![]() |
Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI
edek halilin gazi abinin cocuklariyla gercekten gurur duydum herkz gibi ALLAH yollarini acik etsin
|
İSANLAR;KARINLARINI DOYURMAK İÇİN YAŞAMAMALI ,YAŞAMAK İÇİN KARNINI DOYURMALI.MİDESİ İÇİN YAŞAYANLAR BÜYÜK İŞLER BAŞARAMAZLAR.
|
arkadaşlar okudunuzmu gümüşdereden ne kadar yüksek okul mezunu arkadaşlarımız var hiç bu kadar tahmin ediyormuydunuz, sayı 50 den fazla ama konuşurken parmak sayısı kadar ancak okuyanımız var diyoruz ama gördükki çok var ama bizler okumuşusuz ekmeğimizi kazanıyoruz ailemiz ve çocuklarımızın geçimini sağlıyoruz ama hiç bu kadar ciddi olarak bizim elimizde ne malzeme var çevremize beldemize ne yapa biliriz diye hiç düşünmemişiz bizler okuyan insanlar doktor, öğretmen , mühendiz, işletmeci olabiliriz, çok parada kazanabiliriz, yazlığımız olabilir, yatımızda olabilir belki millet vekilide olabiliriz ama hiç düşündükmü çevremize ne yapabiliriz çevremizi nasıl bilinçlendiririz bizden sonrakilere nasıl örnek olabiliriz gelin bir plan yapalım hep beraber bir şeyler yapmaya çalışalım. Yoksa bizler kendimiz kurtarmak değil bizden sonrakilere birşeyler yapmaktır.
|
İNSANLARIN DİRİLTİLECEĞİ GÜN,ALLAH'ATEMİZ BİR KALPLE GELENDEN BAŞKA KİSEYEMALIN VE OĞULLARIN FAYDA VERMEYECEĞİ GÜN,BENİ REZİL ETME.ŞUARA 87.88.89.
|
[QUOTE=merderli;377716]arkadaşlar okudunuzmu gümüşdereden ne kadar yüksek okul mezunu arkadaşlarımız var hiç bu kadar tahmin ediyormuydunuz, sayı 50 den fazla ama konuşurken parmak sayısı kadar ancak okuyanımız var diyoruz ama gördükki çok var ama bizler okumuşusuz ekmeğimizi kazanıyoruz ailemiz ve çocuklarımızın geçimini sağlıyoruz ama hiç bu kadar ciddi olarak bizim elimizde ne malzeme var çevremize beldemize ne yapa biliriz diye hiç düşünmemişiz bizler okuyan insanlar doktor, öğretmen , mühendiz, işletmeci olabiliriz, çok parada kazanabiliriz, yazlığımız olabilir, yatımızda olabilir belki millet vekilide olabiliriz ama hiç düşündükmü çevremize ne yapabiliriz çevremizi nasıl bilinçlendiririz bizden sonrakilere nasıl örnek olabiliriz gelin bir plan yapalım hep beraber bir şeyler yapmaya çalışalım. Yoksa bizler kendimiz kurtarmak değil bizden sonrakilere birşeyler yapmaktır.[/QUOTE]
[B]başkan tek çare çocuklarımızı okutmak ve diyorumki eğer gelecek neslin düzelmesini istiyorsakki istiyoruz EĞİTİM ŞART okutmaya devam [/B] |
DAHADA VAR ŞUANDA AKLIMIZA GELMİYOR.ŞUANDA OKUYAN BULARIN ÜÇ DÖRT KATI,AMA KOPUK BİRBİRİN DEN HABERSİZ,BUN LARI ,ALLAH SEVGİSİ PEYGAMBER SEVGİSİ VATAN SEVGİSİ ŞEHİR SEVGİSİ KÖY VE AKRABA SEVGİSİ ETRAFINDA BİRARAYA GETİRE BİLİR HERKEZ DE BU GAYELER İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPARSA OZAMAN VATANIMIZ ŞEHRİMİZ BELDE VE AİLELERİMİZ İÇİN HAYIRLISINI YAPMIŞ OLURUZ.
|
çakır alilin duranın oğlu izmirde
onur yıldırım da yüksek okul mezunu |
AKLI EREN,DİLİ DÖNEN ,DÜRÜST VE TEMİZ İNSANLAR,RAHATLARINI BOZMAZ İYİ YÖNDE ÇALIŞMAZLARSA DÜNYADA ONLARIN İSTEMEDİKLERİ OLAYLAR CERYAN EDER.SEN İYİLİĞİ YAPMADA AZİLİ OLKİ KÖTÜLÜK KENDİNE YER BULAMASIN.
|
DORA KARDEŞİM ROTANI ŞAŞIRMA SEN ROTANI,KALUBELAYA ÇEVİR,ORADAN İLK ÇIKTIĞIN ROTAN DAN ŞAŞIRMA SEN BUNU YAPABİLİRSİN İÇİNDEKİ İYİLİKLERİ DİŞARİVER İYİLİKLERİ YAYICI OL ALLAH BİZLERİ HİDAYETİNDEN VE HAK YOLUNDAN AYIRMASIN.
DİN KARDEŞİN NACİ. |
RABBİM! BANA HİKMET VER VE BENİ İYİLER ARASINA KAT. SONRAKİLERİN BENİ GÜZEL ŞEKİLDE ANMALARINI SAĞLA. BENİ NİMET CENNETİNE VARİS OLANLARDAN KIL. ŞUARA 83.85
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:37. |