Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   ASKER (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13886)

ahmet_brs 08.05.2009 00:12

Cevap: ASKER

yok murat temel tepe deil sadece sivas dedi bana temel tepeye gitceklere temel tepe diolar sanırım
bu arada ben bursadan

MuratCop 08.05.2009 00:16

Selam Arkadaşlar bende Sivas 5. Piyade Eğitim Tugayı 1. Piyade Er Eğitim Taburu Ulaştırma'ya düştüm 8 - 12 Temmuz arası istanbuldan yola çıkıp teslim olacağım daha silüsümü almadım 22 yaşındayım adım Murat benimle aynı yere düşen arkadaşlarla tanışmak isterim. Allah Yardımcımız olsun ...

ahmet_brs 08.05.2009 00:23

arkadaslar 89/2b 5. er egitim tugayina düşen arkadaşlar [email]iskampak@gmail.com[/email] ekleye bilir msne

istanbullu34 08.05.2009 12:51

slm arkadaşlar bende istanbuldanım sivas temeltepe mi ne oraya düştüm 5inci piyade tugayı 8 temmuzda askerim inş nasıl biyer acaba sivaslılar varsa bilgi alabilirmiyiz beklioruz:D bu a b olayını çıkatanın varya ben bide a b olayı çıkmış ya tertiplerimiz bize 2 ay takıor böle bişi varmı ya 3 gitsem daha iyiydi valla:D

ya bu temeltepe sivasın neresınde sivaslı arkadaşlar bilgi verirmisinis merkezdemi nerde buyer ya 5,inc, piyade tugayına düşenler varsa msn eklesin 8 temmuzda gidiorum ben istden sivasa:D belki aynı koğuşa düşcem arkadaşlar bulurum burdan msn verıorum ekleyen eklesin [email]onlyyou.34@hotmail.com[/email]

carpatia85 08.05.2009 12:59

merhabalar
erkek arkadasimin gidecegi yeri tam olarak ogrendik .[COLOR="Red"]5.p.er egt.tug. 1.[/COLOR] [COLOR="Red"]p.er.egt.tb.k.ligi.sivas ulastir. sur.208. tk.[/COLOR] simdi bu tam olarak ne oluyor? burdan komando vs yada temeltepeye gidip gitmeyecegi anlasiliyor mu? anladigim kadariyla bir temeltepede egitim gorenler var onlar daha agir sartlarda egitim goruyor? birde tavan tepe mi ne vardi orasi daha rahatmis sanirim. birde komando olabilecegi vs burdan ogrenebiliyor mu:confused: kendimi rahatlatmam adina surerkli arastiriyorum kendisi bile arastirmiyor. ama bizlerin sansi bu sanirim sizler adina daha cok endiselenmek.

murat17 08.05.2009 14:30

slm arkadaşlar. 89/2 b olarak 5.p.eğt.tug. ulastırmaya düşenler beni eklesin
[email]murat.cetin17@windowslive.com[/email]

merak edneler için sivas ile ilgili bilgi verebilirm.üni.sivas ta okuduğum için az çok biliyorum

PHaRUcK 09.05.2009 11:44

S.A ArkadaşLar ,)) 5.P.Er Egt.Tug.1.P.Er.Egt.Tb.K.Ligi.ULastırma 89/1B oLarak 12 nisanda tesLim oLduğum birLiğimden dün saat 11:00 de yemin töreninin bitmesiyLe çıkmış buLunuyorum ,)) ALLah herkese de hayırLı bi şekiLde bitirip geLmeyi nasip etsin ,))

Ben gördükLErimi yedikLErimi içtikLErimi anLatayım umarım herkes için acıkLayıcı oLur ,)) Merak ediLen başka bişi warsa burdan yardımcı oLmaya caLısırım ,))

ÖnceLikLe yaz sezonu da oLsa kesinLİkLe sivas cok soğuk haLa ve inanıLmaz değişken bi havası war.Sabah iştimasında donarken öğLen sıcaktan yanıyoruz aksam istimasını sağanak yağmurLa karsıLıyoruz.BöyLe değişken bi havaya sahip kamufLaj ve içLikLer sıcak tutsada eLLrinizin ve yüzünüzün üşümesini engeLLeyemiyosunuz ne yazıkki :S

Eğitim oLarak çok çok rahat herhangi bi sıkıntı yasamayacağınız bi yer ,)) Yanaşık düzen ve tüfekLi tüfeksiz hareketLEri tugay iştima aLanında yapıyorsunuz geri kaLan eğitimLer HAVANTEPE de..Buradan TEMELTEPEyi de görebiLirsiniz ,)) ALLAh oraya düşenLerin yardımcısı oLsun ,))

Yanınızda kesinLİkLe traş seti,eL,ayak ve dudak kremi,tırnak makası ve sabun harici hiçbişi götürmeyin ben de dinLemedim götürdüm ve valizimi komple askeriyenin verdiği vaLize bosaLttım cünkü fazLasıyLa herseyi askeriye veriyor zaten..

