![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Ben kendi halimde cekip giderim,
Hepinize burdan selam ederim, Sanada mutlu bir gece dilerim, Simdi gidem yarin yine gelirim. |
aslinda bende ciksam iyi olur
basim yoksa cok daha fena olur bu sohbette bu gece burda son bulur umarim yilin ilk gününde uykumuz derin olur : )) |
nerdesiniz şiirci dostlar nerdesiniz
bir ses versem gelirmisiniz yine akşam oldu çöktü karanlık canım sıkıldı gelseniz artık |
[quote=kangallim58;355928]nerdesiniz şiirci dostlar nerdesiniz
bir ses versem gelirmisiniz yine akşam oldu çöktü karanlık canım sıkıldı gelseniz artık[/quote] Mesajın alındı birazdan buradalar Uzamasın ara gelirler yoldalar Gün olur söylenir sabaha kadar Canın şenlenir az sonra coşarlar . |
sivaslilar.net SİVASLILARIN sitesi
seviyorum sizleri dostlar varmı ötesi SİVAS aşkıyla yanan garip bülbülüm neyleyim sarayları neyleyimaltından kafesi |
Mesaji aldik gelmek isteriz
Arif`ten önce söze girmek isteriz Sizleri hep burada görmek isteriz Lakin ilham gelmeden yazilmiyor |
[quote=arifcoskun;355938]Mesajın alındı birazdan buradalar
Uzamasın ara gelirler yoldalar Gün olur söylenir sabaha kadar Canın şenlenir az sonra coşarlar .[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]yollar uzaktı gelemedim beklettim diye rahat edemedim mutfağı yudum pekledim geldim dostlarıma selam ederim [/COLOR][/B] |
[QUOTE=karatasli;355954]Mesaji aldik gelmek isteriz
Arif`ten önce söze girmek isteriz Sizleri hep burada görmek isteriz Lakin ilham gelmeden yazilmiyor[/QUOTE] şairin ilhamı hiç bitermi SİVASLIYA bir şiir yetermi ben duygusuzum yazamamda yoksa sen bendende betermi |
Öyle gel demekle gelinse
Söze kolayca girilse Eger dostlar izin verirse Hepinizi selamlarim dostlarim |
[quote=karatasli;355963]Öyle gel demekle gelinse
Söze kolayca girilse Eger dostlar izin verirse Hepinizi selamlarim dostlarim[/quote] [B][COLOR=darkorange]bir selamın yeter hepimize kolayca girebilisin meclise izin almakda neymiş gel hele şöyle bizde sana hoşgeldin deriz olmaz mı ?[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:49. |
|