Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Köylerimiz (Sivas Köyleri) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=171)
-   -   MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ... (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=12557)

dark_yamtar58 23.05.2008 15:47

--->: -->: --->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

[QUOTE=serrrkan;266042]memo siz gurbetçilerimiz için temmuz-ağustos arası yapmaya karar verdik...
yamtar abi 13-45 yaş arası her isteyen gelebilir.çok fazla büyük biri olursada hakemlik teklifi sunacağız...:)[/QUOTE]

Serkan o zaman ben kenarda oturacağım çünkü benim yaş pıroblemim var hakemlik de bana göre değil.Altundaş abim hakem olsun içimizde en adil insan ben onu görüyorum adil kararlar vereceğine eminim.Bende seyirci olurum.Herkese selamlar.

Abdurrahman 58 23.05.2008 15:57

-->: --->: -->: --->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

[QUOTE=dark_yamtar58;266043]Serkan o zaman ben kenarda oturacağım çünkü benim yaş pıroblemim var hakemlik de bana göre değil.Altundaş abim hakem olsun içimizde en adil insan ben onu görüyorum adil kararlar vereceğine eminim.Bende seyirci olurum.Herkese selamlar.[/QUOTE]

ayıp ettin abi tamam yaş sınırını kaldırıyoruz.kambersiz düğün.yamtar abisiz halısaha maçı olmaz:)
selametle

58memo 23.05.2008 16:14

--->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

[QUOTE=dark_yamtar58]Memo halı saha maçında bende oynamak istiyorum yaş sınırı var mı.[/QUOTE]

[B]Estafurllah bekir abi yas siniri olurmu hic buyur gel seni hakketen görmek cok güzel olur herkesi görmek güzel olur. Temmus-agustos arasi bi tarih ayarlasak zaman nerdeyse yaklasti serrrkan.[/B]

Abdurrahman 58 23.05.2008 16:51

-->: --->: -->: --->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

[QUOTE=dark_yamtar58;266043]Serkan o zaman ben kenarda oturacağım çünkü benim yaş pıroblemim var hakemlik de bana göre değil.Altundaş abim hakem olsun içimizde en adil insan ben onu görüyorum adil kararlar vereceğine eminim.Bende seyirci olurum.Herkese selamlar.[/QUOTE]

abi şaka yaptık yav alınmadın değilmi!____________

Abdurrahman 58 23.05.2008 16:57

-->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

adıslı abim cevap yaz.alınmadın değilmiiii

Abdurrahman 58 23.05.2008 17:05

alooooooo yamtar abey nerelerdesin.iice küstün heralde.......

58memo 23.05.2008 17:05

[B]Serrrkan abi su tarihi biran önce ayarliyalimda sivasspor.com'da actirdinmi konuyu yoksa ?. [/B]

Abdurrahman 58 23.05.2008 17:08

-->: --->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

[QUOTE=58memo;266098][B]Serrrkan abi su tarihi biran önce ayarliyalimda sivasspor.com'da actirdinmi konuyu yoksa ?. [/B]
________________[/QUOTE]

yok gardaş nerdeeee.kmsenin umrunda değil...
eyüphana ulaş bu foruma gelsn.halledelim.onun üyeliği var sivasspor.com da

58memo 23.05.2008 17:10

[B]Tmm ben eyüphan kardesimize bi ulasiyim ozaman. [/B]

Abdurrahman 58 23.05.2008 17:11

tamam gardaş.eyvAllah..................

WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:40.