![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Hasanim sen artik bunlara takma
Düz yoluna git saga, sola sarkma Ben pisman degilim birazcik kirik Orasi olmasaydi birbirimizi taniyamazdik. |
Ömerde mi küstü yazmiyor artik,
Yatili okulda canimizdan biktik, Cok sükür gecmisi geriye attik, Artik baska yasam basladi bizde. |
Küsmek bize yakismaz
Büyükleriyle takismaz Gönüller sevgiyle dolsun Muhabbetimiz ebedi olsun. |
[COLOR=black]Kalpten kalbe bir yol vardır izlenir
Sevgim hazinemdir kalpte gizlenir Arif'in sabrıyla gönül bezenir Sevda bilmez dosta sitem eylerim[/COLOR] |
[QUOTE=arifcoskun;355300][COLOR=black]Kalpten kalbe bir yol vardır izlenir
Sevgim hazinemdir kalpte gizlenir Arif'in sabrıyla gönül bezenir Sevda bilmez dosta sitem eylerim[/COLOR][/QUOTE] Kalpten kalbe bir yol varsa gecilir Sevgi gercekten varsa secilir Sevda bilmeyen dosttan Biran önce vaz gecilir... |
[QUOTE=arifcoskun;355300][COLOR=black]Kalpten kalbe bir yol vardır izlenir
Sevgim hazinemdir kalpte gizlenir Arif'in sabrıyla gönül bezenir Sevda bilmez dosta sitem eylerim[/COLOR][/QUOTE] Kalpten kalbe giden yolun olayim, Güzel dost ugruna canim vereyim, Gercek dostluklari nerede bulayim. Sevda bilmeyenden dost olmaz sana. |
Radyoda kapali calmiyor müzik,
Yar elinden benim yüregim ezik, Dost bildiklerimden yemisim kazik, Gercek dost elinden gelen hos ola. |
[quote=karatasli;355306]Kalpten kalbe bir yol varsa gecilir
Sevgi gercekten varsa secilir Sevda bilmeyen dosttan Biran önce vaz gecilir...[/quote] [COLOR=black]Dostun bahçesine güller ekmeyi Vuslat eylemeyip özlem çekmeyi Canımı yandırıp cana bakmayı Anlamayan dosta sitem eylerim [/COLOR] |
Yildizeli ilcem sandaldir köyüm,
Benim sonradan bozuldu huyum, Zenginde degiliz gariptir soyum, Gurbet elde garip yasariz bizler. |
[quote=sandalli;355308]Radyoda kapali calmiyor müzik,
Yar elinden benim yüregim ezik, Dost bildiklerimden yemisim kazik, Gercek dost elinden gelen hos ola.[/quote] [COLOR=black]Günleri aylara yıla ekledim Sevdamı ben yüreğimde sakladım Kış ayında senden gül mü bekledim Vefa bilmez dosta sitem eylerim [/COLOR] (Radyo yalnızdım erken çıktım) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:46. |
|