Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Kurtlapa Belediyesi (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=215)
-   -   KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=11141)

abdussvs 27.06.2008 12:19

--->: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)

[B][I][COLOR="Red"]Yine bir iki saygıdeğer insan yazı yazmış, ama eminim birçok dost ve arkadaşta uğramış, bi göz atmıştır...[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 27.06.2008 12:20

[B][I][COLOR="Red"] Hep yazdığımız gibi bu sayfaya gelen, yazıları okuyan, yazı yazsın yazmasın Sivaslılar. Net ve sayfalarında gezinen herkese teşekkürler...

[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 27.06.2008 12:21

[B][I][COLOR="red"]Bütün İslam aleminin Cuma günü mübarek olsun...

[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 27.06.2008 12:34

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][B][CENTER] DÜNYA

Toprak kana susamış açar ağzını
Bulamadım baharını yazını
Elime alsaydım kırık sazımı
Birkaç laf söylesem kızanmı dünya...

Şerefsizler dolmuş hep sende yaşar
İnsanoğlu ordan oraya koşar
Baharda ırmaklar selş olur coşar
Böyle insanları yaşatma dünya...

Zengini fakiri hemen ayırır
Zenginlerde birbirini kayırır
Suçlu olsa mahkemeden sıyırır
Zenginle fakiri ayırdın dünya...

Dünya sana çok şiirler yazarım
Bilsen ki ben sana nasıl kızarım
Tanrı izin verse oyununu bozarım
Böyle adalet olmaz inanki dünya...[/CENTER][/B][/COLOR][/FONT]

[COLOR="DeepSkyBlue"]
Yine Kurtlapalı şairimizden bir şiir...[/COLOR]

abdussvs 27.06.2008 13:17

[QUOTE=abdussvs;279073][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][B][CENTER] DÜNYA

Toprak kana susamış açar ağzını
Bulamadım baharını yazını
Elime alsaydım kırık sazımı
Birkaç laf söylesem kızanmı dünya...

Şerefsizler dolmuş hep sende yaşar
İnsanoğlu ordan oraya koşar
Baharda ırmaklar selş olur coşar
Böyle insanları yaşatma dünya...

Zengini fakiri hemen ayırır
Zenginlerde birbirini kayırır
Suçlu olsa mahkemeden sıyırır
Zenginle fakiri ayırdın dünya...

Dünya sana çok şiirler yazarım
Bilsen ki ben sana nasıl kızarım
Tanrı izin verse oyununu bozarım
Böyle adalet olmaz inanki dünya...[/CENTER][/B][/COLOR][/FONT]

[COLOR="DeepSkyBlue"]
Yine Kurtlapalı şairimizden bir şiir...[/COLOR][/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]Çok güzel olarak nitelendirdiğim için tekrar yazmak istedim...

[/COLOR][/I][/B]

bilalfındık 30.06.2008 20:44

kurtlapalı hemşerilerime sayğı ve selamlar ***ABDUŞ KARDEŞ***ben seni unutmadım

abdussvs 16.07.2008 20:44

[ QUOTE=bilalfındık;281075]kurtlapalı hemşerilerime sayğı ve selamlar ***ABDUŞ KARDEŞ***ben seni unutmadım[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]Abi sağolasın aklına getirdiğin hatırladığın için sağol...

[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 16.07.2008 20:46

[B][I][COLOR="Red"]

Selamlar hemşerilerim uzun zamandır giriş yapamadık ama yine buradayım. bu sayfalara gelen yazı yazsın yazmasın herkesr selamlar sygılar sunarım...

[/COLOR][/I][/B]

ufc_ufuk 17.07.2008 15:33

selamunaleyküm. Ben Erzincan'lıyım ama hayatımın 4 senelik kısmı Kurtlapa'da geçti. 1989 - 1993 seneleri arası görev yapan babam Nevzat KURT, aynı zamanda Okul müdürlüğü de yapmıştır. Ben ilkokula Kurtlapa'da başladım. 4. sınıfı bitirip İstanbul'a göç ettik. İsimlerini hatırlayabildiğim bazı sınıf arkadaşlarım Eyüp, Feramuz, Sinan.. Uzun zaman oldu. Soyadlarını hatırlıyamıyorum. Ama Kurtlapa'da hatırladığım bazı soyadları kaya, kunduz, coşkun(emin değilim) O dönemin öğretmenlerinden hatırlayabildiklerim: Muhittin Hoca, Sema Hoca, Semra Hoca, Elif Hoca, Murat Hoca, Bekir Hoca, Muharrem Hoca, Selahattin Hoca, İbrahim Hoca, Rıfat Hoca, Halit Hoca, Yusuf Hoca, Ali Hoca. Kısaca o dönemde okulda ve çevresinde bulunmuş kişileri mutlaka tanırım.

abdussvs 17.07.2008 20:25

[QUOTE=ufc_ufuk;287874]selamunaleyküm. Ben Erzincan'lıyım ama hayatımın 4 senelik kısmı Kurtlapa'da geçti. 1989 - 1993 seneleri arası görev yapan babam Nevzat KURT, aynı zamanda Okul müdürlüğü de yapmıştır. Ben ilkokula Kurtlapa'da başladım. 4. sınıfı bitirip İstanbul'a göç ettik. İsimlerini hatırlayabildiğim bazı sınıf arkadaşlarım Eyüp, Feramuz, Sinan.. Uzun zaman oldu. Soyadlarını hatırlıyamıyorum. Ama Kurtlapa'da hatırladığım bazı soyadları kaya, kunduz, coşkun(emin değilim) O dönemin öğretmenlerinden hatırlayabildiklerim: Muhittin Hoca, Sema Hoca, Semra Hoca, Elif Hoca, Murat Hoca, Bekir Hoca, Muharrem Hoca, Selahattin Hoca, İbrahim Hoca, Rıfat Hoca, Halit Hoca, Yusuf Hoca, Ali Hoca. Kısaca o dönemde okulda ve çevresinde bulunmuş kişileri mutlaka tanırım.[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]Hoşgeldin kardeşim Feramuz'u biliyorum ve sinan'ı tanır gibiyim. Bildiğim kadarıyla Feramuz'un sanırım dedesi bakkal işletirdi bilmem hatırlarmısın ama yinede hoşgeldin sefa geldin...

[/COLOR][/I][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:27.