![]() |
--->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[QUOTE=Sweetgirl;240810][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Bu arada arkdaslar "en uzun topic"ini sohbet alani olarakda kullanabiliriz
Talhaaa ilk olarak sana seslenim Nezaman islatiyon ve neyi islatiyon yaa :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]NE ZAMAN DERSEN O ZAMAN. AMA DİĞER ARKADAŞLARA DA HABER VERELİM. NEYİ ISLATTIĞIMIZI SÖYLEYEMİYORUM ( FORUM KURALLARINA AYKIRI )..[/COLOR][/B] |
[QUOTE=doganay;240845]Dostlardan kimler varsa selam versin topıcı uzatırız.[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ve aleykum selam efendim hosgeldiniz :)[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=leblebi82;240851][B][COLOR="Indigo"]NE ZAMAN DERSEN O ZAMAN. AMA DİĞER ARKADAŞLARA DA HABER VERELİM. NEYİ ISLATTIĞIMIZI SÖYLEYEMİYORUM ( FORUM KURALLARINA AYKIRI )..[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]hmmm hadi dedigin gibi olsun bakalim insallah bizde bulunuruz diyelim napalim nasip kismet bu arada islatdigin sey hayirli olsun ne oldugunu bilmiyoruz ama iyi birseyki islatmayi cok istiyorsun :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
Hoşbulduk sweetgırl
Teşekkür ederim efendim |
leblebi82 dostum gelmiş hoşgeldiniz
|
Arkadaşlar,
Şimdilik bana müsade hayırlı geceler dilerim. Yarın yine görüşmek dileklerimle |
[QUOTE=doganay;240857]Arkadaşlar,
Şimdilik bana müsade hayırlı geceler dilerim. Yarın yine görüşmek dileklerimle[/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Hayirli geceler abi allah rahatlik versin datlu rüyalar dilerim :D Kendine cici bak emi [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
kırıldımı barı haber ne kadar mıs en uzun
|
Herkese günaydın arkadaşlar
bu rekor denemesini ben yeni gördüm |
[QUOTE=Sweetgirl;240853][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]hmmm
hadi dedigin gibi olsun bakalim insallah bizde bulunuruz diyelim napalim nasip kismet bu arada islatdigin sey hayirli olsun ne oldugunu bilmiyoruz ama iyi birseyki islatmayi cok istiyorsun :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Cok istediğimden değil de bir kere söz vermiş olduk işte.[/COLOR][/B] :) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:25. |