![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
O zaman bizde plan yaparız .A dan z ye kadar sınırsız plan hazırlayalım hazırlıklı olalım...:)
|
Hosbulduk Hazan iş bitermi kaytardım.:):)Az sonra devam ederim nasılsın canım?Kahveler süper ellerine saglık...
|
[B]Günaydın hanımlar :) Sabah muhabbetiniz bol olsun.
Valla size helal olsun,bu kadar cıvıl cıvıl konuşmalarınız var.[/B] |
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[QUOTE=EyüphanAydın;496533][B]Günaydın.
Bende bir fincan alıyorum ve koyu bir muhabbete katılalım :)[/B][/QUOTE] [B]Muhabbet burada mı? yoksa diğer topiç mi? Eyüphancığım:) Bakın, topiçlerarası yarış olsa, bayanların topiç bize on basar:) Tek hedef içimizdeki İrlanda'lıları:), kendi yollarına getirmek olmalı:):):) Herkes kendi topiçine sahip çıksın ERKEKLER UYUMA TOPİCİNE SAHİP ÇIK...! mı desek ne yapsak:)[/B] |
Hoşgeldin eyüp ne yapalım arada ugrayıp canlandırmaya çalışıyoruz...
|
[B]bu topiç emin ellerde abi yakında diğer topiçi geçeriz .sen müsait olunca uğra ben hep buralardayım.[/B]
|
[B][QUOTE=Salim58;496569][B]bu topiç emin ellerde abi yakında diğer topiçi geçeriz .sen müsait olunca uğra ben hep buralardayım.[/B][/QUOTE]
Aynen öyle.Bir kaç kişi bu topiçi ayakta tutuyor :) Ama en yakın zamanda iyi işler yapıcaktırız.[/B] |
Kankamın topicine sahip çıkın,hiç bir fırsatı kaçırmayın...:):):)
|
[B][QUOTE=Rallim58;496566][B]Muhabbet burada mı? yoksa diğer topiç mi? Eyüphancığım:)
Bakın, topiçlerarası yarış olsa, bayanların topiç bize on basar:) Tek hedef içimizdeki İrlanda'lıları:), kendi yollarına getirmek olmalı:):):) Herkes kendi topiçine sahip çıksın ERKEKLER UYUMA TOPİCİNE SAHİP ÇIK...! mı desek ne yapsak:)[/B][/QUOTE] Abicim elimizden geleni yapıyoruz,Yaradılana saygımız var yaratandan ötürü.:rolleyes: Biraz benimle,biraz onunla topiç ayakta kalıyor. Elbette bayanları geçmem mümkün değil ama :) onlara yakın oynuyoruz. Gün gelicek bu konu bayanlarıda geçicek:D[/B] |
[B]memet abi görmeden bi cigara içeyim.:)
diğer topiçten kovulduk.:) cezamızı ödedik ama yinede müsade etmiyorlar.;) nargilemi orada içerim artık.:D[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:49. |
|