![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Aşkına varmı[COLOR="Black"][B] çare[/B][/COLOR]
Gönlümde bunca yare Sızlıyor senin uğruna Dağlarına dargınım Yollarına yorgunum Gözlerine sürgünüm yar Sensizlik [COLOR="Black"][B]bana zulüm[/B][/COLOR] [COLOR="Black"][B]Kalbimde açan gülüm Yar gelmese gelsin ölüm[/B][/COLOR] Geceler boyu sürgün [COLOR="Black"][B]Şu kalbim sana vurgun[/B][/COLOR] [COLOR="Black"][B]Kanıyor senin uğruna[/B][/COLOR] Dağlarına dargınım Yollarına yorgunum Gözlerine sürgünüm yar Sensizlik [COLOR="Black"][B]bana zulüm[/B][/COLOR] Kalbimde açan gülüm Yar gelmese gelsin [COLOR="Black"][B]ölüm[/B][/COLOR] Feryad eden bülbüller Sazım yaralı teller [COLOR="Black"][B]İnliyor senin uğruna[/B][/COLOR] Dağlarına dargınım Yollarına yorgunum Gözlerine sürgünüm yar Sensizlik [COLOR="Black"][B]bana zulüm[/B][/COLOR] Kalbimde açan [COLOR="Black"][B]gülüm [/B][/COLOR] [COLOR="Black"][B]Yar gelmese[/B][/COLOR] gelsin [COLOR="Black"][B]ölüm[/B][/COLOR] [url]http://www.youtube.com/watch?v=48cmAap-xdQ&feature=related[/url] |
[U]yagız ah göNLüm.............................[/U]
|
ben suan kafami dinliyorum...................
|
[B]kendimi diNLıyorum artık yeteR:D[/B]
|
Senden sonra [COLOR="Black"][B]gülmedim[/B][/COLOR] durum nedir bilmedim
Şimdi yalnız giderim sen üzülme bebeğim Göz yaşını [COLOR="Black"][B]canımı veririm[/B][/COLOR]. [COLOR="Black"][B]Yar bakışın eritir öldürür [/B][/COLOR]beni giderim [COLOR="Black"][B]Kalp atışım değişir kendimden geçerim[/B][/COLOR] Bu acı benim çile benim Senin için çekerim çektikçe daha Çok seviyorum [COLOR="Black"][B]canım benim [/B][/COLOR] [COLOR="Black"][B]Yar bakışın eritir öldürür beni [/B][/COLOR]giderim [COLOR="Black"][B]Kalp atışım değişir kendimden geçerim[/B][/COLOR] Bu acı benim çile benim Senin için çekerim çektikçe daha [COLOR="Black"][B]Çok seviyorum canım benim[/B][/COLOR] [COLOR="Black"][B]Gözüm görmez başkasını yar yar[/B][/COLOR] Bu can s[COLOR="Black"][B]evmez[/B][/COLOR] başkasını yar [COLOR="Black"]Ölümüm[/COLOR] sen olsan [COLOR="Black"][B]ecelim[/B][/COLOR] sen [COLOR="Black"][B]Olsan bırakmam peşini ayrılamam[/B][/COLOR] [url]http://www.youtube.com/watch?v=9z7Rnimopd0[/url] |
*** Ahmet safak _gülüm ....***
|
ibrahim erkal...ağla gozlerim..........
|
[B]Günel - Adi yok[/B]
Ne söz vermiş tutmuşuz, yemin etmiş unutmuşuz, birbirimizden giderken bile, konuşmamışız susmuşuz... |
[B].....Ercan Özdemir - Seviyorum....[/B]
|
[B]Doğuş - Şimdi [/B]
Kalpte bır yara gönül açmaz artik Yürek Yaralı Yürek Yaralı Bak yine sen haklı çıktın hayat çökmüş umursamaz kalbimi Hainler sarmışlar dört bir yandan yanımı gözyaşlarıma aldırmıyorlar daha ne kadar kırabilirsin istiyorlar. Şimdi Çıldırmanın Tam Zamanı Şimdi kötü olmalı belaya bulaşmalı Şimdi herşeyden nefret eder oldum yaptığının hesabını sana soracağım Günlerim sayılı Şimdi Çıldırmanın tam zamanı Şimdi Kötü olmalı belaya bulaşmalı Şimdi herşeyden nefret eder oldum yaptığının hesabını sana soracağım |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:56. |
|