![]() |
Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI
[QUOTE=merderli;379092]bahanesiz dos bağına girilmez
gönül ne kahve ister nede kahvena gönül sohbet ister kahvehane bahane ben çiğ köfte derken bunu kastettim isterseniz kömbede olur arkadaşlar yine sallıyoruz isimleri ama isimlerin karşısına telefonlar yazılsın sitede okuyanlar telefonları kayıt yapsın mesajlaşalım konuşalım, bir şeyler yapalım[/QUOTE] orhan abi kömbe dedin canım çekti yav gece gece bu söylenirmi :D |
hepinize iyi geceler ben buralardayım biraz sonra belki tekrar gelebilirim
|
Re: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI
halamın oglu cigköte benden gömbedesenden olsun nisan gibi bizi davet camlıga
|
[QUOTE=sadettinatalayx;379087]hocam burası çok gergin hakkaride AKP li tek belediye çukurca DTP burayı almak için her yolu deniyor.[/QUOTE]
canım iyi akşamlar özel mesaj attım sitemli bubu okumamıştım |
[QUOTE=özdemir;379080][B]selamün aleyküm
hayırlı geceler hayırdır hocam bu meslek alanları ile ilgili paylaşımınız ne amaçlı yanlış anlamayın bi sakıncası yokda yerli malı yurdun malı hesabımı yapalım diyorsunuz onu çözemedim :)[/B][/QUOTE] FİKİR BABASI ABİN TANIYALIM DİYE SORDU BENDE BİLDİKLERİMİ YAZDIM LAZIM OLUR DİYE |
[QUOTE=mehmetacik58;379103]FİKİR BABASI ABİN TANIYALIM DİYE SORDU BENDE BİLDİKLERİMİ YAZDIM LAZIM OLUR DİYE[/QUOTE]
iyi etmişsiniz inşallah faydalı olur |
[QUOTE=mehmetacik58;379102]canım iyi akşamlar özel mesaj attım sitemli bubu okumamıştım[/QUOTE]
hocam iyi akşamlar şu gömbeyi temmuzda yapalım uygunsa |
arkadaşlar foruma giren herkes adını soyadını telefon numarasını yazsınbu organizasyonu aramızdan gönüllü birisi yaparsa bence daha uygun olur.
|
bahaneler sebebler derken ,kebablara geçeceğiz galiba arkadaşlar.
|
ben başlatıyorum SADETTİN ATALAY 0505 357 97 58 0538 774 70 24
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:52. |