![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Tarlaya ekerler yazlari dari,
Disarida yagiyor dolusu kari, Kis aylari geldi üsüyor sari, Sariya bir kazak örsen olmaz mi. |
[B][COLOR=darkorange]saçları sarıdır onu bilirim
şişmanmı zayıfmı kime ölçerim hangi rengi sever acep kırmızı örsem olmaz mı ?[/COLOR][/B] |
Cok mu gördün bir kazagi sariya,
Merhem olmaz acilan bu yariya, Yazik olmus bu güzelim kariya, Hasta düstü yataklarda inliyor. |
Sari güzel kizdir giymez kirmizi,
Icimde birakir derin bir sizi, Herkesler kiskanir güzelim kizi, Beyaz bir kazak örsen olmaz mi. |
Masallah ozanlarimiz döktürmüs. Ben sairdim ozan degil, Almanyaya geldim ilham kesildi. Aci ama gercek.
|
[QUOTE=karatasli;355059]Masallah ozanlarimiz döktürmüs. Ben sairdim ozan degil, Almanyaya geldim ilham kesildi. Aci ama gercek.[/QUOTE]
Karataslim almanya`ya güvenme, Gurbetteyim diye sakin dövünme, Sairim diyerek burda övünme, Severim ben seni, unutma bizi. |
Sivas`in icinde gezer bir bülbül,
Bülbülün dilinden neler cekti gül, Bahar gelsin biter laleleyle sümbül, Yaz gelince biz Sivas`a gidelim. |
Hepinizi kutluyorum cani gönülden
Siz hep devam edin böyle derinden Sakin ola birbirinizi üzmeyin Kem gözlerle kimseyi süzmeyin... |
Saclari saridir benziyor güle
Kaküllerini döküyor lüle, lüle Eger kazak öreceksen Benzesin lütfen kirmizi güle... |
Karatasliyim ama yüregim pamuk,
Bu gurbet elde yandik kavrulduk Sairlik bir durum varsa eger Onuda senin sayende ögrendik. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:40. |
|