![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Dolastim dünyayi yalniz basima,
Baykus konmus viran ilan tasima, Sürünerek geldim ben bu yasima, Elimden bir kere tutan olmadi. |
asker idim seni kaybettim
tum umitlerim yitirdim şaka diye kendim avuttum döndugumde sen yoktun babam |
Anam kara günlerde dogurmus beni,
Denizde yüzdürdüm sevdadan gemi, Ben ezelden severim sevdigim seni, Senden baska sevdicegim olmadi. :) |
hepimiz birer garip kul idik
senin verliginla biz hep yüceldik zalimlerin silahlari sucsuzlara uzandi masumlarin hayatlari burada sonlandi yatiyor günahsiz canlar yerlerde kefenler ölcülüp biciliyor kederle veriliyor insanlar teker teker topraga mutlu olsun dünya denen aga israil saldirisinda hayatini kaybedenlerin anisina olsun buda... |
[quote=kronick;354644][B][COLOR=darkorange]arif abi müzik dükkanını kapamış[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]geldim ki meğer kapı duvarmış[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]kronick de sizlerin beklediğini sanmış[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]biraz müzik dinlesek olmaz mı ?[/COLOR][/B] [/quote] Bekledim bekledim kimseler gelmez Kronick'i bekledik ama selam vermez Akşamdan beri açıktı sor tatli_dile Dükkan sizin hemen gelseniz olmaz mı ? |
Sandalli costurma sazin telini,
Dikkat et de kirmayasin elini, Düsünmeden konusturma dilini, Dogru sözden baska sözüm olmadi. |
Hasta düstüm gurbet elde aglarim,
Ne bir gelenim var nede gidenim, Kizgin demir ile yürek daglarim, Ne aglayanim ne de gülenim. |
Uzun olur gurbet elin gecesi,
Benim gibi sevda ceker nicesi, Kelimeler dondu gelmez hecesi, Ne cizdigim belli nede yazdigim. |
üzülme abicim bu da gecer
gurbet eldeki keder cok beter derdi veren dermanini elbette verir seni seven birgün mutlaka yanina gelir |
Gurbette bagrima tas mi basayim,
Sen cagir ben hemen sana kosayim, Sensiz bu yerlerde nasil yasayim, Ne öldügüm belli nede yasamim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:27. |
|