![]() |
Cevap: Sitemizin Ozanları
[CENTER][QUOTE=OSMAN ECE;586543]ne gözümde para nede pul
olayım mevlama sadık kul istemem gaftan yeter çul diyarim sefille gezer bir zaman [B][COLOR="darkred"][I]Asiklarin sahi Diyari baba Sefilin Can yoldasi Bizimse can abimiz Tasi gedigine koyar bir zaman.. [URL=http://img512.imageshack.us/i/gulw.gif/][IMG]http://img512.imageshack.us/img512/1917/gulw.gif[/IMG][/URL] [/I][/COLOR][/B].[/CENTER] |
gurbetin kahrini cekemez oldum
gece gündüz aglar oldum bir güldüm dalinda düstüm savruldum bu hasretlik bitermi bir zaman |
Seksenyedi yıl olmuş atam kuralı
Coşkuyla kutluyor bayramı millet Seni çok seviyoruz Cumhuriyet İlelebet yaşayacaksın her zaman |
ATAM İZİNDEYİZ
varlığım malım canım özümle ATAM İZİNDEYİZ soyum sülalem oğul kızımla ATAM İZİNDEYİZ canını koydun vatan diye gece gündüz yollarda yaya cumhuriyeti bize ettin hediye ATAM İZİNDEYİZ sivasta bu temeli attın cephede aç susuz yattın türk milletini ihya ettin ATAM İZİNDEYİZ |
Diyari yazdığın önce okuyup,
Sevgi tezgahında özüm dokuyup, Dünyayın malını ardima koyup, Sundugun sevgiyi tatmaya geldim. |
Bugün büyük gün kutlu olsun
Kalplere sevgi merhamet dolsun Türkten başka yok senin dostun Bugün bayramı kutlamaya geldim |
[QUOTE=sandalli;586609]Diyari yazdığın önce okuyup,
Sevgi tezgahında özüm dokuyup, Dünyayın malını ardima koyup, Sundugun sevgiyi tatmaya geldim.[/QUOTE] bugün erken gelip kuruldum inşaatta biraz fazla yoruldum patronla atışıp iyice gerildim üzerimden sitresi atmaya geldim |
Bekledim yolunu gelmezsin sandım,
Hafta çok stesli kavruldum, yandım, Gelir gelmez hemen adını andım, Seni kizdirana çatmaya geldim. |
birgün gelmesem hasta olurum
sizi bulamassam yasta olurum bakarsın birgün usta olurum sitede matağımı satmaya geldim |
Ustanın ustası sensin be usta,
Senin sanatına tüm alem hasta, Kıymet veriyorsun gardaşa, dosta, Canımı canına katmaya geldim. |
bazı kafalar yenimi yoksa paslımı
aslaa inkar edemem ben aslımı vatana cumhuriyeti etti teslimi ataya dualar etmeye geldim |
El ayak çekilip gece olunca,
Yalnızlık içimde keder salınca, Gönül coşup hayallere dalınca, Ben de alev alev tütmeye geldim. |
dünkü çocuklar beni kınıyor
bunlara çok kafam dönüyor yrtta binlerce meşale yanıyor türk bayrağını tutmaya geldim |
Bazen ben de deli dolu akarım,
Kime selam versem borçlu çıkarım, Ben bana dargınım, benden bıkarım, Beni uçurumdan itmeye geldim. |
herkes gider kendi bildiği yoluna
allah muhtaç etmesin kulu kuluna kimisi mıhına vurur kimide nalına kader kanunundan kaçılmaz dostum ustadım ayağı deüğiştirdim buyurun yenisi |
Yerimiz, yurdumuz ateşte korda,
Vatanın, milletin hali çok zorda, Herkese diyecek sözümüz var da, Sözlerim buraya açılmaz dostum. |
yıllardır düzelmediki bu düzen
devlet malı dediler oldular sazan olmadı olmayacak bu düğümü çözen bu ahlakten aslaa vaz geçilmez dostum |
Ozan oldu isen birinci erek,
Ümitsiz gönlüne bir sevda gerek, Aşkta bir ceylan ol olma engerek, Yarsız aşk badesi içilmez dostum. |
