![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Radyo da kapali sesde gelmiyor,
Bu garip halimden kimse bilmiyor, Cirkin yüzüm beni kimse sevmiyor, Yasamak bu degil yasamiyorum. |
[quote=tatli-dilli;354630]bir garip bugün icim
yaniyor yüregim o bicim bilmiyorum bu halim nicin[/quote] Olur böyle şeyler eminim geçer Bk geliyor tekrar yeni seneler Umut barış dilimizde heceler Unut herşeyi neşelen desem olmaz mı? |
[QUOTE=kronick;354637][B][COLOR=darkorange]tattişkoma acep neler olmuş[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]oysa dün içi huzur doluymuş kimler onun kalbini kırmş[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]derdine çare bulsak olmaz mı ?[/COLOR][/B][/QUOTE] abliskom alisik degilim bir yildir tatile calismaktan harab oldum o bile nafile seni görünce geldi aklima bonfile pisiripte yedirsekmi abilere |
Kalbimin ortasinda dikilmis bir ok,
Garibin sirtindan gecinenler cok, Derdimi sorupta derman veren yok, Yasamak bu degil yasamiyorum. |
[B][COLOR=darkorange]arif abi müzik dükkanını kapamış
geldim ki meğer kapı duvarmış kronick de sizlerin beklediğini sanmış[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange] biraz müzik dinlesek olmaz mı ? [/COLOR][/B] |
[quote=tatli-dilli;354641]abliskom alisik degilim bir yildir tatile
calismaktan harab oldum o bile nafile seni görünce geldi aklima bonfile pisiripte yedirsekmi abilere[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]aman da canında neler istermiş beni görende aklına bonfile gelmiş bonfilemi çağrıştırıyorum sana yanında püre ile yesek olmaz mı ?[/COLOR][/B] |
portakal soydum yermisiniz
demli bir cay doldursam icermisiniz benimle birlike ebruyu dinlermisiniz yaninda belki bir parca da aglarmsiniz |
[quote=sandalli;354639]Radyo da kapali sesde gelmiyor,
Bu garip halimden kimse bilmiyor, Cirkin yüzüm beni kimse sevmiyor, Yasamak bu degil yasamiyorum.[/quote] Bekledim bekledim gelmez kimseler Canım sıkıldı geliverdi fareler Acil açılış sen lazımsın şifreler Haydin açam gelin coşsun neşeler |
bende geldim bu siteye
isteyen kabul ede isteyen etmeye sonucta sivaslıyız sevgimiz yeter sizlere............ |
Tüccar oldum hem alirim satarim,
Bese aldim üce sattim olmadi, Zararim ziyanim boyumu asti, Zararimdan baska karim olmadi. Tellal oldum insanlari cagirdim, Deli oldum ortalikta bagirdim, Topal idim belkide ben sagirdim, Duydugumdan baska sesim olmadi. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:36. |
|