![]() |
Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Osman abinin siirini asagidaki linkten okuyabilirsiniz.
[url]www.edebiyatdefteri.com/siir/363427/atamiza-sikayet-mektubu.html[/url] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=23356&token=46202][img]http://resimzade.com/Show.html?i=23356&token=46202[/img][/url] |
[QUOTE=sandalli;574474]Osman abinin siirini asagidaki linkten okuyabilirsiniz.
[url]www.edebiyatdefteri.com/siir/363427/atamiza-sikayet-mektubu.html[/url][/QUOTE] can dostum çok teşekkür ederim çok memnun oldum sağ ol |
[I][B]Sevdamız millet..............Kararımız........( Evet )[/B][/I]
|
atam cumhuriyeti kurdu
hepimizin ata yurdu dağların kuşu kurdu hep ağladı atatürk deyi |
[B]Anlamıyorum bu sitedeki bazı sözde ülkücüleri ???
tayyip ekranlara cıkıyor bizim Ülkücü yiğid Şehidimizin adını anıyor aglıyor bilmem ne Ülkücü Şehidimizin katili akpli millet vekili cıkıyor ! yazık yeminle yazık Haburda yaşananları gören yine bu ülkücüler değil mi ??? ve sizler hala bu hükümete güvenerek evet mi vereceksiniz birkez daha yazık ! tutturmussunuz darbeciler yargılansın .. kardeşim akp hükümetinin kendi sivil yargısını olusturmasına bu kadar meraklıysanız ÜLKÜCÜ olarak varın evet deyin ama şunu söylim bari o 5 BİN ŞEHİDİN ADINI AGZINIZA ALIPTA KİRLETMEYİN ALLAH RIZASI İÇİN KİRLETMEYİN ! timsah gözyaşları döken bir boşbakanın pkk uzantılı bir boşbakanın peşinden gidin YAHUDİ CESARET ÖDÜLLÜ TEK BOŞBAKANIN İZİNDEN GİDİN nede olsa sizin sloganınız durmak yok yola devam ... [/B] |
[QUOTE=KAOS;574444]Hala kime inanacaksınız tartışması ha?
Lütfen biriniz Gül'ün şu [URL="http://www.haberturk.com/gundem/haber/545367-pkkyla-gorusme-iddiasina-gul-yorumu"]açıklamasını [/URL]yorumlar mısınız? Bunun neresinde devlet PKK ile görüşmez var... Bal gibi de Cumhurbaşkanı kabul ediyor. Recep bey ise sadece şovmenlik yapıyor. Bizler onun ne söyleyip neler yaptığını çok gördük.... Bolca sallıyorsun.. Benim dedem hacı, annem babam namaz kılardı ama ben beğenmediğiniz sezer döneminden beri üniversitede öğretim üyesiyim... Ve en önde giden AKP suçlayıcısıyım... Bu memleketin iliklerini söken, ABD'ye AB'ye ülkeyi peşkeş çeken bir hükümeti nasıl oluyor da hala savunuyorsunuz anlamıyorum.. Giriyor giriyor.. Sende biliyorsun, kimlerin memur alındığını, kpps sorularının kime el altından gönderildiğini, Tarikatlardan kart vizit getirmeden ne ihalenin olduğu, ne de torpilin yapıldığını sende biliyorsun...[/QUOTE] Sorun ne biliyor musunuz? Daha önce A tarafının yaptığı işleri,yöntemleri,usülleri hiç konuşmuyorsunuz,aynı işleri AKP yapınca kanun dışı oluyor.Yargı CHP'in elindeyse sorun yok,AKP'li bir hakim savcı gelirse irtica hortladı. ben çok sevdiğim İmam-hatip'imden puan adaletsizliği yüzünden ayrıldım,ve ben bunu yapan binlerden sadece biriyim.Ben bunu bilirim! |
[B][FONT=Book Antiqua]Darbe istemeyen Evet der kardesim , hala neyin muhabbeti yapiliyor anlamiyorum .Tamam Basbakan Ülkücü kardeslerim diyor isine geliyor , MHP camiasi buna karsi cikabilir tabi ama unutmayalim ki , darbenin yok olmasini istiyorsak Evet dicez . 12 Eylul'le kalmadi bu Vatan 28 Subatlari'da gördük . 12'de Evet dediysek Akp'ye evet demiyoruz , Terore davet cikarmiyoruz . Dün 'de Sevmiyordum Tayyibi Bûgünde sevmicem . Ama göz göre göre'de Rutbeli Hainlere Yargitaydaki Vatan hainlerinede yol vermiyelim.
Koyun sürüsü geçirmicek artik bu Millet . Kuskusu olan açar okur maddeleri kimse kimseyi yargilayamaz , görünen köy kilavuz'da istemez. [/FONT][/B] |
Ha sivil darbe ha askeri darbe arasında bi fark yok.
|
[QUOTE=Ebuhalid_52;574503][B]Anlamıyorum bu sitedeki bazı sözde ülkücüleri ???
tayyip ekranlara cıkıyor bizim Ülkücü yiğid Şehidimizin adını anıyor aglıyor bilmem ne Ülkücü Şehidimizin katili akpli millet vekili cıkıyor ! yazık yeminle yazık Haburda yaşananları gören yine bu ülkücüler değil mi ??? ve sizler hala bu hükümete güvenerek evet mi vereceksiniz birkez daha yazık ! tutturmussunuz darbeciler yargılansın .. kardeşim akp hükümetinin kendi sivil yargısını olusturmasına bu kadar meraklıysanız ÜLKÜCÜ olarak varın evet deyin ama şunu söylim bari o 5 BİN ŞEHİDİN ADINI AGZINIZA ALIPTA KİRLETMEYİN ALLAH RIZASI İÇİN KİRLETMEYİN ! timsah gözyaşları döken bir boşbakanın pkk uzantılı bir boşbakanın peşinden gidin YAHUDİ CESARET ÖDÜLLÜ TEK BOŞBAKANIN İZİNDEN GİDİN nede olsa sizin sloganınız durmak yok yola devam ... [/B][/QUOTE] İişte bunu bir anlayabilsek gerçekten bazı şeyleri anlamakta zorluk çekiyorum. Yüreğine, eline sağlık arkadaşım |
HAYIRlı sabahlar...
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:02. |