![]() |
--->: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)
[QUOTE=abdussvs;269289][B][I][COLOR="Red"]yine tek başıma selam yollayıp tek başıma selam alıyorum ama olsun böylede güzel. Buradan tüm hemşerilerime, bu sayfaya giriş yapan herkese selamlar saygılar...
[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] ........................................................................................................ |
[CENTER][B][I][COLOR="Red"]YARAM DEŞMEYİN
Tutsak oldum ben sevdanın elinden Koparırlar gülüm seni dalından Doldur zehiri içeceğim elinden Sevda yarasıdır derdim açmayın... Tutmuyor artık bitanem ayağım elim Küstüm ben kadere artık konuşmaz dilim Seni sevdim sana taptım inan ki gülüm Yaram çıban oldu artık deşmeyin... Aşkın ateşiyle yandı yüreğim Bükülmezdi inan benim bileğim Sen yaktın beni nasıl kendime geleyim Konuşmayın ne olur derdim açmayın... Ağlama da göz yaşımı sileyim Tanrım o ölmesin ben yerine öleyim Sen yaktın beni nasıl güleyim Ne olur bırakın yaram deşmeyin... [/COLOR][/I][/B][/CENTER][COLOR="Magenta"]Kurtlapalı şairden[/COLOR] |
kurtlapalı hemşerilerim hayırlı akşamlar abdussvs paylaşımın için tşk ler
|
[B]herkese selamlar. ne iş Kurtlapa'dan kimse geçmez olmuş. ahali tatilde galiba yada tek başına çabalayan arkadaşlar artık pes demişler[/B]
|
hem kurtlapanın ençok cevaplanan konular arasında düşüşe geçmesi hiç hoş değil
|
abdussvs ile dark yamtar58'de uğramaz olmuş tatil ve sıcak gelince sayfayı unuttular galiba
|
[QUOTE=üsküdarli;277126]abdussvs ile dark yamtar58'de uğramaz olmuş tatil ve sıcak gelince sayfayı unuttular galiba[/QUOTE]
[B]ama açıkcası kurtlapa sayfası ikisi sayesinde canlanmıştı. eminim yine canlandıracaklardır[/B]. |
[QUOTE=abdussvs;270106][CENTER][B][I][COLOR="Red"]YARAM DEŞMEYİN
Tutsak oldum ben sevdanın elinden Koparırlar gülüm seni dalından Doldur zehiri içeceğim elinden Sevda yarasıdır derdim açmayın... Tutmuyor artık bitanem ayağım elim Küstüm ben kadere artık konuşmaz dilim Seni sevdim sana taptım inan ki gülüm Yaram çıban oldu artık deşmeyin... Aşkın ateşiyle yandı yüreğim Bükülmezdi inan benim bileğim Sen yaktın beni nasıl kendime geleyim Konuşmayın ne olur derdim açmayın... Ağlama da göz yaşımı sileyim Tanrım o ölmesin ben yerine öleyim Sen yaktın beni nasıl güleyim Ne olur bırakın yaram deşmeyin... [/COLOR][/I][/B][/CENTER][COLOR="Magenta"]Kurtlapalı şairden[/COLOR][/QUOTE] bu şiirde gerçekten okunmaya değer. emeği geçenlere teşekkürler |
[QUOTE=yiğidoturan;270109]kurtlapalı hemşerilerim hayırlı akşamlar abdussvs paylaşımın için tşk ler[/QUOTE]
[COLOR="Red"][I]Abi sağolasın saqnada selam ve saygılar sunarım... [/I][/COLOR] |
[B][I][COLOR="Red"]işlerimiz nedeniyle epey zaman geçti uğramayalı ama yinede fazla birşey değişmemiş zaten. [/COLOR][/I][/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:28. |