![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Ağaç diktim çölere de yedirmedim keçiye
Söyle bana bakim nedir alacağın hediye Sevgi, umut tohumları ektim ben yüreğime Bir güneş gibi doğsan gelsen olmaz mı ?:) . |
her gün mutfakta yemek pisirilir
tat versin diye icine baharat atilir lezzetli olsun diye patlicanlar kurutulur icine kiyma pirinc domates salcasi tuz vs katilir dostlar gelecek diye sofralar donatilir cardaga masalar kurulur üzerine örtüler serilir pisirlen yemekler tabaklara yerlestirili |
şair yazmaktan usanmaz
işleyen demir paslanmaz çok gülen aşık yaşlanmaz sivastan gecen tasalanmaz |
[QUOTE=karatasli;355467]Hasan agabim feda olsun sana bir dilim pasta
Nede olsa bu kardesin sana hasta Hatirlarmisin bilmiyorum bundan uzun yillar önce Sende bana yedirmistin karincali pasta..[/QUOTE] Daha yeni yadettik gecen günleri, Simdi özler oldum sizsiz dünleri, Parklarda yolmustuk sari gülleri, Paramiz mi vardi güller alacak. |
tatlı dilli aşçı olmuşun tarif verirsin
yanlızca yapar kendin kendine yersin bizler beceremeyiz sende bilirsin yeni bişey yaparsan bizede gönderiverirsin |
Telli kız salınarak çok gider puara
Bülbül düşürmüş gülünü ahuzara Çok el açsam çok yalavarsam Tanrıya Benimde gülümü der desem olmaz mı ? . |
Binalari dikmis tam yedi katli,
Yemeklerin leziz dillerin tatli, Olmusum ben bir kara bahtli, Ben kendi halime yanar aglarim. |
sivasımda sıra sıra uzanır daglar
yar rüyada beni görmüş ağlar gurbet bırakmaz elim ayagım bağlar hasret üzlem har har yüreğim dağlar |
Ne güzel söyleriz böyle şeyler
Cikletten çıkar bu tür sözler Ozanlar toplaşsa derleseler Telif hakkı alıp yesek olmaz mı ? [B].[/B] |
Hay eylede kangallima hay eyle,
Götür selamini dostuna söyle, Inleyip durursun ne diye böyle, Yürekler dayanmaz askina senin. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:54. |
|