![]() |
--->: -->: --->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
[QUOTE=serrrkan;266042]memo siz gurbetçilerimiz için temmuz-ağustos arası yapmaya karar verdik...
yamtar abi 13-45 yaş arası her isteyen gelebilir.çok fazla büyük biri olursada hakemlik teklifi sunacağız...:)[/QUOTE] Serkan o zaman ben kenarda oturacağım çünkü benim yaş pıroblemim var hakemlik de bana göre değil.Altundaş abim hakem olsun içimizde en adil insan ben onu görüyorum adil kararlar vereceğine eminim.Bende seyirci olurum.Herkese selamlar. |
-->: --->: -->: --->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
[QUOTE=dark_yamtar58;266043]Serkan o zaman ben kenarda oturacağım çünkü benim yaş pıroblemim var hakemlik de bana göre değil.Altundaş abim hakem olsun içimizde en adil insan ben onu görüyorum adil kararlar vereceğine eminim.Bende seyirci olurum.Herkese selamlar.[/QUOTE]
ayıp ettin abi tamam yaş sınırını kaldırıyoruz.kambersiz düğün.yamtar abisiz halısaha maçı olmaz:) selametle |
--->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
[QUOTE=dark_yamtar58]Memo halı saha maçında bende oynamak istiyorum yaş sınırı var mı.[/QUOTE]
[B]Estafurllah bekir abi yas siniri olurmu hic buyur gel seni hakketen görmek cok güzel olur herkesi görmek güzel olur. Temmus-agustos arasi bi tarih ayarlasak zaman nerdeyse yaklasti serrrkan.[/B] ________________ |
-->: --->: -->: --->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
[QUOTE=dark_yamtar58;266043]Serkan o zaman ben kenarda oturacağım çünkü benim yaş pıroblemim var hakemlik de bana göre değil.Altundaş abim hakem olsun içimizde en adil insan ben onu görüyorum adil kararlar vereceğine eminim.Bende seyirci olurum.Herkese selamlar.[/QUOTE]
abi şaka yaptık yav alınmadın değilmi!____________ |
-->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
adıslı abim cevap yaz.alınmadın değilmiiii
|
alooooooo yamtar abey nerelerdesin.iice küstün heralde.......
|
[B]Serrrkan abi su tarihi biran önce ayarliyalimda sivasspor.com'da actirdinmi konuyu yoksa ?. [/B]
________________ |
-->: --->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
[QUOTE=58memo;266098][B]Serrrkan abi su tarihi biran önce ayarliyalimda sivasspor.com'da actirdinmi konuyu yoksa ?. [/B]
________________[/QUOTE] yok gardaş nerdeeee.kmsenin umrunda değil... eyüphana ulaş bu foruma gelsn.halledelim.onun üyeliği var sivasspor.com da |
[B]Tmm ben eyüphan kardesimize bi ulasiyim ozaman. [/B]
________________ |
tamam gardaş.eyvAllah..................
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:40. |