![]() |
Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI
[QUOTE=BAHATTİNÖZDEMİR;378586]Kelimelerimi okadar seçerek yazıyorum ki yanlış anlaşılmaya sebep olmamak için.
Her kes memleketinin daha iyi olmasını ister .Değerlerimizi kullnmalıyız. Özellikle karadeniz sahil yolunun bizim bölgeden geçmesi çok büyü bir imkan bunula ilgili çaba göserilmeli.[/QUOTE] Sana katılıyorum Bahattin gerçekten özenli yazmak gerekiyor. Karadeniz bağlantı yolunun etüd çalışmaları tamamlandı plan aşamasında olması lazım ama proje sahibi Abdüllatif Şener olduğu için askıya alınma ihtimali de var. |
Sayfamızı dışardan okuyan misafir arkadaşlar lutfen üye olun gelin foruma katılın sizlerinde fikirlerinden istifade edelim.
|
cafer abi özel mesaj için girdiğimde sohbet sitesi kapanıyor.birkaç defa denedim olmadı.sen göndermeyi dener misin?
|
Benn aslında burayı tesadüfen gördüm sivasspor sitesine bakıyordum oradan katıldım.
mehet hocam birde şundan çekiniyorum biri: Kardeşim sizden başka bilen yokmu diye yazarsa çok üzülürüm. Sadece bazı şeyleri hatırlatmaya çalışıyorum hiç kimse adısta bu kadar okuyan olduğunu bilmiyordu bende bilmiyorum. |
[QUOTE=BAHATTİNÖZDEMİR;378596]Benn aslında burayı tesadüfen gördüm sivasspor sitesine bakıyordum oradan katıldım.
mehet hocam birde şundan çekiniyorum biri: Kardeşim sizden başka bilen yokmu diye yazarsa.[/QUOTE] Bazı zorluklara katlanmak gerekiyor herkesin bizim gibi düşünmesi diye bişey yok olumsuz fikir beyan eden olacak eleştiren de olacak ama biz doğrudan şşaşmayacağız. Gülü seven dikenine katlanır. |
Şu anakadar asdıslı olarak en yüksek bölümü edek halilin gazinin oğlu kazandı:
T:o:B.B. elektronik Mühendisliği Kim biliyor? |
Hangi oğlu orayı kazanan Gazi'nin kendiside çok zekiydi Allah yüzüne baktı zamanında köyü terketti gitti hem kendi hayatını kurtardı hem çocuklarının.Herkesin öyle birini örnek alması gerekir
|
Biz köyümüzü seviyoruz ben ve kardeşlerim hep iyi şeylerle katlıda bulunmaya çalışıyoruz.
İyilikleri öne çıkarmak lazım. Köyümüz için bir şey yapılcaksa yaparız. |
Bunlar gurur verici şeyler.
Nasıl yanlışlıklar bizi üzüyorsa iyiliklrde sevindiriyor. |
Köyümüzü ve köylülerimizi sevmesek burada bu kadar yazıp çizmeyiz bu yazılanlar şöyle bir okunsa kendimiz için istediğimiz birşey varmı hep başkaları için istiyoruz
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:54. |