![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
Olur mu gül yüzlüm hiç sana doymak,
Sevginin yerine acıyı koymak, Dilin şerbet gibi, dudaklar kaymak, Kovanda ki balım olsan ne olur |
Elazığa Ses Ol Grubu / 2008 atışmalar
(*(*(*ELAZIĞ A SES OL GRUBU 2008 ATIŞMALARI*) *) *) HATIR SORMAYA GELDİM [B][COLOR="Navy"]Pas tutmaz ozanın söyleyen dili Hal nice canlarım sormaya geldim Var mı yüreğinde yarası olan Şu canı gönlümden sarmaya geldim [/COLOR][/B] |
Aplam hoşgeldın.. Kankam gene döktürmüşsün..
|
Sensin yüreğimin tek nazlı yâri,
Çekerim sen yoksan ben ah-u zarı, Sevdanla esiyor aşkın rüzgarı, Serinleten yelim olsan ne olur. |
[QUOTE=ONuR;496217]bunun üstüne bir sigara yakıyorum..[/QUOTE]
yak yak bende geldim beraber içelim kimse yok galiba ..:D |
Boyundan büyük laflar etme, her aklına geleni şirinlik olsun diyede yazma, sana abi tavsiyesi.....
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[QUOTE=OSMAN ECE;496237]hep bir yerde toplandı ovalar köyler
bu işler büyü ile olmazki beyler ozanlar bir olurl deyişler söyler sazları ellerine alsın ozanlar[/QUOTE] [B]bizim köylerinde yolları bozuk ayrıldım sıladan almadık azık şu bizim tarlaya çakalım kazık gelin toplanalım bizde ozanlar[/B] |
[QUOTE=ismail 58;496308]Boyundan büyük laflar etme, her aklına geleni şirinlik olsun diyede yazma, sana abi tavsiyesi.....[/QUOTE]
[B][COLOR="Navy"]nazımız geciyo sanıyorduk abi tavsiyen için teşekkür ederim istenmediğimiz yerdede kalmayız sizin olsun siteniz gecirdiğim ve gecirtiğiniz güzel anılar için tşk ederim [/COLOR][/B] |
[QUOTE=Salim58;496307]yak yak bende geldim beraber içelim kimse yok galiba ..:D[/QUOTE]
Burdayım dedimya yasakkk... |
Kerim saçmalama
aplan burda nereye olur böyle şeyler küserim bak... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:13. |
|