![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
Rüsvetin her türlüsüne karsiyim, her türlü kampanyaya varim.
|
Onda küsecek kırılacak bir şey yok. Kerim saçmalama aplam kampanya başlatrım haaaaa sakın gitme...
|
Kerim nereye ya, sensiz buranin tadi mi olur?
|
[QUOTE=kolsuz_kerim;496316][B][COLOR="Navy"]nazımız geciyo sanıyorduk abi tavsiyen için teşekkür ederim istenmediğimiz yerdede kalmayız sizin olsun siteniz gecirdiğim ve gecirtiğiniz güzel anılar için tşk ederim [/COLOR][/B][/QUOTE]
Kardeş sen nazın geçen bir kimseyi o şekilde tahrik edemezsin. site benim değil sivaslıların sitesi, saygı sevgi çerçevesinde her sivaslı girebilir ve edebiyle takılır.... her konuda hemfikir olunacak diye birşey olmaz... konularda atışırız ancak sen benim resmime bakarak mesnetsiz bir iddiayı yazarsan ki bu kabul edilemez.... |
[QUOTE=sandalli;496320]Rüsvetin her türlüsüne karsiyim, her türlü kampanyaya varim.[/QUOTE]
Hasan abi "Cincon'a Sadaka" kampanyasına da var mısın..? :) |
Tamam uzatmıyalım aplam.Abisi şaka yaptı...
|
[QUOTE=gönlüm58;496326]Tamam uzatmıyalım aplam.Abisi şaka yaptı...[/QUOTE]
Rüşvetin şakası esprisi olmaz gönül hanım. Şahsımla alakalı bildiği birşey varsa, iddia etsin bu kadar onurlu sivaslı üyenin içerisinde onursuz olarak, mezhep genişliği göstererek takılamam. |
[B]İsmail abi sakin ol lütfen. Yanlış anlaşılma vardır. Şu mubarek günlerde kalp kırmayalım.[/B]
|
Arkadaşlar biraz daha hoşgörülü yaklaşalım biribirimize, yazılarmız bir başkasını rahatsız etmemesi gerekir. Konuyu biraz baktım, bir kurumda şüpeler zanlar olabilir ama bu ordaki herkesi kapsamaz. Sanırım arkadaşımızda bu yüzden rahatsız oldu.
|
Ayşegül hoşgeldin canım...
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:24. |
|