![]() |
--->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
Ya gardaşlar birileri ıslatmaktan bahsetmişte bu topic biraz ıslandı galiba esas konusunun dışına cıkmış şimdi sohbetle kurumaya bırakılmış havada güneşli:D
|
[QUOTE=fertelliyim;240964]Ya gardaşlar birileri ıslatmaktan bahsetmişte bu topic biraz ıslandı galiba esas konusunun dışına cıkmış şimdi sohbetle kurumaya bırakılmış havada güneşli:D[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yaa ne yaparsin baktikki bi sekilde en uzun topic rekorunu kiramiyacagiz bari bu sekil biraz sohbet edelim dedik bu arada neyi islatdigimizida bir bilsen :D kurutmak istemezsin :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B] [QUOTE=leblebi82;240950][B][COLOR="Indigo"]Cok istediğimden değil de bir kere söz vermiş olduk işte.[/COLOR][/B] :)[/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]hadi bakalim beklemekteyiz :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;241031][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yaa ne yaparsin baktikki bi sekilde en uzun topic rekorunu kiramiyacagiz
bari bu sekil biraz sohbet edelim dedik bu arada neyi islatdigimizida bir bilsen :D kurutmak istemezsin :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]hadi bakalim beklemekteyiz :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Evet bende öyle diyecektim. Beklemekteyiz. [/COLOR][/B] :) |
[B]günaydın millet
nbr inş.[/B] |
[QUOTE=leblebi82;241433][B][COLOR="Indigo"]Valla helal olsun. Aynı ıslatma olayını iki taneye çıkardın ya.[/COLOR][/B] :)[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]nasil yaaa iyi hatirla kardesim 1. renk körüydün ve benim sayemde renk körü oldugunu ögrenmisdin 2. resimdek'ini islatiyordun :)[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;241438][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]nasil yaaa iyi hatirla kardesim
1. renk körüydün ve benim sayemde renk körü oldugunu ögrenmisdin 2. resimdek'ini islatiyordun :)[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Hımmm. Renk körlüğü meselesini bir inceleyeyim. [/COLOR][/B]:) |
[QUOTE=leblebi82;241451][B][COLOR="Indigo"]Hımmm. Renk körlüğü meselesini bir inceleyeyim. [/COLOR][/B]:)[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]sende yaslanmada erken baslamis yaa :) bence bide onu aklina getirdigim icin bir ismarlama olsun :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;241453][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]sende yaslanmada erken baslamis yaa :)
bence bide onu aklina getirdigim icin bir ismarlama olsun :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"] Ya hayır şimdi baktım da ben orda ayrı bir söz vermemiştimki.. İkisini birleştirdim işte.[/COLOR][/B] :) |
[QUOTE=leblebi82;241459][B][COLOR="Indigo"]
Ya hayır şimdi baktım da ben orda ayrı bir söz vermemiştimki.. İkisini birleştirdim işte.[/COLOR][/B] :)[/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]nasil vermemissin yaaa iyi bakkkk ben ismarlarsin demisim susmakda onaylamak anlamina geldigine göre evet ismarlarim anlaminda olur ayriyetden bide islatirim dedin ikisi farkli :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;242106][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]nasil vermemissin yaaa
iyi bakkkk ben ismarlarsin demisim susmakda onaylamak anlamina geldigine göre evet ismarlarim anlaminda olur ayriyetden bide islatirim dedin ikisi farkli :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Evet susmuşum ve diğer konuda konuşmuşum. Yani ıslatacağız tabiki. Ama bir defa. [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:08. |