Bugün bayram dedik geldik oturduk,
Sözleri seninle buna getirdik, Dert ile kederi biraz bitirdik, Ozan dergahindan kaçılmaz dostum. |
[B][I][COLOR="Red"]CUMHURIYET
Seksen yedi yil önce kuruldu cumhuriyet, Atam etti bizlere armagan iste hürriyet, Birlik beraberliktedir huzur ve saadet, Tüm milletimizindir cagdasca milliyet. Türk ulusu huzur ve güvene layik Atam izindeyiz, emanetine kaldik sadik, Türkiye laiktir ezelden ebede kalacaktir laik, Tüm ulusuma diliyorum baris, huzur ve mutluluk. Vatanim´dan ayrigim fakat bagliyim özümden bayragima, Sükran ve minnet borcluyum sehit ecdadlarima, Bayragimiza rengini vermisler damarlarindaki kandan, Özgürlük, huzur bizlere kaldi sizden armagan. Yazan Kardelencicegi. Sizlerin yazdigi kadar güzel degil ama...[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Kardelencicegi;586640][B][I][COLOR="Red"]CUMHURIYET
Seksen yedi yil önce kuruldu cumhuriyet, Atam etti bizlere armagan iste hürriyet, Birlik beraberliktedir huzur ve saadet, Tüm milletimizindir cagdasca milliyet. Türk ulusu huzur ve güvene layik Atam izindeyiz, emanetine kaldik sadik, Türkiye laiktir ezelden ebede kalacaktir laik, Tüm ulusuma diliyorum baris, huzur ve mutluluk. Vatanim´dan ayrigim fakat bagliyim özümden bayragima, Sükran ve minnet borcluyum sehit ecdadlarima, Bayragimiza rengini vermisler damarlarindaki kandan, Özgürlük, huzur bizlere kaldi sizden armagan. Yazan Kardelencicegi. Sizlerin yazdigi kadar güzel degil ama...[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] bu vatan için bayrak için cumhuriyet için yüreğinden dökülen her cümle güzeldir yüreğine sağlık kardelen |
Ulusum yıllarca ödedi diyet,
Esaret değildi edilen niyet, Emekle kuruldu bu Cumhuriyet, Ecdada hiç paha biçilmez dostum. |
[CENTER][OSMAN ECE;586641]bu vatan için bayrak için cumhuriyet için yüreğinden dökülen her cümle
güzeldir yüreğine sağlık kardelen [url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img220.imageshack.us/img220/5560/tsk79.gif[/img][/url] [B][I][COLOR="Red"]Degerli Üstadim....[/COLOR][/I][/B] [/CENTER] |
Hoş geldin ozanim, yoluna kurban,
Ne güzel duruyor aşıklık urban, Sazına, sözüne bu garip hayran, Sizlerden öteye göçülmez dostum. |
[QUOTE=sandalli;586644]Hoş geldin ozanim, yoluna kurban,
Ne güzel duruyor aşıklık urban, Sazına, sözüne bu garip hayran, Sizlerden öteye göçülmez dostum.[/QUOTE] Gönlüm seninledir bedenim uzak, Üşürsen alayım bir hırka kazak, Gidersen öteye kurarlar tuzak, Karanlık gecede seçilmez dostum. |
iki can dost geldi bana çay molası
ikiside toprak eşerken altın bulası gelirim saat ona çeyrek kalası sizlere kıymet biçilmez dostum |
Kardelençicegi ne güzel yazı,
İbretler alırım sözünden bazı, Hiç yalnız bırakma kardeşim bizi, Sözlerim dilimden saçılmaz dostum. |
Aslana sormuşlar var mıdır yelen,
Demiş sırtımdadır Allah'tan gelen, Biz burada kuşuz aslan kardelen, Ona danışmadan uçulmaz dostum. |
Dostlarım bugün de ayak tıkandı,
