![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=kangallim58;356002]şairlerimden biri eksik
tariflerini çok özledik tatlı dilli nerde kaldı gelmez oldu çok bekledik[/quote] [B][COLOR=darkorange]tatlıdilli bu akşam dışarda[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]umarım üşütmez bu havada[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]mesaj attı selam etti sizlere[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]geç gelecem dedi bakmayın kusura [/COLOR][/B] |
Ay vurunca odama sen geldin sanirim
Seninle bir sarki söyler hayalinle kanarim Bu sevda bitmeyen aci bir seraptir Resmine bakar bakar aglarim... |
Asigim ben senin sari sacina,
Daha yeni girmis yirmi yasina, Hayran herkes senin kalem kasina, Kalem kaslarina hayranim senin. |
[B][COLOR=darkorange]sandallı abi sarı saçlıya kanma[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]kalem kaşlarına da aldanma[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]senin yarı yaşında sakın gururlanma[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]40 yaşından sonra sende kudurma :D[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;356037][B][COLOR="DarkOrange"]tatlıdilli bu akşam dışarda
umarım üşütmez bu havada mesaj attı selam etti sizlere geç gelecem bakmayın kusuruma dedi [/COLOR][/B][/QUOTE] haberler getirdin sen kronick çok saol bu ne güzel nick hepimiz sivaslıyız hepimiz sevdik gün oldu akşam bizler yine geldik |
Nisan sekerlerini sokaklara attim
Resimlerini bir bir gözyasimla yirttim Unutacagim unuturum seni unuttum Yoksun demem.. gözüme gözükme benim... |
aşıkmısın nesin sandallı
aklını senden kim aldı nerde yüreğin nerde kaldı söyle kalbini kim çaldı |
Feryatlarim hep bosa garip gönlüm neyleyim
Düsenin dostu olmaz bilmezmisin sevdigim Baska türlü olamam ben hep böyleyim Biterya birgün bu izdirapta sevdigim... |
içimde yangın var yarimi özlerim
yol verin dağlar yare gideyim tükenmeden nefesin son kez göreyim yol verin dağlar yare gideyim ağaçtan düşen yaprak misali savrulurum geceleyin kayan her yıldızla vurulurum bende insanım bu kadar özlemle elbet yorulurum yol ver dağlar yare gideyim |
[quote=kangallim58;356042]haberler getirdin sen kronick
çok saol bu ne güzel nick hepimiz sivaslıyız hepimiz sevdik gün oldu akşam bizler yine geldik[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]sende sağolasın kangallı artık sende katıl bize akşamları sende kopamazsın seversin buraları her akşam ikramda bulunsak olmaz mı ?[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:03. |
|