![]() |
Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?
anayasa mahkemesi
|
Ak Parti'nin bilim açısında ABD'den emir aldığını nasıl kanıtlarsın abi?:)
Ama ben mecliste gücü bir şeye yetmeyen,aciz parti rolünü oynayan ama hep Anayasa Mahkemesi'ne giderek acizliğini örtbas eden bir partiyi bilim açısından kantlayabilirim!:) |
[QUOTE=Ötüken;511429]Ak Parti'nin bilim açısında ABD'den emir aldığını nasıl kanıtlarsın abi?:)
Ama ben mecliste gücü bir şeye yetmeyen,aciz parti rolünü oynayan ama hep Anayasa Mahkemesi'ne giderek acizliğini örtbas eden bir partiyi bilim açısından kantlayabilirim!:)[/QUOTE] Ben o konuda CHP'yi şuna benzetiyorum Sokakta mayfandan dayak yiyen birisini Polis'e bildiren birisine zira ülke AKP tarafından habire sopalanıyor o da bunu elindeki tek güç olan Anayasa Mahkemesine başvurarak durdurmaya çalışıyor ayrıca senin dediğinde büyük abi kesin gelip döver ama benim dediğimde eğer bildiren vatandaş haklı ise polis tutuklar yani CHP haklı ise Anayasa mahkemesi bakar inceler Anayasaya aykırı birşey varsa ona göre karar verir... Yani haber olmuyor diye CHP'nin her başvurusu müsbet mi sonuçlanıyor sanıyorsunuz??? Ben de tek örnek vereyim AKP'nin ABD karşısındaki acizliğini... Türk askerinin başına çuval geçirildiğinde gıkını çıkarmaması, 9 Nisan 2006 Cüneyt Zapsu'nun ABD'de yaptığı bir görüşmede ABD'li bürokrata birkaç gazetecinin yanında söylediği "Bu adamdan yararlanmayı bilmelisiniz. Çünkü çok geniş bir itibarı var, hem inançlı olması hem de Batı tipi demokrasiyi benimsemesi nedeniyle. Devirmeye çalışmak yerine, delikten aşağı süpürmek yerine onu kullanın." cümlesi zaten yeterde artar ki bu örnekleri bilimsel olarak artırabiliriz... Saygılar, sevgili gardaşım... Tek dedim 2 vermişim hızımı alamamışım:D |
İktidarda CHP ya da MHP olsa eminim A,B,D harflerini bile çıkarır alfabeden..:)
Hatta işini garantiye almak için U,S,A harflerini de atar..:D |
Sivasa Unutan Partiye verenleri bir türlü anlamıyorum
Birde Sivasın Aşığım diyorlar o kişiler demekki gerçek aşığı deyil imiş |
[B]"Sokakta mayfandan dayak yiyen birisini Polis'e bildiren birisine"[/B]
Abi mükemmel bir cümle..:) Türban yüzünden dayak yiyen birisi daha çok dayak yesin diye,İHL'li diye dayak yiyen birri daha çok dayak yesin diye polise bildiren birisi mesela..:) |
[QUOTE=Ötüken;511476][B]"Sokakta mayfandan dayak yiyen birisini Polis'e bildiren birisine"[/B]
Abi mükemmel bir cümle..:) Türban yüzünden dayak yiyen birisi daha çok dayak yesin diye,İHL'li diye dayak yiyen birri daha çok dayak yesin diye polise bildiren birisi mesela..:)[/QUOTE] Ben sana birşey diyeyim mi bu türban meselesini çözecek tek parti CHP'dir... Birde biliyorsun bu konuda ve 2 temmuz konusunda konuşmayı sevmiyorum sadece yukarıdaki cümleyi söylüyorum ve kendimce kapatıyorum... Birde son zamanlarda mesajlarını beğenerek okuduğum Osmanlı abimiz ya da kardeşimiz bilemiyorum yaşını bir hayvan vardır yavrusunu severken öldürür :) sanırım Sivas'ı sevenlerde öyle seviyor, seve seve öldürdüler memleketi:) Ayrıca Ötüken sen örnek istedin ABD'den emir aldığını nasıl ispatlarsın diye bende ispatladım, MHP ya da CHP hele bir tek başlarına iktidara gelsinler ya da birlikte bilmem o zaman görürüz ABD'den emir alıyorlar mı? CHP dönemi ambargoları bu ülke ABD'den emir almadığı ve emirlerini yerine getirmediği için onurları ile yedi ve sonrasında %45 oyla yeniden birinci parti yaptı 77'de unutmayalım... |
10 tane AK Parti,10 tane MHP ve CHP birleşse ABD'yi bu ülkeden kovamazlar.Sen daha iyi bilrsin ki ekonomik bağımsızlığını yakalayamamış bir devlet asla tam bağımsız değildir.
|
[QUOTE=Ötüken;511495]10 tane AK Parti,10 tane MHP ve CHP birleşse ABD'yi bu ülkeden kovamazlar.Sen daha iyi bilrsin ki ekonomik bağımsızlığını yakalayamamış bir devlet asla tam bağımsız değildir.[/QUOTE]
bizi ekonomik bağımlılıklara günden güne sürükleyenler utansın.... |
[QUOTE=Ötüken;511420]Eskiden mahallelerimizde aciz,güçsüz,çelimsiz,elinden bir şey gelmezler vardı.Ama abileri vardı,korkmazlardı,bıçak çekerlerdi,bıçağı sokarlardı.kendileri aciz olmasına rağmen abilerinin korkusuz olması onlara cesaret verirdi halbuki birey olarak tek bir olumlu yönleri yoktu.Kim onlara laf ederse hemen abilerine giderdi.O insanalr baan CHP'yi anımsatıyor..[/QUOTE]
Sokak köşelerinde tek ilgi alanları dedikodu olan insanlar olur , işleri güçleri dır dır yapmak sende bana onları anımsatıyorsun... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:29. |