![]() |
--->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[QUOTE=leblebi82;242108][B][COLOR="Indigo"]Evet susmuşum ve diğer konuda konuşmuşum. Yani ıslatacağız tabiki. Ama bir defa. [/COLOR][/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yaaa cimrilik yapma iste birinde tesekkür niyetinde ismarlicaksin digerinde ise yeni isinin kuyrugunu düzelteceksin hem ayriyetden ilk ismarlaman bir tek bana olacak cünkü ben hatirlatdim :)[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;242109][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yaaa cimrilik yapma iste
birinde tesekkür niyetinde ismarlicaksin digerinde ise yeni isinin kuyrugunu düzelteceksin hem ayriyetden ilk ismarlaman bir tek bana olacak cünkü ben hatirlatdim :)[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Ya ne cimriliği sen organizeyi hallet gerisi kolay. Ama neyi ıslattığımızı bilemedin.[/COLOR][/B] :) |
-->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
yaw beyler bi konu açın ya 3-4 kişi arasında dönmeyelim
rekoru kıramayız böyle... herkes bir anısını yazsın ve ardındon 10 kişi yorum yazsın şansına 10.kişi kimse o bir anısını yazsın. biraz karmaşık oldu ama güzel bir sistem olur. |
[B][COLOR="Indigo"]Sivaslilar.net sayesinde Lise arkadaşımı buldum. Hacı Mehmet Sabancı Lisesi'nde beraber okuduğum ve uzun yıllardır görmediğim arkadaşıma bu site sayesinde kavuştum. Yıllar önce gurbete gitmişti kendisi. Geçenlerde Hacı Mehmet Sabancı Lisesi konusunu incelerken benim mesajıma cevap yazdığını farkettim. Çok sevindim. [/COLOR][/B]
|
Sizce bu sene sivasta ne gibi bir değişiklik olabilir sanayide, Sporda vs,vs
|
[B][COLOR="Indigo"]Bence pek bir değişiklik olmaz ağabey. Sivas'ın bir bakana ihtiyacı var acilen. [/COLOR][/B]
|
[B]bi yazayim dedim :)
ee nasilsiniz[/B] |
BİZLER İYİYİZ SİZ NASILSINIZ HAVALAR NASIL ORALARDA:)
|
Sivastan ne tas nede hamam olur........
kaçan kurtulurmuş bunu şimdi şimdi anlıyorum... biz kaçamayanlardanız....... demi leblebi kardeş...... herşeye rağmen Sivası seviyorum... burası benim ömrümü tüketeceğim yerdir hr ne olursa olsun....... |
[QUOTE=sensetik;242365]Sivastan ne tas nede hamam olur........
kaçan kurtulurmuş bunu şimdi şimdi anlıyorum... biz kaçamayanlardanız....... demi leblebi kardeş...... herşeye rağmen Sivası seviyorum... burası benim ömrümü tüketeceğim yerdir hr ne olursa olsun.......[/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Aynen abi sende benim gibi düşünüyorsun. [/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:31. |