![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Sair olanda ilham bitmez elbet
Lakin bizimki muhabbet Güzel sözüm olsa ederim sohbet Kangallim beni idare et |
Yürek mi dayanir düstügüm hala,
Istersen sandalli yaninda kala, Seni yarim diye bagrina ala, Sen yoksan benim anlamim yokki. |
Kroniklesti benimde yaram
Mevlam izin vermezki yare varam Dostlarim nasilsiniz hatriniz soram Hepinizi muhabbetle selamliyam |
[B][COLOR=darkorange]biz idare ederiz yok bunda kusur
elbet kusur hepimizde olur profesyonel değiliz bizde beşer şaşarız yazdıklarımızla ise düşmanı çatlatırız [/COLOR][/B] |
Karatasli atip durma tasini,
Iyi koru üsümesin basini, Söylede bilelim senin yasini, Abinmiyim kardesin mi bileyim. |
[quote=karatasli;355971]Kroniklesti benimde yaram
Mevlam izin vermezki yare varam Dostlarim nasilsiniz hatriniz soram Hepinizi muhabbetle selamliyam[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]aman sakın ha yaran olmasın kronik senin aşkın demek platonik platonik değilse belki melankonik sıcak çay getirdi size bacınız kronick [/COLOR][/B] |
Kronick söyle neden gec kaldin,
Yilbasi biletini nereden aldin, Mersin sicak diye denize daldin, Dikkat et kendine üsütmeyesin. |
Hallerime acir börtü ve böcek,
Sensiz bu ellerde acmiyor cicek, Ne yiyecegim kaldi nede icecek, Acindan ölecek garip sandallin. |
Arif'im söyler kendi halince
Hayatım döndü bir bilmeceye Çözmek isterim, gündüz, gece Cevap nedir sandalli sen söyle ? |
ne çile çektiysem senin yüzünden
kurtulamadım bir türlü elinden yalan değil sevdim seni gönülden gitmek zorundaydım yalan çıkmaz dilimden |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:25. |
|