YemekLErimiz dışarıdan geLiyordu.Kimi için çok kötüydü ama ben ki siviLde cok yemek secen biri oLmama rağmen yemekLerimizi cok cok beğeniyordum..

[B]KahvaLtı oLarak gördükLerim: [/B]Haşlanmıs yumurta,sucuklu yumurta,çokokrem,siyah yeşil zeytin,çay,kakaolu süt

[B]Öğle ve akşam yemeği oLarak gördükLerim:[/B] Makarna,dalyan köfte,et sote,türlü,güveç,ıspanak,bezelye,kuru fasulye,pirinç ve bulgur pilavı,mercimek sebze ve sehriye corbaları,kıymalı yumurta (daha var da akLıma geLmiyo)

GeneL oLarak cok rahat bi askerLik dönemi geçirdim.DağıtımLarda hep kıbrıs yoğunLuk oLurdu ama bu tertip İstanbul ağırLıkLı oLdu.

Ben ÇanakkaLe GeLiboLu Orduevine düştüm.DağıtımLar Kıbrıs,İzmir(Foça,KozLuk),İstanbul(Y.Bosna,Hadımköy,Kartal,Ortaköy,Sarıyer,Kadıköy),Ankara(Mamak,Çankaya,EtLik),Bodrum,Antalya,Hakkari(Yüksekova,ŞemdinLi),Şırnak(Cizre) buraLara oLdu geneLLikLe ,))

[QUOTE=carpatia85;407599]merhabalar
erkek arkadasimin gidecegi yeri tam olarak ogrendik .[COLOR="Red"]5.p.er egt.tug. 1.[/COLOR] [COLOR="Red"]p.er.egt.tb.k.ligi.sivas ulastir. sur.208. tk.[/COLOR] simdi bu tam olarak ne oluyor? burdan komando vs yada temeltepeye gidip gitmeyecegi anlasiliyor mu? anladigim kadariyla bir temeltepede egitim gorenler var onlar daha agir sartlarda egitim goruyor? birde tavan tepe mi ne vardi orasi daha rahatmis sanirim. birde komando olabilecegi vs burdan ogrenebiliyor mu:confused: kendimi rahatlatmam adina surerkli arastiriyorum kendisi bile arastirmiyor. ama bizlerin sansi bu sanirim sizler adina daha cok endiselenmek.[/QUOTE]

[B][I]TemeLtepede değiL kardeşim orası farkLı bi yer bu yazdığın yer benim gittiğim yer gerekLi biLgiLeri üstteki mesajımda yazdım zaten ,)) Komanda da değiLsin komanda oLsaydın siLüsünde yazardı o uLastırma oLark gidicek ,))[/I][/B]

bdrm 09.05.2009 13:17

slm arkadaşlar bende 89/2 b grubu olarak 8 temmuzda birligime teslim olucam 5.piyade er eğitim tugayı 1.piyade er eğitim tabur komutanlığı ulaştırma sivas aynı yere aynı tarihte gidecek olan arkadaşlar varsa tanısalım birde bi sorum olacak komandoyu neye göre şeçiyolar orda

carpatia85 10.05.2009 13:20

pharuck
sana bisey sormak istiyorum. simdi biz askeriye gidip listeden baktik nereye gidecegini ve tam olarak yukarda yazdigim yer yaziliydi. biz daha sulusu almadik. suluste listede belirtilmeyen arti birsey mesela komando oldugu gibi bir surprizle karsilasma durumumuz olur mu? yoksa listetede komando olsa yazarmiydi?

bdrm 11.05.2009 00:01

olsa yazardı kacında gidiyosun sen ama dısardan gelen söylentilerde acemi birligine gittiginde hersey degisiyomuş ulaştırma olarak gidiyoruz ama orda denizci yada komanda olabilme ihtimalimizde varmış

WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:21.