Dertli gönlüm korda yarsız yıkandı, Sandalli siteden en son çıkandı, Sizlerin kiymati ölçülmez dostum. Cok zorladi, oldu sayin. :)) |
[B][COLOR="Red"]Asil bir milletin torunuyum
Türk oldugum icin gururluyum Cumhuriyetten armagan bayragim Vatansiz, yurtsuz yasanmaz dostum. [URL=http://img145.imageshack.us/i/83944062ga3o.gif/][IMG]http://img145.imageshack.us/img145/8388/83944062ga3o.gif[/IMG][/URL] [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sandalli;586655]Dostlarım bugün de ayak tıkandı,
Dertli gönlüm korda yarsız yıkandı, Sandalli siteden en son çıkandı, Sizlerin kiymati ölçülmez dostum. Cok zorladi, oldu sayin. :))[/QUOTE] Sen iyi sıyrıldın üstat biz ne yapalım :) Haçen ayak içun farzedun lazum, Pilemem nerede kirulan sazum, sivaburs diyi ki sonlandi yazum, Yiğidun pileğü büçülmez dostum, |
Bir uçtan bir uca büyük ülkemiz
Biz bir bütünüz bölünemeyiz Kürdüyle Türküyle tek yüreğiz Birlik,dirlik içinde olalım dostum |
ustadım gitmiş kara denize
sürmemiş tarlayı koymuş anıza diyari çay içerken gitti genize bana iyisinden kalmamış dostum idare edin artık attım tutmadı |
Aşarım ben yüce dağlar aşarım
Soysuza büyük olur şamarım Ders almayan gafile şaşarım Sevelim, sayılalım dostum |
Sevgi ve saygı çerçevesinde kaleme alınıyorsa içten gelenler,
Ayrı ayrı yerlerden gönüller konabiliyorsa orta yere, Ve sıcak bir tebbessüm kalıyorsa yüzümde geceden, Sizinle olmaktan mutluyum demektir. İyi ki varsınız. Allah rahatlık versin. |
uy sivabursum ne cüzel yazmişsun daa
haçan devam etsen diyrum çok cuzeldi uşağum hadi diyrum daa daha ne duraysun koçari gardaşum sivaburs alune ayağuna asğluk daa gerçekten harika olmuş kardeşim benim ikinci damatta laz görse bu yazdıklarmı çok gülerdi emiinim eline sağlık ve hepinizinde eline yüreğine sağlık teşekkür ediyorum hepinize. |
[B][I][COLOR="Red"]Iyi ki varsiniz Hepiniz
Allah yar & yardimciniz Sevgi heran & her zaman yoldasiniz, Nese, huzur dolsun Yüreginiz ... [URL=http://img145.imageshack.us/i/83944062ga3o.gif/][IMG]http://img145.imageshack.us/img145/8388/83944062ga3o.gif[/IMG][/URL] [/COLOR][/I][/B] |
haçan iyiçi sende varsın daa sensiz site neye yaradıçi cuzelim allah seni buradan eksik etmesun bacim opildiniz daaaaaaaaaa.
|
[B][/B]
[I][B]Bozulmuş mayan,kokmuş karakterin[/B][/I] [I][B]Akıyor yüzünden,cehalet terin[/B][/I] [I][B]Batmış kişiliğin,çökmüş fenin[/B][/I] [I][B]Bilirim adın düzünbazdır senin[/B][/I] [I][B]Vazgeçmemiş iki yüzlü arsız huydan[/B][/I] [I][B]Şahsizyetlizlik kaplamış tepeden boydan[/B][/I] [I][B]Yediden yetmişe bellidir toydan[/B][/I] [I][B]Bilirim adın düzenbazdır senin[/B][/I] [I][B]Kimse haddin hukukun aşmasın[/B][/I] [I][B]Hakikatım haksızlığa şaşmasın[/B][/I] [I][B]Bir sınırı vardır sabır taşmasın[/B][/I] [I][B]Bilirim adın düzenbazdır senin [/B][/I] |
Osman Ece sesimi duyuyormusun,
ismin var sesin yok biliyormusun, yoksa erkencisin uyuyormusun, sohbetimiz bitmesin mezara kadar. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:47. |