COLOR][/B] [URL=http://img144.imageshack.us/i/83944062ga3.gif/][IMG]http://img144.imageshack.us/img144/4800/83944062ga3.gif[/IMG][/URL] |
saygım vardır ozana
cesaretle yazana sivaslı yiğidoyum sizde hoş bakın bana selam olsun sılaya gelin tutun halaya taktir etmek var iken ne gerek var kalaya |
[QUOTE=OSMAN ECE;570507]haydin atalım ufak ufak taşları
durun hemen çatmayın kaşları bugün toplanın burda gece kuşları çalsın davul zurna saza karışsın çağrı yaptım güle bülbüle burda dertleri getirsek dile gelmiyeceklerini ben bile bile boş çağrılar söze karışsın[/QUOTE] Diyari kızarsın gelmedik diye, Hele bir sor abim halin ne niye, Hasretim vatana, ilime köye, Aksın tüm yaşlarım göze karışsın. |
[QUOTE=sandalli;571085]Diyari kızarsın gelmedik diye,
Hele bir sor abim halin ne niye, Hasretim vatana, ilime köye, Aksın tüm yaşlarım göze karışsın.[/QUOTE] bakıyor uzaktan altıtaneüy sıkılma siyahi gel bizim köye benim çağrım bayana baya herkes gelip burda bize karışsın |
[QUOTE=OSMAN ECE;571086]bakıyor uzaktan altıtaneüy
sıkılma siyahi gel bizim köye benim çağrım bayana baya herkes gelip burda bize karışsın[/QUOTE] Ramazanda canlı tuttun burayı, Unutun bu aylık derdi, yarayı, Aman dostlar açman n´olur arayı, Dilden dökülenler öze karışsın. |
[QUOTE=sandalli;571087]Ramazanda canlı tuttun burayı,
Unutun bu aylık derdi, yarayı, Aman dostlar açman n´olur arayı, Dilden dökülenler öze karışsın.[/QUOTE] türlü çeşit yemekler pişti iftarı açtık miydeler şişti ozanlar gitti sayı bire düştü çoklar gelsin aza karışsın |
[QUOTE=OSMAN ECE;571090]türlü çeşit yemekler pişti
iftarı açtık miydeler şişti ozanlar gitti sayı bire düştü çoklar gelsin aza karışsın[/QUOTE] İftar vakti geldi ozanlar çıktı, Diyari beklemek canını sıktı, Bak yine Siyahi boynunu büktü, Bırakın yazlarım güze karışsın. |
[QUOTE=Hemşehrim.58;571083]saygım vardır ozana
cesaretle yazana sivaslı yiğidoyum sizde hoş bakın bana selam olsun sılaya gelin tutun halaya taktir etmek var iken ne gerek var kalaya[/QUOTE] Hoşgeldin odamıza hemşehrim Dertler biter mevlam kerim Halayda başta oynamayı severim Ozanlarda dostça söze karışın |
[QUOTE=sandalli;571091]İftar vakti geldi ozanlar çıktı,
Diyari beklemek canını sıktı, Bak yine Siyahi boynunu büktü, Bırakın yazlarım güze karışsın.[/QUOTE] halden bilmeyene derdini dökme allahtan başkasına boynunu bükme aşık diyari babanın bağrını sökme gülsün gül yüzün haza karışsın |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:54. |