![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
ya salim abi noldu ben anlamadım özelden yazsana akşam bişeymi oldu kerim bişeymi yazdı msj silinmiş heralde hadi yazsana bekliyorum
|
gönüüüüüüüüüüül noldu gı dün canım sıkıldı sabh sabah
msn açıyorum orda anlat zalimabiden ses çıkmadı |
Kuşum Günaydın nerdsin ya akşam neler oldu.Salim abiye katılıyorum şaka dozunda kalmalı,neyse bugün biz Kerimi bulur İsmailden özür dillettiririz yanlış anlama ortadan kalkar konu tatlıya baglanır...
|
Ne varsa bende tamam geliyorum anlatıyım.Zalim abi sesini duymadı desene...
|
Kuşum kimse yok birde sabah erkenden gelip sigara içeceklerdi.:):):)
|
kerim canım benim boşver olanları sen gel yine takıl buraya tamam aplalarını bırakıyormusun yoksa senin bizle bi sorunun yok biz seni çok seviyoz canım bak küserim gelmessen bidaha senle hiç konuşmam sen belki boş bulunup bişey söylemişsin özür dile canım tamam sitede gezinmessin bize gelir gidersin gelmessen çok üzülürüm gerçekten bugün akşam gel bekliyorum.....LÜTFEN
|
[QUOTE=gönlüm58;496492]Kuşum kimse yok birde sabah erkenden gelip sigara içeceklerdi.:):):)[/QUOTE]
heee zalim abi geldi ama içemeden gitti kimse gelmesin diye geldim erkenden ben buraları sahipsiz bırakırmıyım şimdi kübra gelir ona devrederiz dükkanı çıkarız ;) |
Bencede çıkmazsak evin ilerini kim yapacak,zalim abi burda ama sigaar falan içemez içirttirmeyiz...
|
Hazan gelmiş hoşgeldın Hazan GÜNAYDIN...
|
aha hazan geldi hazan dükkanı devralıyormusun kimseye sigara içirtme biz çıkacağız canım
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:25. |
|